تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 1 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867125723




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شب شکست ترامپ


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
شب شکست ترامپ




در ادامه انتخابات مقدماتی ایالات آمریکا، تد کروز موفق شد با شکست دونالد ترامپ پیشگام، امید بیشتری برای نامزدی جمهوریخوهان در انتخابات ریاست‌جمهوری پاییز امسال به دست آورد.





خبرگزاری ایسنا: در ادامه انتخابات مقدماتی ایالات آمریکا، تد کروز موفق شد با شکست دونالد ترامپ پیشگام، امید بیشتری برای نامزدی جمهوریخوهان در انتخابات ریاست‌جمهوری پاییز امسال به دست آورد.

در میان دموکرات‌ها هم، برنی سندرز پیروز انتخابات ویسکانسین شد تا با ادامه نوار پیروزی‌هایش در چند هفته گذشته، امیدوار راهی انتخابات‌های مقدماتی در دو ایالت مهم نیویورک و پنسیلوانیا شود.

به ویژه آن که، همزمان با اوج گرفتن رسوایی‌های مرتبط با اسناد پاناما، انتشار دوباره هشدارهای پیشین برنی سندرز در زمینه سوء استفاده افراد متمول و قدرتمند از فرصت‌های پولشویی در پاناما، برایش یک ویژگی جدید در برابر دیگر کاندیدها فراهم کرده است.

با وجود این، هنوز هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ پیشتاز رقابت‌های مقدماتی انتخابات نوامبر امسال برای جانشینی باراک اوباما در کاخ‌سفید هستند.

به گزارش بی.بی.سی شکست دونالد ترامپ در انتخابات روز سه شنبه ایالت ویسکانسن آمریکا پایانی تلخ بر یک هفته سخت برای کارزار این میلیاردر اهل نیویورک بود.

او که در چند روز گذشته بارها به علت اظهار نظر در مورد سقط جنین مورد انتقاد شدید قرار گرفته بود، همزمان باید پاسخگوی انتقادها از ماجرای بازداشت رئیس ستاد انتخاباتی‌اش می‌بود که به علت لمس خشن یکی از خبرنگاران در جریان میتینگ انتخاباتی ترامپ، در فلوریدا بازداشت شده بود.

در همین حال، تد کروز که نزدیک‌ترین رقیب ترامپ در اردوی جمهوری‌خواهان است، سه شنبه شب (پنجم آوریل - ۱۷ فروردین) پس از کسب پیروزی در ویسکانسین گفت: "این همان لحظه تغییر بود که منتظرش بودیم. ما پیروزیم چون توانسته‌ایم حزب جمهوری‌خواه را متحد کنیم."

با وجود پیروزی امشب کروز، انتظار نمی‌رود که او بتواند حدنصاب لازم در انتخابات‌های مقدماتی را کسب کند.

در برابر، ترامپ که مطابق نظرسنجی‌ها در دو ایالت نیویورک و پنسیلوانیا پیروز خواهد شد، احتمالا برنده نهایی جمهوری‌خواهان است هر چند ترامپ در میان رهبران حزب خودش اصلا محبوب نیست.

برابر مرام‌نامه حزب‌جمهوری خواه آمریکا، رهبران و نمایندگان این حزب مختارند در همایش نهایی خود (تابستان امسال) بی‌توجه به نتایج انتخابات مقدماتی، هر نامزدی را که خود تشخیص دهند به عنوان کاندیدای نهایی معرفی کنند. با وجود این، حتی برای آنها هم مقاومت در برابر قبول نامزد پیروز انتخابات‌های مقدماتی بسیار دشوار خواهد بود.







تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن