تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833408622
سرمایه گذار گیلانی: مسئولین حمایت کنند تا قطب منحصر به فرد گردشگری را در استان ایجاد نمایم
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
سرمایه گذار گیلانی: مسئولین حمایت کنند تا قطب منحصر به فرد گردشگری را در استان ایجاد نمایم استانها > گیلان - حسین علی سامانی پارسا کارآفرین و سرمایه گذار گیلانی از فراز و فرود های احیا و بازسازی کاروانسرای شاه عباسی لات در اتوبان رشت قزوین نرسیده به امام زاده هاشم در استان گیلان سخن به میان آورد و از امیدها ، آرزوها و برنامه های آتی خود پرده برداشت
به مناسبت احیا و بازسازی نگین تاریخی گیلان کاروانسرای شاه عباسی لات مصاحبه ای اختصاصی با حسین علی سامانی پارسا کارآفرین گیلانی و سرمایه گذار این مجموعه تاریخی داشته ایم که از ناگفته ها سخن گفته است ... اشکان خوش سرور- خبرآنلاین : جناب سامانی از تاریخچه کاروانسرای شاه عباسی رشت برایمان بگویید.
لات در لغت به معنی زمین صاف و هموار کنار رودخانه است و به نظر می رسد چون این کاروانسرا در اراضی هموار کنار سفید رود ساخته شده به این نام شهرت یافته است این بنا به کاروانسرای شاه عباسی نیز معروف بوده و به لحاظ سبک شناسی نیز متاثر از معماری این دوره تاریخی است و قریب به 500 سال قدمت دارد و فراز و فرود های بسیاری دیده است. لطفا بنیانگذاران و احیاگران این بنا را معرفی کنید.
شاه عباس صفوی دستور ساخت این کاروانسرا ، که به عنوان یک مرکز تجاری و اقامتی مورد استفاده مردم قرار می گرفت را صادر کرد و در قالب یک بازار عمده برای بازاریان به شمار می رفت.
پس از سال ها متروکه ماندن ، این بنا مجددا توسط منوچهر خان معتمد الدوله بازسازی و احیا گشت و در قالب اقامتگاه و بازار مورد استفاده قرار گرفت و حجره های بیرونی جهت خرید و فروش آذوقه ها در نظر گرفته شد.
در جنگ جهانی اول با پیشروی قشون روس به شمال کشور و تسلط بر منطقه سراوان به یکی از پادگانهای روس بدل شد و از این رو خسارت بسیاری به آن وارد آمد.
کاروانسرای لات پس از اتمام جنگ جهانی اول توسط اهالی محل به یکی از مراکز مذهبی برای عزاداری و تعزیهخوانی در شمال و منطقه گیلان تبدیل شد که البته عده ای سودجو با این بهانه در پی دستیابی به اشیای عتیقه احتمالی خساراتی به بنا وارد نمودند.
و در نهایت پس از گذشت 40 سال از تعطیلی آن بنده حسین علی سامانی پارسا در مزایده ای شرکت کردم و بخش عظیمی از سرمایه خود را خرج مرمت و احیای این بنا نمودم که انشاالـ... مایه خیر و برکت برای استان باشد.
اهمیت و ضرورت احیای بافت های تاریخی را چگونه ارزیابی می کنید؟
اولین ضرورتی که احساس می شد عدم وجود یک بنای تاریخی شاخص در شاهراه اصلی ارتباطی بود لذا هدف اصلی ما حفظ آبروی استان و تاریخ آن بود.
بر فرض مثال ما جام مارلیک را کشف کردیم و پیشینه و قدمت آن را به خوبی معرفی کردیم اما آیا جایگاه و محل کشف آن را نیز توانستیم جهت جذب گردشگر به عنوان یک مکان تاریخی ارائه دهیم؟ خیر و این جای تاسف دارد که ما هیچ بنا و محدوده تاریخی شاخصی که به آن ببالیم و توانسته باشیم آن را احیا ، بازسازی و عرضه نماییم نداشته ایم و سرمایه گذاری در این بخش که همراه با ریسک زیادی بوده با هدف پر کردن همین خلاء انجام شده است. ویژگی این کاروانسرا در مقایسه با کاروانسراهای هم دوره خود چیست؟ ویژگی اصلی این کاروانسرا موقعیت جغرافیایی آن است که در شاهراه اصلی تردد استان های شمالی کشور قرار دارد وآن طور که می دانم کاروانسراهای زیادی در کشور بازسازی و احیا نشده است. فکر می کنم تنها شخص حقیقی هستم که به عنوان سرمایه گذار و بخش خصوصی ورود پیدا کرده.
