واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدیر تنظیم بازار قزوین:
بازار میوه و گوشت ایام عید در استان قزوین کنترل و تنظیم شد
شناسهٔ خبر: 3593336 - شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۱
استانها > قزوین
قزوین- مدیر تنظیم بازار محصولات و نهاده های کشاورزی جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: با توزیع ۱۰۰۰ تن پرتقال و ۵۰۰ تن سیب و تعیین قیمت مواد پروتئینی بازار ایام عید در استان بخوبی کنترل شد. محمود محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در ایام عید برای تنظیم بازار با تامین میوه، گوشت قرمز و مرغ از سوی جهاد کشاورزی اقدام مناسب صورت گرفت و بر اساس پیش بینی های انجام شده نیازها تامین شد. وی بیان کرد: در ایام عید ۱۰۰۰ تن پرتقال و ۵۰۰ تن سیب خریداری شد که نسبت به سال قبل از آن دو برابر شد. محمودی یادآورشد: خرید میوه توسط تعاون روستایی انجام شد و تسهیلات لازم اختصاص یافت و قبل از روزهای پایانی سال محصول وارد استان شد و بهمن ماه به سردخانه ها منتقل شد تا نگهداری به نحو مطلوبی صورت گیرد.
مدیر تنظیم بازار محصولات و نهاده های کشاورزی جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: قیمت پرتقال ۲۰۰۰ تومان و سیب ۱۸۰۰ تومان تعیین شد و در سطح استان ۹۰ مرکز و مکان و در شهر قزوین ۲۷ نقطه پیش بینی شد که شهرستانها نیز سهم خود را داشتند تا در همه نقاط این اقلام توزیع شود. وی گفت: تاکنون از مجموع یک هزار تن پرتقال ۱۶۰ تن و از ۵۰۰ تن سیب وارد شده به استان حدود ۱۲ تن باقیمانده که در انبارها موجود است و در حال توزیع آن هستیم. محمودی تصریح کرد: در حال حاضر ۵ نقطه اصلی در استان فعال شده تا مرحله دوم توزیع میوه انجام شود که این کار به تنظیم بازار در روزهای پس از عید کمک می کند و این عرضه همچنان ادامه خواهد داشت.
بازار مرغ کنترل شد وی بیان کرد: در روزهای پایانی سال گذشته قیمت گوشت مرغ تا حد. د ۷۱۰۰ تومان هم افزایش یافت که برای کنترل بازار بلافاصله از ذخایر استراتژیک مرغ و گوشت با هماهنگی اتحادیه عرضه کننده، کشتارگاه و دامپزشکی ۴۷ نقطه برای عرضه مرغ منجمد اختصاص یافت. محمودی اظهارداشت: در این مرحله قیمت مرغ به عرضه کننده ۴۵۰۰ تومان و مصرف کننده ۴۹۰۰ تومان اعلام شد که این کار موجب شد قیمتها به ۶۳۰۰ تا ۶۵۰۰ تومان و در نهایت ۵۵۰۰ تومان برسذ. سالانه به ۹۰ هزار تن کود شیمیایی نیازمندیم وی اضافه کرد: سالانه به ۹۰ هزار تن کود شیمیایی نیازمندیم که این مقدار توسط شرکت خدمات حمایتی تامین می شود و در حال حاضر هیچ مشکلی در تامین و توزیع آن نداریم.
محمودی گفت: بذر ذرت از ارقام ۷۰۴ خارجی در استان تامین شده که در این زمینه سالانه به ۷۰۰ تن بذر نیاز داریم که ۲۰۰ تن از ارقام دیر رس و ۴۰۰ تن زودرس و ۱۰۰ تن میان رس است. وی از کشاورزان خواست کودهای مورد نیاز خود را از تعاونی های روستایی و مراکز خرید رسمی و دارای مجوز خریداری کنند و از بخش خصوصی بدون مجوز که کوذهای غیر استاندارد عرضه می کنند خرید نداشته باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]