تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868902261




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا هاشمی رفسنجانی پاسخ توهین ها را نمی دهد؟


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: چرا هاشمی رفسنجانی پاسخ توهین ها را نمی دهد؟
آیت‌الله هاشم هاشم‌زاده هریسی، عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با آنا، درباره علل حملات و توهین‌های اخیر تندروها و دلواپسان به آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی اظهار کرد: آیت‌الله هاشمی به دلیل سعه صدر، تحمل و صبرشان حملات و توهین‌ها را پاسخ نمی‌دهد.
هاشم‌زاده هریسی توهین‌های صورت گرفته به هاشمی رفسنجانی را بی‌اعتبار دانست و در این‌باره تاکید کرد: همانطور که گفتم، چنین هجمه‌هایی هیچ نتیجه‌ای در بر ندارد چراکه آیت‌الله هاشمی به توهین‌ها توجه‌ای نشان نمی‌دهد و این‌گونه اظهارات برای وی به امری عادی بدل شده است.
 
او «سکوت» را بهترین واکنش هاشمی نسبت به سخنان تخریب‌کنندگان دانست و گفت: آیت‌الله هاشمی هیچ پاسخی به توهین‌کنندگان نمی‌دهد زیرا توهین‌ها و حملات هیچ ارزشی برای هاشمی نداشته و ندارد و به همین دلیل تنها واکنش هاشمی «سکوت» است.
 
هاشم‌زاده هریسی در ادامه افزود: حرمت و احترام افرادی که انقلاب منتسب به آن‌هاست و برای اسلام خدمت کرده‌اند، باید محفوظ بماند. در داخل جامعه اسلامی باید ادب و اخلاق حاکم باشد تا جامعه سالم و پاک بماند. متاسفانه برخی از افراد دائما حرف از ادب و فرهنگ می‌زنند، اما خودشان به دیگران تهمت و توهین‌هایی را نسبت می‌دهند.
 
وی در ادامه تصریح کرد: رعایت اخلاق، ادب و توهین نکردن باعث انسجام و وحدت ملی در کشور می‌شود. افرادی که به دیگران تهمت و افترایی را نسبت می‌دهند اتحاد ملی را بر هم می‌زنند چراکه هر شخصی حامی و طرفدارانی دارد.
 
مردم از توهین خسته‌ شده‌اند
 
هاشم‌زاده هریسی با بیان اینکه مردم تهران به آیت‌الله هاشمی رای حداکثری دادند و تهمت به وی، توهین به طرفداران رفسنجانی خواهد بود، اظهار کرد: می‌توان گفت مشارکت تهرانی‌ها در انتخابات مجلس پنجم خبرگان رهبری بی‌سابقه بوده است. هاشمی توانست رای اعتماد مردم تهران را به خود جلب کند و جایگاه نخست انتخابات را به دست بیاورد. بنابراین طرفداران و افرادی که به وی رای داده‌اند از شنیدن توهین به هاشمی ناراحت می‌شوند.
 
او تاکید کرد: مردم از حمله و توهین خسته شده‌اند و به چنین اقداماتی علاقه نشان نمی‌دهند. ولی برخی از افراد هنوز متوجه این مسئله نشده و همان راه اشتباه و غلط را ادامه می‌دهند. در حالی‌که نتیجه رویکرد و اقدامات خودشان را در انتخابات هفتم اسفند مشاهده کردند. به هر ترتیب این اشخاص با دست خود ریشه خودشان را قطع می‌کنند.


پنج شنبه, 26 فروردين 1395 ساعت 08:21





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن