واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ورزشگاه ۱۵ هزار نفری بیرجند ۱۰ ساله شد؛
ورزشگاه بیرجند پشت دیوار وعدهها/تعویض تجهیزاتی که استفاده نشدند
شناسهٔ خبر: 3595737 - دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۵
استانها > خراسان جنوبی
بیرجند- پروژه نیمه تمام ورزشگاه ۱۵ هزار نفری بیرجند با طولانی شدن روند ساخت آن موجب فرسودگی تجهیزاتی شد که استفاده نشدند و اینک باید دور ریخته شوند. خبرگزاری مهر- گروه استانها: احداث ورزشگاه ۱۵ هزار نفری بیرجند با مساحت حدود ۳۰ هزار متر مربع یکی از بزرگترین پروژه های ورزشی خراسان جنوبی است که عملیات اجرایی آن در اسفند ماه ۸۵ آغاز شده اما با گذشت حدود ۱۰ سال همچنان اندر خم کوچه کمبود اعتبار نیمه تمام مردم و ورزش دوستان استان را چشم به انتظار افتتاح گذاشته است. مدیران قبلی ورزش و جوانان استان وعده های بسیار برای افتتاح این پروژه بزرگ ورزشی استان دادند که تاریخ این وعدهها به سال ۸۸ بر میگردد. از این سال بود که زمزمه های کمبود اعتبار این ندا را رساند که خبری از افتتاح این پروژه ورزشی در آن سال نیست.
وعده هایی که ورزشگاه به خود دید وعده افتتاح را بار دیگر وزیر اسبق ورزش و جوانان در آن زمان داد که اعلام کرد این ورزشگاه دهه فجر همان سال به مردم استان تحویل خواهد شد. اما باز دهه فجر رسید و خبری از افتتاح نشد و مسئولان ورزش و جوانان استان اعلام کردند به دلیل مشکلات کمبود اعتباری بازهم پروژه به اتمام نرسیده است. در سال ۹۱ پیگیریها از سوی مسئولان این نتیجه را داد که این پروژه ورزشی در ردیف پروژه های مهر ماندگار قرار گرفته تا امیدها برای افتتاح هر چه سریعتر این ورزشگاه دوباره جان بگیرد. هر سال قول های افتتاح برای این پروزه تکرار شد تا به امروز که مدیرکل ورزش و جوانان حال حاضر استان اعلام کرد اگر چه فاز نخست این پروژه آماده بهره برداری است اما من زمانی را برای آن اعلام نمیکنم. بهرهام عزیز زاده مقدم اگر چه در دوره مدیریتی خود پیگیری های زیادی برای این پروژه داشته اما مشکلاتی که از گذشته گریبان گیر پروژه بوده را دلیل تعویق آن در کنار کمبود اعتبارات اعلام میکند. اعتبار ۵.۵ میلیاردی ساخت به ۳۴ میلیارد تومان افزایش یافت بهرام عزیز زاده مقدم صبح دوشنبه گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه عملیات اجرای پروژه استادیوم ۱۵ هزار نفری بیرجند از سال ۸۵ آغاز شده است، اظهارکرد: اعتبار پیش بینی شده برای این پروژه در آن زمان پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برآورد شده بود. وی با اشاره به طولانی شدن روند ساخت این پروژه گفت: این عامل موجب شد تا علاوه بر اینکه تاکنون برای این پروژه ۱۷ میلیارد تومان هزینه کردهایم به همین میزان نیز اعتبار برای تکمیل آن مورد نیاز باشد.
فرسایش تجهیزات استادیوم و مکان یابی غلط وی با اشاره به فرسایش برخی تجهیزات نصب شده در این ورزشگاه به دلیل نیمه تمام ماندن آن گفت: صندلیها که نصب شده فرسوده و آفتاب سوخته شده است. مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با بیان اینکه فاز اول این پروژه حدود ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تصریح کرد: پیست تارتان،زمین چمن و جایگاه تماشاچی در فاز اول به بهره برداری خواهد رسید. وی بیان داشت: فاز اول آماده بهره برداری است اما به دلیل اینکه کاشت چمن هنوز مدت زمانی از آن نگذشته باید منتظر باشیم تا وضعیت مطلوبی برای استفاده داشته باشد. عزیزاده مقدم به مشکلات پیش روی پروژه اشاره کرد و افزود: یکی از مشکلات این پروزه آبهای سطحی است که باید اعلام کنم مکان یابی پروژه دقیق نبوده و با روان شدن سیلابها پروژه استادیوم زیر آب میرود که باید مشکل آبهای سطحی در محل اجرای پروزه حل شود. نبود راه دسترسی برای استفاده از ورزشگاه وی دیگر مشکل پروزه را راه دسترسی به آن اعلام کرد و افزود: راه و شهرسازی باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد. وی دیر اعلام شدن اعتبارات برای پروژه را از دیگر علل تعویق در اجرای پروژه دانست و افزود: وعده های زیادی را برای افتتاح این پروژه داده شد اما من وعده ای برای آن نمیدهم اما امیدوارم فاز اول آن هرچه سریعتر در سال جاری به بهره برداری برسد. وی تصریح کرد: سال ۹۴ حدود سه میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه اختصاص یافت که دو میلیارد و ۵۰۰ تومان آن هزینه شده است. مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به اختصاص ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی به ورزش و جوانان استان گفت: از این رقم سه میلیارد تومان برای استادیوم گذاشته شد. وی در ادامه با بیان اینکه پیش بینی میکنیم تا زمانی که تیم لیگ برای استان نداشته باشیم استقبال چندانی هم از ورزشگاه نشود، گفت: با توجه به اینکه این ورزشگاه در حاشیه شهر است مردم برای بازی های درون استانی از حضور در ورزشگاه استقبال نخواهند کرد. عزیز زاده مقدم عنوان کرد: به دنبال این هستیم تا با جذب سرمایه گذار بتوانیم لیگ دست دومی برای استان هستیم تا بتوانیم رونق و نشاط را هم بعد از افتتاح به این ورزشگاه بیاوریم. همچنان امید به تکمیل استادیوم ۱۵ هزار نفری موجب شده تا مردم خراسان جنوبی فراموشی را جای این ورزشگاه بنشانند و امید است امسال مسئولان با تزریق به موقع اعتبارات همتی کنند تا شاهد افزایش هزینه ها برای این پروژه ۱۰ ساله در استان کمتر توسعه یافته خراسان جنوبی نباشیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]