چه مراحلی را برای در اختیار گرفتن این بنا پشت سر گذاشتید؟
به صورت کاملا اتفاقی از مزایده بازسازی این بنا توسط صندوق احیای سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری با خبر شدم و با در اختیار قرار دادن تمامی مدارک و اسناد و پس از احراز صلاحیت در مزایده ای که تقریبا بالغ بر 10 نفر شرکت کننده داشت حضور یافتم و موفق شدم با پیشنهاد تامین مبلغ 950 میلیون تومان هزینه بازسازی و اجاره ماهیانه 6 میلیون و 300 هزار تومان به مدت 12 سال این مجموعه را در اختیار بگیرم.
البته در وادی عمل مبلغی بالع بر 2.5 میلیارد تومان به پروژه تحمیل گردید که تامین آن برای ما بسیار دشوار بود. این مجموعه را در چه وضعیتی تحویل گرفتید و در حال حاضر در چه جایگاهی قرار دارد ؟
من یک بنای تاریخی مخروبه و متروکه را تحویل گرفتم و ریسک بزرگی کردم در واقع ما این بنا را از زیر خاک بیرون کشیدیم. فقط 3200 کامیون خاک از این بنا خارج شده است. انواع و اقسام حیوانات از جمله خفاش و مار و حشرات موجود بود که کار بازسازی را دچار مشکل کرده بود بخش های بسیاری از کاروانسرا آسیب دیده بود شش ماه از سال در این مکان آب زیادی جمع می شد که عملیات بازسازی را دچار وقفه می کرد. خون دل خوردیم تا در نهایت به شرایط امروز و بازسازی کامل برسد و میزبان میهمانان گرامی باشد. امیدواریم روزی برسد که به نگین تاریخی استان عزیزمان گیلان بدل شود.
حمایت های دولتی و پشتیبانی از بخش خصوصی را چگونه دیدید؟
تا به این لحظه حمایت ها ، بسیار محدود بوده است البته با مساعدت جناب دکتر نجفی استاندار محترم و جناب مهندس جعفر زاده نماینده محترم شهرستان و توافقات انجام شده به علت هزینه های میلیاردی که برای احیای این بنا صورت گرفته، تصمیم گرفته شد طبق مصوبه هیئت وزیران شرایط واگذاری تعدیل گردد اما همچنان برخی از تعهدات باقی مانده است که امیدواریم به زودی محقق گردد
صندوق احیا وعده پرداخت وام ، اعزام کارشناس احیا و مرمت ، تامین مصالح و... را داده بود که محقق نشد.
ما از دریافت وام کم بهره که حق این مجموعه گردشگری است و برای تجهیز بنا نیاز داریم محروم هستیم. طبق وعده مسئولین و قوانین موجود باید بعد از پیشرفت 50 درصدی پروژه وام با بهره 14 درصدی اختصاص داده می شد که این گونه نشد لذا امیدواریم با دستور ویژه مقام عالی دولت در استان این مهم نیز رقم بخورد و بخشی از مشکلات برطرف گردد
بزرگترین کمبود ما با توجه به استقبال مردمی، عدم وجود پارکینگ مناسب است که برخلاف دستور مقامات عالی رتبه استانی جهت آسفالت محوطه و فضای پارکینگ هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است البته تمامی فضا سازی لازم جهت تکمیل پارکینگ صورت گرفته است تا کنون مبلغ ششصد میلیون تومان برای زیرسازی و خاک برداری پارکینگ از جیب ما هزینه شده است و صرفا باید آسفالت گردد و از مسئولین ذیربط و بالاخص شهردار محترم کلانشهر رشت جناب دکتر ثابت قدم درخواست مساعدت داریم مهمترین انتظارات شما از مسئولین ذیربط چیست؟
افزایش تعامل بین دستگاه های اجرایی در خصوص پروژه های ملی ، تامین امنیت و جبران کاستی ها در این پروژه ملی ، حمایت واقعی از بخش خصوصی ، ایفای نقش در هدایت گردشگران به این مکان تاریخی و اطلاع رسانی به آحاد مردم و عمل به تعهدات قانونی در اعطای وام و... بی شک مهمترین خواسته ما در حال حاضر رفع مشکل پارکینگ و آسفالت محوطه است که درخواست می نمایم سریعا این مشکل برطرف گردد.
چشم انداز شما برای این مجموعه چیست؟
طبق برنامه ریزی ما فاز اول که احیا و بازسازی بنای کاروانسرا و فعال سازی بخش پذیرایی و اقامتی آن بود انجام پذیرفته است و میزبان گردشگران خواهد بود و در ادامه همین فاز تصمیم داریم این بنا را به صورت موزه رستوران در بیاوریم که شرایط لازم را بدین منظور فراهم نموده ایم. در فاز دوم تمایل داریم تله کابینی از کوه امام زاده هاشم به محوطه مجموعه احداث نماییم که بدون شک در این امر نیز نگاه مساعد مسئولین و حمایت های دولتی بسیار حائز اهمیت است و ما اعلام آمادگی برای هرگونه اقدامی در این مورد می نماییم.
احداث تله کابین در دو بخش 800 متری و 1200 متری برنامه ریزی شده است که مجموعا مسافت دو کیلومتر تله کابین در شاهراه اصلی ارتباطی استان خواهیم داشت.
در فاز سوم پیست کراس سواری و احیای یک مسیر تاریخی در دوران پهلوی در جوار این بنای تاریخی را مد نظر داریم.
در صورت وجود شرایط مناسب، بازسازی برج دیدبانی که توسط روس ها برای همین مکان به عنوان پادگان نظامی نیروهای شوروی در ارتفاعات ساخته شده بود را نیز در برنامه ریزی های خود قرار داده ایم اگر مسئولین استانی و کشوری حمایت های لازم را انجام دهند قطب منحصر به فرد گردشگری را در استان گیلان ایجاد خواهم کرد که نظیر نداشته باشد
این مجموعه آمادگی برگزاری چه برنامه هایی را دارد؟
با زیرساخت های موجود آمادگی برگزاری تمامی رویدادهای فرهنگی و هنری ، کنسرت موسیقی در فضای باز ، همایش ها و سمینار ها ، نمایشگاه ها ، جشنواره ها و همچنین پذیرایی از عموم مردم وگردشگران را داریم. به زودی شرح برنامه ها اطلاع رسانی خواهد شد.
حرف پایانی ؟
ضمن تقدیر و تشکر از استاندار پر تلاش و سخت کوش گیلان جناب دکتر نجفی ، نماینده شایسته و مردمی جناب آقای مهندس جعفر زاده ، جناب علیزاده ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان گیلان بخاطر تمامی زحماتشان ، برادر گرانقدر جناب مهدوی فرماندار محترم رشت و تمامی مسئولین که تلاش کردند تا با حمایت از بخش خصوصی این بنا پا بگیرد و همچنین از مردم عزیز که پشتیبان ما بوده و خواهند بود ... فقط یک تقاضا دارم بنده را به چشم پیمانکار نبینید که فردا روزی می خواهم از بیت المال پول طلب کنم من پیمانکار نیستم ، سرمایه گذار هستم و سرمایه شخصی چند میلیاردی خود را به خطر انداخته ام ... خواهشا از بخش خصوصی حمایت کنید
کلید واژه ها: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری - میراث فرهنگی - گردشگری - خصوصی سازی - دولت - استان گیلان -
سه شنبه 24 فروردین 1395 - 06:25:30
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]
صفحات پیشنهادی
دولت از سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه گردشگری یزد حمایت میکند
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار یزد مطرح کرد دولت از سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه گردشگری یزد حمایت میکند معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت دولت از سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه گردشگری این استان حمایت میکند ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ فروردين ساعت 07 51 به گزارش خبرسرمایهگذاری 110 میلیارد ریالی در آبزی پروری استان مرکزی
سهشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۱ ۱۳ مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت از ابتدای سال 92 تا پایان سال 94 حدود 110 میلیارد ریال سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی در حوزه آبزیپروری استان مرکزی انجام شده است حسن اکبری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسناسرمایه گذاری بخش گردشگری ترکیه در خوی
سرمایه گذاری بخش گردشگری ترکیه در خوی استانها > آذربایجان غربی - مشارعالی استاندار وان کشور ترکیه گفت فعالان حوزه گردشگری استان وان ترکیه آماده سرمایهگذاری در بخش توریسم و گردشگری خوی هستند به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی اوندر جان مشاور عالی والی استاندار واناحصای موانع تولید، سرمایهگذاری و کسب و کار در استان اردبیل
جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۹ ۲۶ مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت احصای موانع تولید و سرمایهگذاری و کسب و کار با هدف شفافسازی مطابق با محور 19 سیاستهای کلی اقتصادمقاومتی در استان اردبیل انجام شده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه اردبیل هادعوت معاون گردشگری از تُرکها برای سرمایهگذاری در ایران
شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۵ ۱۳ معاون گردشگری از سرمایهگذاران تُرک دعوت کرد تا به پروژههای ساخت هتل و دیگر تاسیسات گردشگری در ایران بپیوندند به گزارش ایسنا مرتضی رحمانیموحد معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در حاشیه بیست و پنجمین اجلاس کمیسیون مشترک همکارمدیر امور مالیاتی جیرفت خبر داد رشد درآمد مالیاتی جیرفت در سال 94/ آماده حمایت از سرمایهگذاران هستیم
مدیر امور مالیاتی جیرفت خبر دادرشد درآمد مالیاتی جیرفت در سال 94 آماده حمایت از سرمایهگذاران هستیم مدیر امور مالیاتی شهرستان جیرفت از رشد درآمد مالیاتی سال گذشته این شهرستان نسبت به سال 93 خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت به نقل از روابط عمومی مدیریت امور مالیاتی این شهعزم مسئولان خرم آباد حمایت هر چه بیشتر از سرمایه گذاران است
عزم مسئولان خرم آباد حمایت هر چه بیشتر از سرمایه گذاران است استانها > لرستان - عضو شورای شهر خرم آباد گفت سفر کردن به عنوان یکی از توصیه های دین مبین اسلام به شمار می رود چرا که محیط خانواده از نظر روحی و جسمی پس از یک مدت نیازمند به آرامش و طراوات است به گزارش خبگستره معدنی استان سمنان فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری است
رئیس اتاق سمنان گستره معدنی استان سمنان فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری است شناسهٔ خبر 3587222 - چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۳ ۴۲ استانها > سمنان سمنان - رئیس اتاق بازرگانی سمنان گستره و غنای محصولات معدنی استان را بسیار مطلوب خواند و گفت فرصت های سرمایه گذاری در معادن استانبرگزاری نهمین نشست کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری
نهمین نشست کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری در محل اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی سمنان برگزار گردید به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران علی اصغر جمعه ای رئیس اتاق سمنان برگزاری نشست های مستمر کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری را برآیند پ۱۲ پروژه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری مشگین شهر در حال اجرا است
خبرگزاری شبستان فرماندار شهرستان مشگین شهر گفت ۱۲ پروژه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری مشگین شهر به منظور بهره برداری و استفاده مطلوب از ظرفیت های گردشگری این شهرستان در حال اجرا است ابراهیم امامی فرماندار شهرستان مشگین شهر به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اردبیل گفت 12 پروژه سرما-
گوناگون
پربازدیدترینها