واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نروژ نخستین پروژه ایران برای مایع سازی گاز در دریا را اجرا می کند
معاون سرمایه گذاری و تامین منابع مالی شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد مذاکرات شرکت ملی نفت ایران و شرکتی نروژی برای تولید ال.ان.جی به عنوان نخستین پروژه مایع سازی گاز در دریا در سطح کشور انجام شده است.
به گزارش نامه نیوز ، ایران با همکاری نروژ و ورود نخستین کشتی مایع سازی گاز در دریا (FLNG) تا پایان امسال، تولید ال.ان.جی را آغاز می کند و به بازار جهانی این محصول وارد می شود.
به دلیل محدودیت صادرات گاز از طریق خط لوله، پروژه های گاز مایع (ال.ان.جی- LNG) در جهان کاربردهای فراوانی دارد.
پس از مایع سازی گاز، امکان فشرده کردن آن و انتقال با کشتی های مخصوص حمل ال.ان.جی به بازارهای دوردست در حجم گسترده فراهم می شود.
هر چند پروژه های خشکی تولید ال.ان.جی به سبب تحریم متوقف شده است اما وزارت نفت قصد دارد از طریق روش تولید ال.ان.جی در دریا (اف. ال.ان.جی- FLNG) وارد این بازار شود و محموله های گاز را به بازارهای دوردست شرق آسیا و اروپا صادر کند.
بر این اساس، معاون سرمایه گذاری و تامین منابع مالی شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد مذاکرات شرکت ملی نفت ایران و شرکتی نروژی برای تولید ال.ان.جی به عنوان نخستین پروژه مایع سازی گاز در دریا در سطح کشور انجام شده است.
«علی کاردر» گفت: امسال کشتی مورد نیاز از سوی این شرکت نروژی برای تولید ال.ان.جی در خلیج فارس پهلوگیری می کند.
وی اضافه کرد: این پروژه از نوع پروژه های کوچک مایع سازی گاز در دریا (Small FLNG) است.
به گفته وی، در این پروژه از گازهای همراه میدان های شرکت نفت فلات قاره ایران مانند میدان فروزان برای تولید ال.ان.جی استفاده می شود.
کاردر از پیشنهاد چند شرکت های خارجی برای تبدیل گازهای شیرین به ایران برای استخراج ال.ان.جی در دریا خبر داد و گفت: پروژه های FLNG با توجه به کاهش قیمت، در بازارهای بین المللی جذابیت زیادی پیدا کرده و از این رو، به طور همزمان پروژه های زیادی در جهان کلید خورده است.
به گزارش ایرنا، شامگاه بیست و ششم دی ماه با انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره انجام تعهدات هسته ای ایران در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، اجرای تعهدات طرف مقابل (گروه 1+5) یعنی روند لغو تحریم های هسته ای غرب علیه تهران آغاز شد.
بر پایه برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) که بیست و سوم تیرماه بین جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 (انگلیس، فرانسه، آمریکا، روسیه و چین به همراه آلمان) با حضور اتحادیه اروپا نهایی شد، باید در ازای کاهش برخی فعالیت های اتمی تهران، تحریم های هسته ای علیه این کشور لغو شود.
وزارت نفت نیز فردای آن روز با دستور به شرکت ها برای افزایش تولید و آماده باش پایانه های نفتی، طرح افزایش 500 هزار بشکه ای صادرات نفت خام را کلید زد.
منبع: ایرنا
۱۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]