تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خدا رابشناسد ترس او در دلش می افتد و هر از خدا ترسان باشد نفسش از دنیا باز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834947782




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بسیاری از کشورها به دنبال خرید آب سنگین ایران هستند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سخنگوی سازمان انرژی اتمی: بسیاری از کشورها به دنبال خرید آب سنگین ایران هستند سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: امروز بسیاری از کشورها به دنبال خرید آب سنگین از ما هستند اما به دلیل مسئولیت پذیری بین المللی نمی توانیم آن را به هر کشوری بفروشیم.
۱۳۹۵ شنبه ۲۱ فروردين ساعت 13:44

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار سیاسی پانا، بهروز کمالوندی با حضور در اختتامیه هفتمین دوره مجلس دانش آموزی اظهار کرد: امروز کشور در مسیری افتاده که می توان گفت در یک جاده مسطح قرار گرفته ایم. جاده ای که می توان در آن به سرعت جلو رفت. صنعت هسته ای یک صنعت میان رشته ای است، مانند علم سیاست که کسی که می خواهد در آن وارد شود، باید مجموعه ای از همه علوم را داشته باشد. علم هسته ای هم در حوزه علوم تجربی رشته ای است که شامل فیزیک، شیمی، مهندسی مواد و مهندسی مکانیک می شود و از همین روست که ما توانسته ایم این افتخار را داشته باشیم که جزو 10 کشور قدرت دنیا قرار بگیریم که قدرت غنی سازی را دارد.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اشاره به چرخه فناوری هسته ای، عنوان کرد: این چرخه از اکتشاف یعنی استخراج اورانیوم و تبدیل آن به گاز UF6 و سپس تبدیل آن به سوخت تشکیل می شود. مدیریت پسماند نیز که کار بسیار دشواری است باید صورت گیرد، چرا که بعضا این مواد تا نزدیک به هزار سال فعال می مانند. پنج شنبه از سایت پسمان گور رونمایی شد و باید بگویم هر یک از دانشمندانی که در این زمینه کار کرده اند و شاید بسیار هم جوان هستند، می توانستند به یک کشور خارجی بروند و حقوق های بالایی دریافت کنند، اما چون می خواهند کشورشان ارتقا پیدا کند، در ایران مانده اند.
وی با اشاره به رونمایی از 12 دستاورد هسته ای در 19 فروردین ماه، بیان کرد: در حوزه پزشکی، سوخت، صنعت، انواع لیزر و شبیه سازی نیروگاه که نیازمند تکنولوژی بسیار بالایی است دستاوردهایی رونمایی شد. یکی از آن ها سانترفیوژ زونال است که برای واکسن سازی استفاده می شود و بین 40 تا 50 هزار دور می چرخد. ما در این مسیر توانسته ایم به پیشرفت خوبی برسیم و به دنبال آنیم که بتوانیم ماشینی تولید کنیم که 150 دور در دقیقه بچرخد.
کمالوندی ضمن تشریح عملکرد ماشین زونال اظهار کرد: این ماشین برای تولید هر گرم از خروجی، 3 میلیارد تومان ارزش گذاری می شود. واکسن هپاتیت توسط همین ماشین تولید می شود و ما امروز به اندازه 20 گرم به این فراورده در سال نیاز داریم و نیازمان را به واردات در این زمینه مرتفع کرده ایم.
وی با اشاره به ماشین اولترا و عملکرد آن نیز گفت: ذراتی که در دل مایع وجود دارند، توسط این ماشین مورد استفاده قرار می گیرد و در صنعت کاربرد دارد و سوخت به عنوان پروتوتایپ به معنای استفاده آزمایشی در آن قرار می گیرد. این مواد باید چند لحظه ای وارد سانترفیوژ بشوند که نشتی وجود نداشته باشد.
کمالوندی در ادامه اظهارات خود با اشاره به ضرورت های پیگیری مذاکرات هسته ای، به فشار سیاسی و اقتصادی وارد شده از سال 1385 بر ایران اشاره کرد و گفت: این فشارها در سال 85 که ما به غنی سازی رسیدیم به صورت سیاسی و اقتصادی بر کشور وارد شد و سبب شد تا در اواخر دولت گذشته هم مذاکراتی را در زمینه هسته ای داشته باشیم. اما تفاوت آن این بود که در آن دوره مذاکرات به صورت سیاسی صورت نمی گرفت. همان طور که می دانید درست است که این سازمان ها صنعتی هستند، اما در یک بستر سیاسی فعالیت می کنند. وی افزود: در آن زمان یک نفر را برای سمت ریاست در یکی از این سازمان ها معرفی کرده بودیم که در روزنامه واشنگتن پست مقاله ای تحت این عنوان  THE BEST CANDIDATE FROM THEWORST COUNTRY (بهترین کاندیدا از بدترین کشور ) به چاپ رسید و این نشان از اهمیت مسائل سیاسی در حوزه صنعت دارد.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با تاکید بر این که مسئله هسته ای موضوعی سیاسی بود و بر این اساس باید با کلید سیاسی حل می شد، خاطرنشان کرد: در انتهای دولت قبل، آقای صالحی که آن زمان وزیر امورخارجه کشورمان بود، با حضرت آیت الله خامنه ای صحبت هایی کرده بودند و حضرت آقا اجازه دادند که در سطح معاونان وزارت امور خارجه مذاکراتی صورت بگیرد.
وی افزود: اگر تا 100 سال دیگر هم می خواستیم، مذاکره و کار با آژانس را ادامه دهیم، تا زمانی که امریکا را که تصمیم اصلی در مذاکره بود دخیل نمی کردیم، نمی توانستیم به نتیجه برسیم. بحث اصلی این بود که فشارها برداشته و دستاوردها حفظ شود و همه تلاش ما در محقق کردن این مسئله بود.
کمالوندی با بیان این که برای بازطراحی راکتور آب سنگین اراک 50 طرح مختلف ارائه شد، گفت: در فرایند تولید آب سنگین به طور معمول 8 کیلوگرم پلوتونیوم از محصولات جانبی راکتور آب سنگین اراک است. هدف ما این بود که ضمن تولید آب سنگین، پلوتونیوم را که از جمله موارد نگران کننده برای طرف دیگر مذاکره بود، استخراج نکنیم که این مسئله توسط جوانان سی و چند ساله کشورمان صورت گرفت که این مسئله موجب شگفتی در میان دیگر کشورها از جمله امریکایی ها شد.
کمالوندی با بیان این که 130 تن آب سنگین نگهداری می کنیم، گفت: ما برای رآکتورهایمان به 65 تن آب سنگین نیاز داریم که 65 تن دیگر را به عنوان جایگزین برای ماشین ها نگهداری می کنیم و مازاد آن را می توانیم به کشورهای دیگر صادر کنیم. امروز بسیاری از کشورها به دنبال خرید آب سنگین از ما هستند اما به دلیل مسئولیت پذیری بین المللی نمی توانیم آن را به هر کشوری بفروشیم.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان این که کشور به لحاظ محیط زیستی نیاز دارد به سمت انرژی پاک و قابل اتکا برود، گفت: اکنون تنها راهی که داریم انرژی هسته ای است. ما باید بین 8 تا 12 درصد استفاده از برقمان از طریق انرژی اتمی باشد که امیدواریم بتوانیم در قالب برنامه 20 ساله بخش زیادی از آن را تامین کنیم. همچنین بخش زیادی از اموال بلوکه شده ما به واسطه آزاد شدن معادلات بانکی آزاد شده است. کمالوندی در خاتمه با بیان این که کشور ما از لحاظ اورانیوم، غنی نیست، گفت: ما 75 درصد کشور را از لحاظ هسته ای اسکن کرده ایم و با توجه به این که کشور از این بابت غنی نیست، نمی توانیم درگیر مسائل جانبی باشیم، بر این اساس مذاکرات اهمیت زیادی در پیشبرد اهداف هسته ای ما داشت.
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن