محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842100730
اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی با جدیت و تلاش مضاعف
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: استاندار یزد مطرح کرد: اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی با جدیت و تلاش مضاعف استاندار و رئیس شورای برنامهریزی و توسعه استان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و نامگذاری امسال توسط ایشان به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» و تأکید رئیسجمهوری اسلامی ایران در رابطه با اجرایی شدن سیاستهای ابلاغی رهبر فرزانه انقلاب اظهار داشت: همه ما باید با تلاش و همت مضاعف نقش و وظیفه خود را بهخوبی ایفا كنیم.
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۲ فروردين ساعت 08:50
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری یزد؛ نخستین شورای برنامهریزی و توسعه استان یزد در سال 1395 صبح روز شنبه 21 فروردینماه به ریاست استاندار یزد و دبیری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد برگزار شد.
در این نشست كه حدود 2 ساعت به طول انجامید، برنامههای 12 گانه دولت در خصوص اجرای سیاستهای كلی اقتصاد مقاومتی، روند واگذاری پروژههای نیمهتمام به بخش غیردولتی و همچنین طرحهای مصوب سفر رئیسجمهوری به استان موردبررسی قرار گرفت.
«سید محمد میرمحمدی» در این جلسه ضمن تبریك سالروز ولادت حضرت امام محمدباقر (ع) و آغاز ماه رجب اظهار داشت: دولت تدبیر و امید برای پیاده كردن سیاستهای اقتصاد مقاومتی 12 برنامه ملی، 60 طرح و 250 پروژه مرتبط ارائه كرده و برای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در سال 95 لازم است با سرعت و دقت لازم در راستای اجرایی شدن این مهم و ارائه این خدمت شایسته به مردم گام برداریم.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی دارای ابعاد مختلف و متنوعی است و بهعنوانمثال اگر بخواهیم گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی را مطرح و در جامعه فرهنگسازی لازم را ترویج كنیم شایسته است همه مردم در استفاده از کالاهای ایرانی و مراقبت بیشتر از تولید داخلی به یكدیگر تذكر دهند.
میرمحمدی تصریح كرد: بسیار مهم است كه از اسراف پرهیز كنیم و بهگونهای عمل نماییم تا مازاد تولید داشته باشیم، به صادرات بپردازیم و ضریب خودكفایی خود را افزایش دهیم.
اختصاص 970 میلیارد تومان به یزد در سفر رئیسجمهوری رئیس شورای برنامهریزی و توسعه استان در بخش دیگری از سخنان خود به سفر رئیسجمهوری اسلامی ایران و كاروان تدبیر و امید به استان یزد در روزهای پایانی سال گذشته اشاره كرد و ضمن تقدیر و تشكر از استقبال باشکوه و بینظیر اقشار مختلف مردم از ریاستجمهور گفت: طرحها و پروژههای 44 گانه در این سفر به تصویب هیئت دولت رسید و دولت یازدهم اعتبار بسیار خوب 970 میلیاردی را برای استان اختصاص داد كه ضروری است با آمادگی لازم بسترسازی موردنیاز برای اتمام پروژههای نیمهتمام استان و طرحها و پروژههای موردنظر انجام شود تا در پایان سال با گزارشی كه به رئیسجمهوری اسلامی ایران و هیئت دولت ارائه خواهیم داد ثابت كنیم كه توانمندی استان بیش از اعتبارات تخصیصیافته است.
وی افزود: 100 درصد اعتبارات سفر ریاستجمهور به استان تخصیص مییابد و لازم است کارگروههای زیرمجموعه ستاد پی گیری مصوبات سفر در استان با جدیت لازم موارد موردنظر برای پروژههای استان را دنبال كنند.
میرمحمدی اظهار داشت: لازم است پروژههای نیمهتمامی كه در استان وجود دارد به طریق ممكن از قبیل: تأمین اعتبارات، واگذاری پروژهها به بخش خصوصی و جذب كمك خیرین به اتمام و بهرهبرداری برسد و حتی شاید بتوان بخشی از این پروژهها را با تغییر كاربری برای جذب سرمایهگذار قابل توجیه نمود.
استاندار یزد از مدیران دستگاههای اجرایی استان خواست تا در تكمیل پروژههای نیمهتمام دستگاههای تحت نظارت خود هیچ محدودیتی را قائل نشوند و چنانچه این پروژهها با اعتبارات دولتی قابل بهرهبرداری نیست با هماهنگیهای لازم آنها را به بخش خصوصی واگذار كنند.
وی در پایان سخنان خود ضمن تقدیر از حضور فعال و منظم مسئولان و مدیران دستگاههای اجرایی استان در جلسات شورای برنامهریزی و توسعه استان خاطرنشان كرد: شایسته است در این شورا همه حاضران در جلسه نظرات خود را مطرح كنند تا باهم فكری و نظرات متنوع اعم از مخالف و موافق در مسیر توسعه استان گام برداریم.
تدوین 12 برنامه ملی برای تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان یزد در این نشست با اشاره به نامگذاری امسال تحت عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از سوی مقام معظم رهبری، گفت: معظم له همراه با نامگذاری امسال، توصیههای دهگانهای را خطاب به مسئولان اعلام داشتهاند.
حمیدرضا نصیری زاده افزود: شناسایی و تمرکز بر فعالیتها و زنجیرههای اقتصادی مزیت دار، زنده کردن تولید داخلی، پرهیز از واردات تضعیفکننده تولید داخلی، پرهیز از هدر دادن منابع مالی پس از برجام، دانشبنیان شدن بخشهای مهم و حساس اقتصادی، احیای بخشهای اقتصادی که قبلاً در آنها سرمایهگذاری شده، شرط انتقال فناوری در معاملات خارجی، مبارزه جدید با فساد، ویژه خواری و قاچاق در کشور، ارتقای بهرهوری انرژی و نگاه ویژه به صنایع متوسط و کوچک ازجمله توصیههایی است که بر آن تأکید داشتهاند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد تصریح کرد: دولت تدبیر و امید در راستای اجرایی کردن سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و بهمنظور جامه عمل پوشاندن به توصیههای رهبر انقلاب، 12 برنامه، 60 طرح و 250 پروژه را در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به تصویب رسانده و در سطح کشور تدارک دیده است.
نصیری زاده، برنامههای 12 گانه را بدین ترتیب اعلام نمود: برنامه ملی ارتقای بهرهوری، برنامه ملی پیش برد برونگرایی اقتصاد (توسعه صادرات غیرنفتی)، برنامه ملی ارتقای توان تولید ملی(درونزایی اقتصاد)، برنامه ملی عدالت بنیان کردن اقتصاد و توسعه عدالت اجتماعی، برنامه ملی برقراری انضباط مالی در بخش عمومی و قطع وابستگی بودجه به نفت، برنامه ملی توسعه اقتصاد دانشبنیان، برنامه ملی گفتمان سازی و فرهنگسازی اقتصاد مقاومتی، برنامه ملی شفافسازی و سالمسازی اقتصاد، برنامه ملی توسعه ظرفیت تولید نفت و گاز و تکمیل زنجیره پاییندستی و توسعه بازار، برنامه ملی هدفمندسازی یارانهها، برنامه ملی مردمی کردن اقتصاد و برنامه ملی سیاستهای پولی و ارزی.
وی تأکید کرد: ریاست کارگروههای برنامههای فوق بر عهده اعضای کابینه دولت قرار دارد و دبیرخانه کارگروهها نیز در سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور مستقر است.
آغاز جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی در استان دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان در خصوص اولویتهای پیش روی استان بر اساس تصمیمات ستاد اقتصاد مقاومتی کشور گفت: شناسایی و احصاء وضعیت واحدهای تولیدی نیمهتمام و راکد استان جهت اولویتبندی مشکلات مربوطه و ارائه راهکار ازجمله تأمین نقدینگی موردنیاز از سوی مراجع ذیربط ملی و تسریع در واگذاری طرحها و پروژههای عمرانی نیمهتمام به بخش غیردولتی (با عنایت به عدم امکان اتمام و بهرهبرداری آنها توسط دولت) در دستور کار این ستاد استان یزد قرار دارد.
حمیدرضا نصیری زاده بیان داشت: جلسات اقتصاد مقاومتی در استان یزد از هفته جاری در سال جاری آغاز و تصمیمات آن بهمنظور تصویب در شورای برنامهریزی و توسعه استان طرح خواهد شد.
ارائه گزارش واگذاری طرحهای نیمهتمام به بخش غیردولتی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد در ادامه جلسه به ارائه گزارشی پیرامون روند اجرای ماده 27 قانون الحاق 2 موضوع واگذاری طرحهای نیمهتمام دولتی به بخش غیردولتی پرداخت.
حمیدرضا نصیری زاده افزود: در خصوص واگذاری طرحهای نیمهتمام تاکنون 12 جلسه با حضور نمایندگانی از دستگاههای اجرایی برگزارشده، موضوع چهار مرتبه بهصورت کتبی اطلاع دستگاههای اجرایی رسیده و دومرتبه نیز در جلسات شورای برنامهریزی موردبحث و تبادلنظر قرارگرفته است.
وی افزود: در حال حاضر بالغبر 100 پروژه توسط 12 دستگاه اجرایی بهمنظور واگذاری در سایت سازمان مدیریت و برنامهریزی استان درجشده و در معرض دید سرمایهگذاران قرارگرفته است.
نصیری زاده تعداد پروژهها و دستگاههای اجرایی مرتبط با آن را بدین ترتیب اعلام نمود: اداره كل ورزش و جوانان استان یزد 27 پروژه، آب فا 21 پروژه، آبفار 20 پروژه، آموزشوپرورش 13 پروژه، تعاون، کار و رفاه اجتماعی 11 پروژه، شهرداری یزد 5 پروژه، حفاظت محیطزیست، فرهنگ و ارشاد اسلامی، منابع طبیعی، میراث فرهنگی، شهرداری عقدا و خضرآباد هم هرکدام یک پروژه.
وی در ادامه ابراز امیدواری کرد تا با همکاری دستگاهها و اجرایی شدن این مادهقانونی، حجم پروژههای نیمهتمام استان کاهش یابد.
اعتبار 400 میلیون یورویی برای آب یزد رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد در ادامه نشست با دستور کار بررسی طرحهای مصوب سفر رئیسجمهور به یزد گفت: مسئولان دولت بالاترین اعتبار سفرهای استانی را به یزد اختصاص دادهاند و علاوه بر اعتبار 970 میلیارد تومانی، 400 میلیون یورو برای انتقال آب خلیجفارس به یزد از منابع صندوق توسعه اختصاصیافته است.
نصیری زاده گفت: این اعتبار در قالب 44 طرح و 15 فصل در نظر گرفتهشده و تخصیص آنها کامل خواهد بود. وی افزود که مصوبات پس از ابلاغ، بهطور رسمی اطلاعرسانی خواهد شد.
احصاء پروژههای نیمهتمام دستگاههای استان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار نیز در این جلسه اظهار داشت: پروژهها و طرحهای نیمهتمام دستگاههای اجرایی استان با همكاری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان احصاء شده است و بهزودی به دستگاههای مربوطه ابلاغ میشود.
«سید محمدرضا سید حسینی» ادامه داد: با توجه به محدودیتهای اعتباری دولت لازم است تعدادی از پروژههای نیمهتمام استان به بخش خصوصی واگذار شود تا با مشاركت و سرمایهگذاری بخش غیردولتی این پروژهها به بهرهبرداری برسد.
گفتنی است این جلسه با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار، مدیرکل حوزه استاندار، مدیران كل و نمایندگان دستگاههای عضو شورای برنامهریزی و توسعه استان در سالن زندهیاد حمیدیا استانداری برگزار شد و در پایان مصوبات کارگروه زیربنایی مورد تصویب اعضا قرار گرفت.ه گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد؛ نخستین شورای برنامهریزی و توسعه استان یزد در سال 1395 صبح روز شنبه 21 فروردینماه به ریاست استاندار یزد و دبیری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد برگزار شد.
در این نشست كه حدود 2 ساعت به طول انجامید، برنامههای 12 گانه دولت در خصوص اجرای سیاستهای كلی اقتصاد مقاومتی، روند واگذاری پروژههای نیمهتمام به بخش غیردولتی و همچنین طرحهای مصوب سفر رئیسجمهوری به استان موردبررسی قرار گرفت.
«سید محمد میرمحمدی» در این جلسه ضمن تبریك سالروز ولادت حضرت امام محمدباقر (ع) و آغاز ماه رجب اظهار داشت: دولت تدبیر و امید برای پیاده كردن سیاستهای اقتصاد مقاومتی 12 برنامه ملی، 60 طرح و 250 پروژه مرتبط ارائه كرده و برای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در سال 95 لازم است با سرعت و دقت لازم در راستای اجرایی شدن این مهم و ارائه این خدمت شایسته به مردم گام برداریم.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی دارای ابعاد مختلف و متنوعی است و بهعنوانمثال اگر بخواهیم گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی را مطرح و در جامعه فرهنگسازی لازم را ترویج كنیم شایسته است همه مردم در استفاده از کالاهای ایرانی و مراقبت بیشتر از تولید داخلی به یكدیگر تذكر دهند.
میرمحمدی تصریح كرد: بسیار مهم است كه از اسراف پرهیز كنیم و بهگونهای عمل نماییم تا مازاد تولید داشته باشیم، به صادرات بپردازیم و ضریب خودكفایی خود را افزایش دهیم.
اختصاص 970 میلیارد تومان به یزد در سفر رئیسجمهوری رئیس شورای برنامهریزی و توسعه استان در بخش دیگری از سخنان خود به سفر رئیسجمهوری اسلامی ایران و كاروان تدبیر و امید به استان یزد در روزهای پایانی سال گذشته اشاره كرد و ضمن تقدیر و تشكر از استقبال باشکوه و بینظیر اقشار مختلف مردم از ریاستجمهور گفت: طرحها و پروژههای 44 گانه در این سفر به تصویب هیئت دولت رسید و دولت یازدهم اعتبار بسیار خوب 970 میلیاردی را برای استان اختصاص داد كه ضروری است با آمادگی لازم بسترسازی موردنیاز برای اتمام پروژههای نیمهتمام استان و طرحها و پروژههای موردنظر انجام شود تا در پایان سال با گزارشی كه به رئیسجمهوری اسلامی ایران و هیئت دولت ارائه خواهیم داد ثابت كنیم كه توانمندی استان بیش از اعتبارات تخصیصیافته است.
وی افزود: 100 درصد اعتبارات سفر ریاستجمهور به استان تخصیص مییابد و لازم است کارگروههای زیرمجموعه ستاد پی گیری مصوبات سفر در استان با جدیت لازم موارد موردنظر برای پروژههای استان را دنبال كنند.
میرمحمدی اظهار داشت: لازم است پروژههای نیمهتمامی كه در استان وجود دارد به طریق ممكن از قبیل: تأمین اعتبارات، واگذاری پروژهها به بخش خصوصی و جذب كمك خیرین به اتمام و بهرهبرداری برسد و حتی شاید بتوان بخشی از این پروژهها را با تغییر كاربری برای جذب سرمایهگذار قابل توجیه نمود.
استاندار یزد از مدیران دستگاههای اجرایی استان خواست تا در تكمیل پروژههای نیمهتمام دستگاههای تحت نظارت خود هیچ محدودیتی را قائل نشوند و چنانچه این پروژهها با اعتبارات دولتی قابل بهرهبرداری نیست با هماهنگیهای لازم آنها را به بخش خصوصی واگذار كنند.
وی در پایان سخنان خود ضمن تقدیر از حضور فعال و منظم مسئولان و مدیران دستگاههای اجرایی استان در جلسات شورای برنامهریزی و توسعه استان خاطرنشان كرد: شایسته است در این شورا همه حاضران در جلسه نظرات خود را مطرح كنند تا باهم فكری و نظرات متنوع اعم از مخالف و موافق در مسیر توسعه استان گام برداریم.
تدوین 12 برنامه ملی برای تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان یزد در این نشست با اشاره به نامگذاری امسال تحت عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از سوی مقام معظم رهبری، گفت: معظم له همراه با نامگذاری امسال، توصیههای دهگانهای را خطاب به مسئولان اعلام داشتهاند.
حمیدرضا نصیری زاده افزود: شناسایی و تمرکز بر فعالیتها و زنجیرههای اقتصادی مزیت دار، زنده کردن تولید داخلی، پرهیز از واردات تضعیفکننده تولید داخلی، پرهیز از هدر دادن منابع مالی پس از برجام، دانشبنیان شدن بخشهای مهم و حساس اقتصادی، احیای بخشهای اقتصادی که قبلاً در آنها سرمایهگذاری شده، شرط انتقال فناوری در معاملات خارجی، مبارزه جدید با فساد، ویژه خواری و قاچاق در کشور، ارتقای بهرهوری انرژی و نگاه ویژه به صنایع متوسط و کوچک ازجمله توصیههایی است که بر آن تأکید داشتهاند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد تصریح کرد: دولت تدبیر و امید در راستای اجرایی کردن سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و بهمنظور جامه عمل پوشاندن به توصیههای رهبر انقلاب، 12 برنامه، 60 طرح و 250 پروژه را در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به تصویب رسانده و در سطح کشور تدارک دیده است.
نصیری زاده، برنامههای 12 گانه را بدین ترتیب اعلام نمود: برنامه ملی ارتقای بهرهوری، برنامه ملی پیش برد برونگرایی اقتصاد (توسعه صادرات غیرنفتی)، برنامه ملی ارتقای توان تولید ملی(درونزایی اقتصاد)، برنامه ملی عدالت بنیان کردن اقتصاد و توسعه عدالت اجتماعی، برنامه ملی برقراری انضباط مالی در بخش عمومی و قطع وابستگی بودجه به نفت، برنامه ملی توسعه اقتصاد دانشبنیان، برنامه ملی گفتمان سازی و فرهنگسازی اقتصاد مقاومتی، برنامه ملی شفافسازی و سالمسازی اقتصاد، برنامه ملی توسعه ظرفیت تولید نفت و گاز و تکمیل زنجیره پاییندستی و توسعه بازار، برنامه ملی هدفمندسازی یارانهها، برنامه ملی مردمی کردن اقتصاد و برنامه ملی سیاستهای پولی و ارزی.
وی تأکید کرد: ریاست کارگروههای برنامههای فوق بر عهده اعضای کابینه دولت قرار دارد و دبیرخانه کارگروهها نیز در سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور مستقر است.
آغاز جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی در استان دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان در خصوص اولویتهای پیش روی استان بر اساس تصمیمات ستاد اقتصاد مقاومتی کشور گفت: شناسایی و احصاء وضعیت واحدهای تولیدی نیمهتمام و راکد استان جهت اولویتبندی مشکلات مربوطه و ارائه راهکار ازجمله تأمین نقدینگی موردنیاز از سوی مراجع ذیربط ملی و تسریع در واگذاری طرحها و پروژههای عمرانی نیمهتمام به بخش غیردولتی (با عنایت به عدم امکان اتمام و بهرهبرداری آنها توسط دولت) در دستور کار این ستاد استان یزد قرار دارد.
حمیدرضا نصیری زاده بیان داشت: جلسات اقتصاد مقاومتی در استان یزد از هفته جاری در سال جاری آغاز و تصمیمات آن بهمنظور تصویب در شورای برنامهریزی و توسعه استان طرح خواهد شد.
ارائه گزارش واگذاری طرحهای نیمهتمام به بخش غیردولتی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد در ادامه جلسه به ارائه گزارشی پیرامون روند اجرای ماده 27 قانون الحاق 2 موضوع واگذاری طرحهای نیمهتمام دولتی به بخش غیردولتی پرداخت.
حمیدرضا نصیری زاده افزود: در خصوص واگذاری طرحهای نیمهتمام تاکنون 12 جلسه با حضور نمایندگانی از دستگاههای اجرایی برگزارشده، موضوع چهار مرتبه بهصورت کتبی اطلاع دستگاههای اجرایی رسیده و دومرتبه نیز در جلسات شورای برنامهریزی موردبحث و تبادلنظر قرارگرفته است.
وی افزود: در حال حاضر بالغبر 100 پروژه توسط 12 دستگاه اجرایی بهمنظور واگذاری در سایت سازمان مدیریت و برنامهریزی استان درجشده و در معرض دید سرمایهگذاران قرارگرفته است.
نصیری زاده تعداد پروژهها و دستگاههای اجرایی مرتبط با آن را بدین ترتیب اعلام نمود: اداره كل ورزش و جوانان استان یزد 27 پروژه، آب فا 21 پروژه، آبفار 20 پروژه، آموزشوپرورش 13 پروژه، تعاون، کار و رفاه اجتماعی 11 پروژه، شهرداری یزد 5 پروژه، حفاظت محیطزیست، فرهنگ و ارشاد اسلامی، منابع طبیعی، میراث فرهنگی، شهرداری عقدا و خضرآباد هم هرکدام یک پروژه.
وی در ادامه ابراز امیدواری کرد تا با همکاری دستگاهها و اجرایی شدن این مادهقانونی، حجم پروژههای نیمهتمام استان کاهش یابد.
اعتبار 400 میلیون یورویی برای آب یزد رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد در ادامه نشست با دستور کار بررسی طرحهای مصوب سفر رئیسجمهور به یزد گفت: مسئولان دولت بالاترین اعتبار سفرهای استانی را به یزد اختصاص دادهاند و علاوه بر اعتبار 970 میلیارد تومانی، 400 میلیون یورو برای انتقال آب خلیجفارس به یزد از منابع صندوق توسعه اختصاصیافته است.
نصیری زاده گفت: این اعتبار در قالب 44 طرح و 15 فصل در نظر گرفتهشده و تخصیص آنها کامل خواهد بود. وی افزود که مصوبات پس از ابلاغ، بهطور رسمی اطلاعرسانی خواهد شد.
احصاء پروژههای نیمهتمام دستگاههای استان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار نیز در این جلسه اظهار داشت: پروژهها و طرحهای نیمهتمام دستگاههای اجرایی استان با همكاری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان احصاء شده است و بهزودی به دستگاههای مربوطه ابلاغ میشود.
«سید محمدرضا سید حسینی» ادامه داد: با توجه به محدودیتهای اعتباری دولت لازم است تعدادی از پروژههای نیمهتمام استان به بخش خصوصی واگذار شود تا با مشاركت و سرمایهگذاری بخش غیردولتی این پروژهها به بهرهبرداری برسد.
گفتنی است این جلسه با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار، مدیرکل حوزه استاندار، مدیران كل و نمایندگان دستگاههای عضو شورای برنامهریزی و توسعه استان در سالن زندهیاد حمیدیا استانداری برگزار شد و در پایان مصوبات کارگروه زیربنایی مورد تصویب اعضا قرار گرفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
سهم فرش در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی
سهم فرش در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی رئیس مرکز ملی فرش ایران از هنر- صنعت فرش دستباف ایرانی به عنوان عنصری قابل توجه در فضای اقتصاد مقاومتی یاد کرد و گفت تحقق این امر نیازمند نگاه اراده اقدام و عمل است کد خبر ۵۷۸۵۴۷ تاریخ انتشار ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵ ۱۰ - 05 April 2016سیاستهای اقتصادمقاومتی در قالب 11 برنامه ملی اجرایی میشود
جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۹ ۴۶ استاندار اردبیل از اجرای سیاستهای اقتصادمقاومتی در قالب 11 برنامه ملی خبر داد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه اردبیل مجید خدابخش در جلسه ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتی استان اردبیل با بیان اینکه سیاستهای 24 گانه اقتصادمقاومتی بنظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام بر اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی
رضایی خبر داد نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام بر اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی شناسهٔ خبر 3592854 - پنجشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۴ ۵۷ استانها > قم قم - دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به وظایف نظارتی این مرکز گفت در سال جاری بر حسن اجرای سیاستهای کلی کشور به ویژه اقتصاد مقاتلاش مسئولان برای اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی
گروه اجتماعی معاون فرهنگی آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی استان ایلام با بیان اینکه رهبری معظم انقلاب با تاکید به اقدام و عمل در حوزه اقتصاد مقاومتی حجت را بر همگان تمام کرد گفت اینک نوبت به دولتمردان و همه کسانی که در بخش اقتصاد فعالیت دارند است تا با اجرایی کردن سیاست های اقگمرک یزد آماده اجرای سیاستهای «اقتصاد مقاومتی»
چهارشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۴ ۱۹ مدیر کل گمرک استان یزد از آمادگی گمرک استان برای اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت این گمرک فرآیندهای گمرکی را تسهیل کرده و آماده ارائه خدمات روان و سریع به تجار و بازرگان در شرایط پس از تحریم است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایراناستاندار یزد: دستگاههای اجرایی برای تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش کنند
استاندار یزد با اشاره به سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل گفت سیاست های اقتصاد مقاومتی مشخص است و دستگاههای اجرایی به خصوص اقتصادی باید با جدیت و پشتکار و همراهی و همدلی برای تحقق این شعار تلاش کنند به گزارش تابناک یزد سید محمد میر محمدی در دیدار با اعضای شورای هماهنگی مدیرهمه نهادها دولت را در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی کمک کنند
عارف همه نهادها دولت را در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی کمک کنند منتخب اول مردم تهران در انتخابات مجلس دهم با بیان اینکه جدلهای بیحاصل سیاسی و رو در رو قرار دادن مسئولان و ارکان نظام در فرایند پیشرفت و توسعه کشور خلل ایجاد میکند گفت باید با مردم صادق بود مردم بزرگوار ماعارف: همه نهادها دولت را در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی کمک کنند
عارف همه نهادها دولت را در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی کمک کنند منتخب اول مردم تهران در انتخابات مجلس دهم با بیان اینکه جدلهای بیحاصل سیاسی و رو در رو قرار دادن مسئولان و ارکان نظام در فرایند پیشرفت و توسعه کشور خلل ایجاد میکند گفت باید با مردم صادق بود مردم بزرگوار ماکاهش ضربهپذیری اقتصاد با اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی
یک اقتصاددان مطرح کرد کاهش ضربهپذیری اقتصاد با اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی شناسهٔ خبر 3587529 - پنجشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۲ ۰۹ اقتصاد > اقتصاد ایران عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی را موجب کاهش ضربه پذیری اقتصاد کشور در آینده دانست به گزارش خبرسیاستهای اقتصاد مقاومتی در قالب ۱۱ برنامه ملی در اردبیل اجرایی میشود
سیاستهای اقتصاد مقاومتی در قالب ۱۱ برنامه ملی در اردبیل اجرایی میشود استانها > اردبیل - استاندار اردبیل گفت هیئت دولت ۱۱ برنامه ملی را به منظور تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی تبیین کرده و در استانها نیز این برنامهها باید توسط دستگاههای اجرایی انجام شود مجید خد-
گوناگون
پربازدیدترینها