تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):تا زمانى كه مردم، امر به معروف و نهى از منكر نمايند و در كارهاى نيك و تقوا به ي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815576464




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چه کسانی در معرض عفونت شدید ریه قرار دارند؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چه کسانی در معرض عفونت شدید ریه قرار دارند؟
یک فوق تخصص ریه، آسم و آلرژی گفت: عدم استعمال سیگار و استنشاق مواد حساسیت‌زا یکی از راه‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری پنومونی و عفونت شدید ریه است.
آفتاب : دکتر حانیه راجی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بیماری پنومونی (عفونت شدید ریه) در اثر استنشاق مواد شیمیایی مانند بخارهای سمی ایجاد می‌شود و سیگار کشیدن به دلیل وجود ترکیبات سمی در سیگار، بافت ریه را تخریب و آن را نسبت به عفونت‌ها آسیب‌پذیر می‌کند.

وی ادامه داد: پنومونی در اثر ارگانیسم‌های مختلفی شامل ویروس‌ها، باکتری‌ها، قارچ‌ها و انگل‌ها ایجاد می‌شود. استنشاق مواد شیمیایی مانند بخارهای سمی، مواد حساسیت‌زا و مواجهه با موادی که در محیط کار یا محیط‌های دیگر وجود دارند، موجب ایجاد التهاب در بافت ریه می‌شود. به طور مثال در برخی کشاورزان در اثر تنفس گرد و غبار، ریه دچار التهاب و عفونت شدید می‌شود. همچنین در اثر استفراغ، بخشی از محتویات معده وارد ریه‌ها شده که التهاب ریه را به دنبال دارد.

این فوق تخصص ریه، آسم و آلرژی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) اهواز درباره افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به پنومونی هستند، عنوان کرد: کودکان دچار بیماری مزمن، افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی، ریوی، کبدی، کلیوی، آسم و دیابت، افراد سیگاری، افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند مانند مبتلایان به ایدز، افراد پیر و ضعیف و کسانی که طحال آنان با جراحی برداشته شده است و همچنین افرادی که نوشیدنی‌های حاوی الکل مصرف می‌کنند، بیش از سایرین دچار عفونت شدید ریه خواهند شد.

راجی اظهار کرد: یکی از راه‌های پیشگیری از ابتلا به این بیماری قطع سیگار است؛ چرا که سیگار کشیدن بافت ریه را به شدت تخریب می‌کند. برای باکتری پنوموکوک نیز واکسنی تهیه شده است، اما در برنامه واکسیناسیون کشوری قرار ندارد و افراد برای دریافت آن می‌توانند به پزشک مراجعه کنند.

وی افزود: کسانی که بالای 65 سال سن دارند و سیستم ایمنی آنان ضعیف شده است یا به بیماری مزمنی مانند بیماری قلبی، ریوی، کلیوی، کبدی، آسم یا دیابت دچار هستند، باید واکسن پنوموکوک را دریافت کنند. توجه داشته باشید که اگر به هر علتی با جراحی، طحال شما برداشته شده است، دریافت واکسن پنوموکوک بسیار اهمیت دارد.




تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن