تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مشورت با عاقلِ خيرخواه، خجستگى، بركت، رشد و توفيقى از سوى خداست. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869916925




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده آمریکایی: ایران در ازای هیچ از ما امتیاز می‌خواهد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نماینده آمریکایی: ایران در ازای هیچ از ما امتیاز می‌خواهد
رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید ایران در پسابرجام اقدامی که بتواند مبنای امتیازگیری از آمریکا باشد را انجام نداده و ایرانی‌ها باید فعلاً منتظر رشد اقتصادی مورد انتظار از توافق هسته‌ای بمانند.
به گزارش نامه نیوز، پس از آنکه دولت اوباما از احتمال درنظر گرفتن تسهیلاتی در دسترسی ایران به دلار در مبادلات خارجی خبر داد، مخالفان قدرتمند برجام در واشنگتن در برابر این اقدام احتمالی دولت خود صف‌آرایی قطعی و محکمی کردند.
 
«اِد رویس» از نمایندگان بلندپایه مجلس آمریکا و رئیس کمیسیون امور خارجی این نهاد هم در همین راستا مقاله‌ای در روزنامه واشنگتن پست نوشته و مدعی شده که ایران در پسابرجام «هیچ» اقدام مثبتی نداشته متناسب با «امتیازات اضافی و فرابرجامی» از خود بروز نداده است.
 
در این مقاله آمده است: «ایران باید فعلاً منتظر رشد اقتصادی که از توافق هسته‌ای پرزیدنت اوباما باشد و در همین حال امتیازات اضافی‌ای را -خارج از توافق- در قبال «هیچ» (از ما) می‌خواهد.»
 
رویس در ادامه مستقیماً به اصل مطلب خود یعنی «دلار» پرداخته و نوشته: «جمعه اوباما از گزارشاتی که می‌گفت به ایران اجازه دسترسی مستقیم به دلار داده می‌شود عقب‌نشینی کرد ولی با گفته‌های خود، همه راه‌های رژیم (نظام ایران) برای دسترسی به دلار از طریق خانه‌های تهاتر خارجی را نبست؛ به عبارت دیگر، به ایران اجازه داده می‌شود که با دلار، پول‌شویی کند و دولت نیز چشم خود را بر این قضیه خواهد بست.»
 
اِد رویس این اقدام دولت اوباما را، بدعهدی و پایبند نماندن به تعهداتی که روزهای پس از انعقاد توافق هسته‌ای به مردم خود داده، ارزیابی کرده و نوشته که با این اقدام اوباما، تحریم‌های حقوق بشری و موشکی ایران، با قدرت و قوت اعمال نخواهد شد.
 
رویس حرف دل صهیونیست‌ها را زده و نوشته: «ایران می‌خواهد این تحریم‌ها خاتمه یابد و با دسترسی بهتر به نظام مالی بین الملل، به رشد اقتصادی خود سرعت دهد؛ اما کشورهایی که می‌خواهند سرمایه‌های بین‌المللی را جذب کنند نباید پول‌های هنگفت به تروریست ها بدهند و ساخت تجهیزات پرتاب سلاح هسته‌ای (موشک) را سرعت بخشند. همسایگانشان را هم نباید به نابودی تهدید کنند.»
 
نماینده جمهوری‌خواه مجلس با هشدار به دولت اوباما نوشته: «اجازه دسترسی ایران جنگ‌طلب به دلار یعنی در خطر انداختن اقتصادمان و کشورمان.»
 
رویس در انتها برای کنگره هم نسخه‌ای پیشنهادی داشته و نوشته: «کنگره باید با صراحت و شفافیت اعلام کند که تا وقتی رژیم ایران، برنامه موشکی غیرقانونی خود را کنار نگذارد و به تغذیه مالی تروریست‌ها ادامه دهد، حتی یک سنت دیگر از محل کاهش تحریم‌ها دریافت نخواهد کرد.»




منبع: فارس


۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن