تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر نزد خداوند عبادتى بهتر از شكرگزارى در همه حال بود كه بندگان مخلصش با آن عبادتش ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831019370




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس کل دیوان محاسبات: بیت‌المال در جای خودش هزینه نمی‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: رئیس کل دیوان محاسبات: بیت‌المال در جای خودش هزینه نمی‌شود
رئیس دیوان محاسبات کشور از نحوه هزینه‌کرد بیت‌المال انتقاد کرد و گفت: اگر بیت‌المال در جای خودش هزینه می‌شد، مشکل نمی‌داشتیم.
به گزارش نامه‌نیوز، امین حسین رحیمی تصریح کرد: امروزه رویکرد حسابرسی متحول شده است و به این معنا که اجازه بدهیم خرج شود و اگر تخلف انجام شد با ان برخورد کنیم ، در دستور کار نیست.

وی با بیان اینکه سازمان بین المللی موسسات عالی حسابرسی، همکاری کشورها در حسابرسی دولتی را مدیریت می کند ، گفت : براساس دیدگاه سازمان "اینتوسای" امروزه حسابرسی باید حین خرج ، انجام شود و ناظر هنگام خرج کردن حضور داشته باشد و اجازه تضییع به بیت المال ندهد که چنین رویکردی در دستور کار اینتوسای و دیوان محاسبات کشور قرار دارد.

رحیمی با اشاره به اینکه "اینتوسای" با حدود 200 کشور عضو ، بعد از سازمان ملل متحد بزرگترین سازمان بین المللی است ، افزود : سال 94 ما مجوزی از مجلس شورای اسلامی برای بروز کردن حسابرسی گرفتیم و امسال برنامه ما این است که هر 3 ماه یکبار دستگاههای اجرایی را رصد کنیم و اگر اقدامات انها درست بود ف گواهی مقبولیت بدهیم و اگر ایراد داشت گواهی مشروط بدهیم و ایرادات را اعلام کنیم تا در فرصتی که دارند انها را اصلاح کنند.

وی گفت : اگر در پایان سال ایرادات را اصلاح کردند ، انهایی که مشروط بودند گواهی مقبول می گیرند و اگر اصلاح نکردند گواهی مردودی می گیرند و گواهی مردود ، تخلف است که نظام قضایی موجود در دیوان محاسبات به ان رسیدگی می کند.

رحیمی افزود : تعاملات بین دیوان محاسبات و سازمان "اینتوسای" براساس تجربیات است و در ایران مردم از طریق نمایندگان خود دیوان محاسبات را به عنوان چشم ناظر برای نظارت بر مصرف بهینه بیت المال انتخاب کردند و ما باید تلاش کنیم که بیت المال حراست شود.

وی گفت : قبلا کشف تخلف ملاک بود و ما به این نتیجه رسیدیم که صرفا برخورد با تخلف ، کارساز نیست و ضمانت اجرایی قوی نیست و ان به عنوان یک ابزار برای اخرین مرحله است ، لذا ایجاد کنترل های داخلی در دستگاههای اجرایی بسیار مهم است.

رحیمی افزود : کنترل های داخلی جزء اصول حسابرسی است و ما تاکید کردیم که سیستم کنترل های داخلی در دستگاه ها مستقر شود که به مدیر دستگاه هشدار دهد تا جلو تخلف گرفته شود.

وی با بیان اینکه اموزش خیلی مهم است ، گفت : تخلفاتی که در دیوان محاسبات مطرح می شود از نوع جرم نیست ، تخلقات مالی ، محاسباتی است ، رسیدگی به جرم با قوه قضائیه است ، خیلی از تخلفات ممکن است بدون هیچگونه عمدی و شاید از روی نا اگاهی انجام شود و لذا "اینتوسای" بر اموزش تاکید دارد.

رحیمی افزود : به همه مدیران مالی دستگاهها باید اموزش داده شود که مقررات را بدانند و از طرف دیگر امروزه رسیدگی سنتی و استفاده از دست ، کارساز نیست و سامانه نظارت الکترونیکی در دیوان محاسبات که از ان تحت عنوان "سنا" یاد می شود به 3600 نقطه و دستگاه اجرایی در تمام استانها و مرکز متصل می شود و قرار است دستگاهها اطلاعات خود را به صورت الکترونیکی در اختیار دیوان قرار دهند.

وی با بیان اینکه برخی از دستگاه های اجرایی هنوز به این سامانه متصل نشده است ، گفت : این کار زمان بر است و لازمه ان برقرار شدن شبکه ارتباطی است ولی برنامه ما این است که تا پایان سال 95 همه دستگاههای اجرایی به این سامانه متصل شوند و اطلاعات الکترونیکی را دریافت و الکترونیکی تحلیل کنیم و بعد گزارش تهیه کنیم که این موجب می شود بموقع مطلع شویم.

رحیمی افزود : از تمام ظرفیت دیوان محاسبات و کارکنان و امکانات خود استفاده می کنیم که وجود دیوان محاسبات موجب توسعه کشور شود و الان سازمان ملل متحد که اینتوسای هم ان را تبلیغ می کند اهداف توسعه پایدار را تعریف کرده و می گوید نتیجه وجود دیوان محاسبات باید توسعه کشور و بهبود زندگی مردم باشد که این مهم با اقدامات پیشگیرانه ، ضمانت اجراهای قوی ، توجه به توصیه های حسابرسی و پیشنهادهای دیوان همچنین حمایت رسانه ها و نظارت مردمی است .

وی گفت : دیوان محاسبات اتریش نظام قضایی ندارد ولی ما در دیوان محاسبات نظام قضایی داریم و متخلفان را محاکمه و مجازات می کنیم و ضمانت اجرای انها این است که گزارش حسابرسی را از طریق رسانه ها منتشر می کنند و نظارت مردمی کمک می کند که دولت ها خود را موظف بدانند که درست کار کنند.

رحیمی افزود : گزارش تفریغ بودجه کشور که پیش از این منتشر نمی شد چند سال است که در پایان سال در قالب یک گزارش 400 تا 500 صفحه منتشر می شود و در سایت دیوان محاسبات است و ما باید به این سمت حتما برویم که گزارش های دیوان محاسبات متقن باشد و بعد از طی مراحل منتشر و در اختیار مردم قرار گیرد و دستگاه های اجرایی هم حواسشان جمع شود که مردم مطلع خواهند شد و اینها همه بازدارنده است و همه باید کمک کنیم که توسعه کشور بیشتر اتفاق بیفتد.

وی گفت : چون کار سخت افزاری دیوان محاسبات اخیرا تکمیل شده است دستگاه های زیادی متصل و درحال حاضر انلاین "برخط" نیست و گزارش های قبل را ارسال می کند ولی باید به این سمت حرکت کنیم که همه وصل شوند و آنلاین و به روز باشند.

رحیمی درباره اینکه ایا اکنون بیت المال در جای خودش هزینه می شود ، افزود : این خیلی سئوال سختی است ، اگر بیت المال درجای خودش هزینه می شد این همه مشکلات در کشور نبود.

وی گفت : اینتوسای یک شعار دارد که می گوید ضمانت اجرای توصیه های حسابرسی امروزه صرفا با برخورد قابل انجام نیست و توصیه ها با تعامل قبل از اینکه به تخلف بینجامد محقق شود و لذا تعامل با دستگاههای اجرایی بسیار مهم است .

رحیمی افزود : دیوان محاسبات در حدود 3 سال اخیر برای پیشگیری از وقوع تخلفات تعامل بسیار خوبی با دولت داشته است ، ما کمیته های پیشگیری از وقوع تخلفات و تقویت کارامدی دستگاههای اجرایی را تشکیل دادیم ، اموزش و کنترل های داخلی را تقویت و سامانه نظارت الکترونیک را تکمیل کردیم.

وی گفت : این اقدامات بسیار موثر بوده به گونه ای که تعداد تخلفات به نحو چشمگیری کاهش پیدا کرده است و با ادامه این روند باید به روزی برسیم جز عده معدودی که عمدا تخلف می کنند به دستگاه قضایی معرفی می شوند.


منبع: تسنیم


۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن