تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815183237




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

الزام دستگاه هاي مسئول براي جبران خسارت ها و ترميم خرابي هاي سيل اخير


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: الزام دستگاه هاي مسئول براي جبران خسارت ها و ترميم خرابي هاي سيل اخير
در جلسه هيات دولت به رياست حجت الاسلام والمسلمين دكتر حسن روحاني رييس جمهوري، وزيران نيرو و كشور گزارشي ازبارندگي هاي گسترده اخير و مديريت هماهنگ، بهنگام و موفق همه دستگاه هاي اجرايي واطلاع رساني به موقع كه با حداقل تلفات انساني و آسيب همراه بوده است، ارايه كردند.
آفتاب : به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت ، اعضاي هيات دولت ضمن تشكر از همه دستگاه هاي مسئول به ويژه سازمان هلال احمر، وزارتخانه هاي كشور، نيرو، راه و شهرسازي و استانداران استان هاي در معرض سيل و استان هاي پشتيبان، سازمان صداوسيما و سازمان هواشناسي و سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور، دستگاه هاي مسئول را ملزم به جبران خسارت ها و ترميم خرابي ها كردند.

در ادامه جلسه گزارشي درخصوص «ارزيابي عملكرد دستگاه هاي مسئول درباره رفع مشكلات مربوط به آلودگي هوا» به هيات وزيران ارائه شد و طي آن اقدامات و فعاليت هاي انجام شده هريك از دستگاه هاي اجرايي ذيربط درخصوص مقابله با آلودگي هوا و ميزان تحقق آن ها از سوي اعضاي دولت مورد بررسي و ارزيابي قرار گرفت و بر استمرار تلاش هاي دستگاه هاي مسئول تاكيد شد.
هيات دولت به منظور كمك به ارتقاي كيفي محصولات و توليدات كشاورزي و نيز امكان تامين مالي مورد نياز با استفاده از نقدينگي موجود خريداران و سيستم بانكي، محصولات ذرت و جو را در كليه استان ها به منظور عرضه در بورس كالاي ايران در سال 1395 تعيين كرد.

در ادامه دولت آيين نامه كشت فرا سرزميني را باتوجه به كمبود منابع آبي در ايران، محدوديت در فعاليت هاي بخش كشاورزي و جلوگيري از بروز مشكلات جدي در ايجاد ثبات و پايداري امنيت غذايي در كشور تصويب كرد.

به موجب آيين نامه ياد شده، وزارت جهاد كشاورزي مكلف است نسبت به تنظيم و ارايه مشوق ها و حمايت ها به متقاضيان كشت فراسرزميني، از جمله انجام پشتيباني، ارايه اطلاعات و مشاوره هاي لازم به متقاضي و تعهد خريد محصولات و يا توليد قراردادي در مورد محصولات مورد نياز اقدام كند.

در روش كشت فراسرزميني با توجه به گستره اراضي قابل كشت بلااستفاده در ساير نقاط دنيا، مي توان با استفاده از ديپلماسي مطلوب از اين منابع بهره برداري كرد. استفاده از اين روش مي تواند در چارچوب برنامه هاي بلند مدت به يكي از راهكارهاي ثبات بخشيدن به عرضه محصولات اساسي، مديريت عرضه و تامين آن از خارج كشور و تامين بخشي از نيازهاي غذايي، كاهش فشار بر منابع آبي و خاكي كشور و حصول اطمينان در واردات محصولات مورد نياز كشور از خارج مبدل شود.

كاهش درصد ترجيحات تعرفه اي اقلام موضوع موافقتنامه جمهوري اسلامي ايران و تركيه از ديگر مصوبات جلسه بود.



تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن