تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869426166




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک نماینده: انتخابات 7اسفند، تبدیل به «جمعه سیاه» شد!


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: یک نماینده: انتخابات 7اسفند، تبدیل به «جمعه سیاه» شد!
یکی از ناطقان میان دستور امروز مجلس گفت: پول‌های زنجانی، انتخابات هفتم اسفند را تبدیل به «جمعه سیاه» کرد.
خبرآنلاین: یکی از ناطقان میان دستور امروز مجلس گفت: پول‌های زنجانی، انتخابات هفتم اسفند را تبدیل به «جمعه سیاه» کرد.

اولین جلسه مجلس در سال 95 با نطق اعتراضی یک نماینده به نتایج انتخابات حوزه انتخابیه اش همراه بود.

باقری بناب نماینده مردم بناب در مجلس درنطق میان دستورش به انتخابات هفتم اسفند در بناب اشاره کرد و با تاکید بر بروز تخلفات در این حوزه از مسئولان خواست که به این موضوع رسیدگی کنند.

وی با بیان اینکه انتخابات در بناب، افتضاح بود؛ افزود: مردم بناب دیدند که پول‌های بابک زنجانی چطور نتیجه انتخابات را تغییر داد. در انتخابات «جمعه سیاه» هفتم اسفند، نزدیک به ۳۰ هزار رأی در بناب خرید و فروش شد. در شهرهای کوچک حرف اول و آخر انتخابات را پول می‌زند، انتخابات به بنگاه‌های خرید رأی تبدیل شده است و ضروری است که قانون انتخابات اصلاح شود.

این سخنان باقری بناب با واکنش محمدحسن ابوترابی فرد نایب رییس مجلس همراه شد. او که در غياب لاريجاني رياست بخش پاياني جلسه امروز را بر عهده داشت، در پاسخ به این تعبیر ناطق میان دستور گفت: اگر همکاران به برگزاری انتخابات در یک حوزه انتخابیه نقدی دارند نباید واژه جمعه سیاه و واژگانی این چنینی را بکار ببرند.

وی افزود: روز انتخابات روز اقتدار جمهوری اسلامی ایران بود و مشارکت بیش از 62 درصد مردم با این انضباط و پاسخ مثبت به رهنمودهای رهبری نشان‌ دهنده اقتدار نظام اسلامی است.


واکنش ابوترابی به اظهارات نماینده بناب

خبرگزاری ایسنا: نایب رییس مجلس شورای اسلامی به نطق نماینده مردم بناب در مجلس واکنش داد و گفت: اگر همکاری در یک حوزه انتخابیه نقدی دارد نباید واژه «جمعه سیاه» یا واژه‌های مشابه بکار ببرید.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد در واکنش به «جمعه سیاه» خواندن هفتم اسفندماه 1394 توسط حجت‌الاسلام محمد باقری، نماینده مردم بناب در مجلس نهم، اظهار کرد: روز انتخابات یکی از روزهای اوج اقتدار نظام جمهوری اسلامی بود.

نماینده مردم تهران در مجلس نهم متذکر شد: مشارکت بیش از 62 درصدی ملت ایران در این انتخابات که در بالاترین سطح انضباط و بهترین نوع مشارکت مردمی آن هم با الهام از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برگزار شد، نشان‌دهنده اقتدار نظام اسلامی است.

وی از همکارانش در مجلس شورای اسلامی خواست تا در انتخاب واژه‌ها در نطق‌ها و سخنان‌شان توجه و دقت بیشتری داشته باشند.

نماینده مردم بناب در مجلس نهم در نطق میان دستور امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی، خواستار برگزاری انتخابات با مشارکت تشکل‌ها و احزاب سیاسی شد و اظهار کرد: نظام حزبی و پارلمانی در کشور باید احیاء شود.

محمد باقری بنابی تحقق شعار سال جاری را با ساختار سیاسی قوای مجریه، مقننه و قضاییه امکان‌پذیر ندانست و افزود: تحقق شعار اقتصاد مقاومتی با ساختار سیاسی سه قوه همخوانی نداشته و نیاز به اصلاح است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: از مقام معظم رهبری استدعا دارم استانی و حزبی شدن انتخابات را در کشور اجرایی کنید. حلقه مفقوده انتخابات کشور همین است. تحقق شعار سال ارتباط زیادی به این مسئله دارد.

وی نسبت به نحوه برگزاری انتخابات در حوزه انتخابیه‌اش انتقاداتی را به مسوولان امر مطرح کرد.

یکشنبه, 15 فروردين 1395 ساعت 13:10





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن