تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):وقتى كه برادر دينى‏ات از تو جدا شد، سخنى پشت سر او نگو، مگر اين كه دوست دارى او د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835040869




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

20 درصد از ظرفيت توليدي پايتخت صنعتي کشور خاموش ماند!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 20 درصد از ظرفيت توليدي پايتخت صنعتي کشور خاموش ماند!
استان مرکزي به عنوان پايتخت صنعتي کشور شناخته مي‌شود. با اينکه صنعتی بودن برای استان مرکزی یک مزیت تلقی می‌شود، اما به دليل فرو رفتن بخش صنعتي کشور در رکود، اين استان نیز متأثر از مشکلات کلان اقتصادی کشور، با مشکلات بسياري دست و پنجه نرم می‌کند و ظرفیت عمده کارخانه‌های استان خالی است. کارخانه‌ها تعطیل شده‌اند یا با ظرفیت پایینی کار می‌کنند. همین ظرفیت پایین تولید نیز سبب شده که بیشتر کارخانه‌های استان سودآور نباشند. با اينکه چشم‌اندازی امیدوارکننده پیش روی فعالان صنعتی و تجاری استان مرکزی قرار گرفته، اما بار رکود یکی دو سال اخیر بر دوش بخش صنعت همچنان سنگینی می‌کند و صنعت ما را در بسیاری قسمت‌ها زمین‌گیر کرده است.
نویسنده : فاطمه قاسمی 


کاهش هزینه‌ها و تعدیل نیرو توسط کارخانه‌های صنعتی، مسائل کارگری را در پی دارد که یکی دیگر از مشکلات استان به شمار می‌آید. اجرای اصل 44 در اراک و واگذاری کارخانه‌های بزرگ استان متأسفانه از اقداماتی بود که در بیشتر موارد به کاهش نیروی انسانی کارخانه‌ها منجر شد و استان مرکزی در این زمینه صدمات متعددی را متحمل شد. ساختار قدیمی کارخانه‌های ما به واسطه تحمیل تحریم‌های سنوات گذشته به‌روز نشده و در سالیان اخیر کارخانه‌ها تنها به فکر بقای خود بودند و کمتر در بخش ماشین‌آلات و نوسازی خطوط تولید سرمایه‌گذاری کرده‌اند. از اين رو با این صنعت فرسوده نمی‌توان کار چندانی انجام داد و این از دیگر معضلات جدی استان مرکزی است که تنها با یاری و حمایت دولت از بخش خصوصی حل می‌شود؛ به صورتی‌که این بخش بتواند به اصلاح ساختارهای خود بپردازد و توانایی تولید یک کالای رقابت‌پذیر در بازار را داشته باشد. مجید حاجی پور رِئیس سازمان صنعت معدن وتجارت استان مرکزی در گفتگو باجوان با اشاره به اینکه حدود سه هزار واحد تولیدی در نقاط مختلف استان مرکزی فعال هستند اظهار داشت: بسیاری از این شرکت ها دارای برند و شهرت کشور و خاورمیانه هستند، اما تولیدات کم کیفیت امتیاز حضور در بازارهای جهانی را از این واحدها سلب نموده است.
وی فرسودگی تجهیزات واحدهای صنعتی را مهمترین عامل در کاهش توان تولید انبوه و با کیفیت برشمرد وتصریح کرد: نوسازی و بازسازی این عوامل تولیدی باید در دستور کار مدیران صنایع استان قرار بگیرد و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز از این مهم حمایت کند. حاجی پور ادامه داد:سال گذشته به منظور شناسایی دقیق عوامل موثر در رکود اقتصادی واحدهای تولیدی و ارایه راهکار مناسب برای برون رفت از این چالش ها، پرسشنامه هایی تهیه و تدوین و با مشارکت شرکت شهرک های صنعتی در۱۷۷۰ واحدهای تولیدی توزیع شد و در این ارزیابی یک هزار و 600 واحد مورد مطالعه قرار گرفت که از این تعداد حدود 930 واحد دارای فعالیت بودند و 60 درصد از این تعداد زیر 40 درصد فعالیت داشتند. وی گفت: باید علت رکود واحدهای تولیدی بررسی و مشکلات آنها به صورت کارشناسی فهرست بندی شود، همچنين موانع تولید همراه با راهکار و برنامه ریزی برطرف شده و گام هایی جهت تسهیل قوانین و مقرراتی که در استان قابل پیگیری است، برداشته شود. کمبود شرکتهای دانش بنیان در استان رئیس سازمان صنعت معدن وتجارت بیان داشت: فعالیت شرکتهای دانش بنیان به عنوان موتور توسعه اقتصادی کشورهای در حال توسعه مطرح بوده و به عنوان منشاء اصلی اشتغال زایی و تسهیل محیط کارآفرینی بر شمرده شده است و دارای پتانسیل تسریع در خلاقیت، نوآوری و گشایش فرصتهای تجاری سازی نوین به شمار می روند. وی گفت: هنر اقتصاد دانش بنیان این است که از مشکلات و تهدیدها، فرصت کسب و کار ایجاد کند و با تکیه بر فناوری ، ظرفیت سازی تولید کند. بنابراین مدیران صنایع و دانشگاه ها باید برای تشکیل شرکت های دانش بنیان برنامه های مدون داشته باشند.
حاجی پورادامه داد: هم اکنون تنها 25 شرکت دانش بنیان و حدود 13 مرکز رشد زیر نظر پارک علم و فن آوری و دانشگاه های صنعتی در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند که این تعداد با ظرفیت های گسترده و چهره صنعتی این استان به هیچ وجه همخوانی نداردواثر مطلوبی برپیشرفت اقتصادی استان نمی‌گذارد. ایجاد فرصتهای شغلی در صورت استفاده بهینه از معادن استان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بخش خصوصی را بازوان توانمند بخش دولتی دانست و افزود: فرصت های شغلی در استان مرکزی به خصوص شهرستان های معدنی مانند محلات بسیار چشمگیراست و در صورت استفاده بهینه از معادن و تامین بازار فروش محصولات معدنی در خارج از کشور می توان از این فرصت های شغلی استفاده کرد. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نوسازی صنایع معدنی و واحدهای فرآوری سنگ را یکی از اولویت های کاری این سازمان در راستای ایجاد شرایط تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: باید این استان در تحقق شعار سال پیشتاز دیگر استان های کشور باشد.
وی مدیریت اصولی عوامل تولید، شکل گیری زنجیره علمی، کیفی سازی محصولات و فعال کردن ظرفیت های راکد تولید رابه عنوان نیاز زیرساختی و راهبرد هدفگذاری شده امسال در این استان اعلام کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی خاطر نشان کرد: مدیران صنایع باید بدانند برای ادامه فعالیت خود، کیفیت تولیدات خود را ارتقا دهند تا بتوانند به بازارهای جهانی راه یابند و در بالا بردن نرخ بهره وری و تولید ناخالص ملی نقش موثری داشته باشند.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن