تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زِنا، شش پيامد دارد: سه در دنيا و سه در آخرت. سه پيامد دنيايى‏اش اين است كه: ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867894827




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارسال نخستین محموله لبنی به روسیه


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: ارسال نخستین محموله لبنی به روسیه
در حالی که بیش از یک سال از مذاکرات ایران و روسیه برای صادرات محصولات لبنی به این کشور می‌گذرد، قائم مقام صنایع شیر ایران از صادرات نخستین محموله لبنی به روسیه خبر داد.
به گزارش نامه نیوز، محمد وقوعی امروز - شنبه - در نشست خبری اظهار کرد: صادرات به روسیه بیش از یکسال و اندی پیش مطرح و مذاکرات بین مسوولان دو کشور آغاز شد و نهایتا طی ماه‌های گذشته پروتکل صادرات لبنیات به روسیه در ماه‌های گذشته به امضای طرفین رسید و نهایتا سه کارخانه لبنی صنایع شیر ایران مورد تایید کارشناسان ایرانی و روسی برای صادرات به این کشور قرار گرفت و موفق شد کد صادراتی IR را از ایران و کد صادراتی به روسیه را نیز دریافت کند. همچنین چهار کارخانه دیگر نیز در حال اخذ مجوزهای لازم به روسیه هستند.

وی افزود: برخلاف برخی ادعاها مبنی بر گرانفروشی صنایع لبنی می‌توان گفت که صنایع شیر ایران با حاشیه سود کمتر از یک درصد، نه تنها گرانفروشی نمی‌کند بلکه کیفیت آن نیز مورد تایید بسیاری از مشتریان داخلی و خارجی قرار گرفته است و همین عامل سبب شده تا صنایع شیر ایران بزرگ‌ترین تولید‌کننده محصولات لبنی در ایران و خاورمیانه شود.

قائم مقام صنایع شیر ایران با بیان این‌که ظرفیت صادرات 100 میلیون د لاری انواع محصولات لبنی از جمله پنیرهای غیرسخت، شیرخشک، دوغ و دیگر محصولات پودری برای صنایع شیر ایران وجود دارد، ادامه داد: صادرات لبنیات به روسیه با توجه به بازار 140 میلیون نفری این کشور و حدود 40 میلیون نفری دیگر کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا از جمله قزاقستان، قرقیزستان، ارمنستان و بلاروس می‌تواند در ارزآوری و جهانی شدن برندهای تولید‌کننده محصولات لبنی ایرانی اثر‌گذاری بالایی داشته باشد و همچنین در ایجاد تعادل در بازار داخلی نیز موثر واقع شود، چرا که حجم بازار لبنیات روسیه سالانه بالغ بر چهار میلیارد دلار است که براساس استعلام‌های صورت گرفته از طریق سازمان دامپزشکی یک محموله 20 تنی شیر خشک به عنوان نخستین محموله صادراتی محصولات لبنی به روسیه ارسال شد.

وقوعی با بیان این‌که صنایع لبنی گرانفروشی نمی‌کنند، گفت: دولت برای حمایت از تولید‌کنندگان و صادر‌کنندگان لبنیات باید برنامه‌های حمایتی از جمله توافقات گمرکی، کنترل صدور مجوز برای صادر‌کنندگان، تسهیل مبادلات بانکی و دیگر تسهیلات از جمله مشوق‌های صادراتی یا تسهیلات حمل‌ونقلی را تعریف و اجرا کند.

قائم مقام هلدینگ صنایع غذایی، دارویی و کشاورزی صندوق بازنشستگی کشوری اظهار کرد: یکی از دلایل تاخیر در صادرات لبنیات این بود که برای تایید محموله‌های صادر شده به روسیه نیازمند زمان بیشتری بودیم، چرا که آیتم‌های مورد درخواست روس‌ها برای آزمایش محموله‌های ایرانی متفاوت از دیگر آیتم‌های بین‌المللی بود و تا اخذ تاییدیه‌های لازم از سازمان‌های ذیربط زمان بیشتری نیاز بود، اما در حال حاضر باید تلاش کنیم تا در بازار به شدت رقابتی روسیه بتوانیم محصولات لبنی ایرانی را در بازار این کشور معرفی و رقابت‌پذیر کنیم که در این زمینه قیمت و بازاریابی از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گزارش ایسنا، پیش از این رضا باکری - دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی- اعلام کرد که نخستین محموله صادراتی لبنی ایرانی به روسیه با حجم حدود 12 تن از نوع پنیر سخت در اواخر اسفند‌ پارسال به روسیه صادر شد و 12 تن دیگر تا چند روز دیگر صادر می‌شود.


منبع: ایسنا


۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن