تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867361200




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زمان خروج بازار مسکن از رکود


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



زمان خروج بازار مسکن از رکود
روز نو : در حالی که در 3 سال اخیر بازار مسکن در رکود به سر می برد بسیاری از کارشناسان معتقدند دلیل اصلی ایجاد رکود در بازار کاهش قدرت خرید متقاضیان است و بر همین اساس تیم اقتصادی دولت به منظور برطرف کردن این مشکل سیاست هایی را در دستور کار خود قرار داده که از جمله آنها می توان به افزایش میزان تسهیلات خرید مسکن اشاره کرد.در همین رابطه حامد مظاهریان معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ثبت روزانه ۲۵۰ درخواست در بانک مسکن برای دریافت تسهیلات جدید خرید خانه، گفته است از جمله سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی، افزایش توان خرید مسکن خانواده‌ها با پرداخت تسهیلات تا ۵۰درصد هزینه خرید مسکن است که در چارچوب همین سیاست، پرداخت تسهیلات خرید مسکن از ۲۵ میلیون تومان به ۱۶۰ میلیون تومان افزایش یافت.به گفته مظاهریان کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن و افزایش مدت بازپرداخت اقساط تسهیلات دریافتی دیگر اهداف وزارت راه و شهرسازی است. البته شرایط کنونی بازار مسکن کشور را در رکود است که این رکود در بازار مسکن به این معنا است که بازده اقتصادی و فعالیت در آن کاهش یافته است و شاهد افزایش تولیدی هستیم که تقاضا برای آن وجود ندارد.مظاهریان گفته است از خرداد امسال نخستین دسته از خریداران مسکن که از تسهیلات جدید استفاده می کنند، وارد بازار خواهند شد؛ البته در سه سال گذشته رشد قیمت در بازار مسکن وجود نداشته است، پیش‌بینی می‌شود بازار مسکن در سال جاری هم رشد قیمت نداشته باشد.به گفته معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی حباب از بازار مسکن خارج شده و الآن بهترین زمان برای خرید مسکن است. اما حسام عقبایی رئیس اتحادیه مشاوران املاک می گوید در نیمه اول سال 95احتمالا فاز نخست خروج از رکود را شاهد خواهیم بود. پیش‌بینی می‌شود که با توجه به فضای اقتصاد کلان و آغازحرکت اقتصادی، در نیمه اول سال، بازار مسکن رکودی را که از سال 92در آن گرفتار شده ازسر بگذراند. با این حساب امید می‌رود که حجم معاملات مسکن در 6ماه نخست امسال نسبت به‌سال گذشته با افزایش مواجه شود تا بتوان از رونق نسبی در بازار سخن گفت.به اعتقاد عقبایی بازگشت رونق به مفهوم واقعی اما احتمالا از نیمه دوم سال 95محقق خواهد شد. پیش‌بینی می‌کنیم که در نیمه دوم سال 95با توجه به ورود تسهیلات جدید مسکن به بازار و عملیاتی شدن برنامه‌های مربوط به افزایش قدرت خرید متقاضیان، رونق معاملات اتفاق بیفتد.عقبایی معتقد است بازگشت رونق به بازار مسکن به مفهوم گرانی یا سونامی قیمت نیست. آنچه در گفتمان اقتصادی ایران و در توده مردم شکل گرفته اینگونه است که رونق را مترادف با گرانی می‌دانند اما در مورد بخش مسکن، وضعیت گردش و حجم نقدینگی آنچنان نیست که بتوان از ایجاد موج گرانی سخن گفت.در این شرایط فعالان بازار می گویند با گذشت حدود یک هفته از سال 95 تا حدودی بازار رهن و اجاره خوبی را داشته‌ایم، اما هنوز هم بازار خرید و فروش ملک رونق نگرفته و در رکود به سر می‌برد و پیش‌بینی می شود که رونق بازار رهن و اجاره ادامه یابد، اما در بازار خرید و فروش تا پایان فصل بهار تغییری حاصل نشود.به اعتقاد فعلان بازاد در حال حاضر اجاره‌بهای مسکن تغییری نکرده است اما تا دو ماه دیگر همانند هر سال حدود 10 تا 15 درصد افزایش اجاره‌بهای مسکن را خواهیم داشت.



تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۶:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن