تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860607475
![نمایش مجدد: فاطمه رهبر: اصولگرایان در واکنش به نتایج انتخابات نجابت به خرج دادند/ منطق حکم میکرد احمدینژاد را پیروز انتخابات 88 اعلام کنم refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
فاطمه رهبر: اصولگرایان در واکنش به نتایج انتخابات نجابت به خرج دادند/ منطق حکم میکرد احمدینژاد را پیروز انتخابات 88 اعلام کنم
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: فاطمه رهبر: اصولگرایان در واکنش به نتایج انتخابات نجابت به خرج دادند/ منطق حکم میکرد احمدینژاد را پیروز انتخابات 88 اعلام کنم
عضو شورای مرکزی حزب موئتلفه معتقد است موضعگیری تند برخی از جریانهای اصولگرایی از یک طرف و تخریب و دروغ پراکنی برخی از رسانهها و شبکههای اجتماعی داخلی و خارجی از طرف دیگر تاثیر زیادی بر به تخریب چهره سیاسی نامزدهای اصولگرا داشت.
فاطمه رهبر نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در گفت و گو با خبرنگار نامه نیوز، درباره مرزبندی های جریانات سیاسی در ایران؛ بیان کرد: به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی تقسیم افراد جامعه به دو یا چند جناح مختلف تحت عنوان اصولگرا یا اصلاح طلب، نقشة دشمن بوده و اصولاً این دستهبندیها صحیح نیست چرا که در نگاه رهبری اصلاحطلبی جزو لاینفک اصولگرایی است و اصولگرایی عین اصلاحطلبی مبتنی بر اصول و ارزشهای انقلابی و اسلامی است. وی تصریح کرد: در مجلس شورای اسلامی دوره نهم بحث و جدال سیاسی رنگ و بوی بیشتری به خود گرفت تا در مجلس هفتم و هشتم مسائل اساسی کشور به ویژه رفع مشکلات اقتصادی کشور و تنگناهای معیشتی مردم میبایست در دستور کار مجلس دوره نهم قرار میگرفت و عزم بیشتری در جهت رفع آنها به خرج داده میشد. عضو شورای مرکزی حزب موئتلفه عنوان کرد: موضعگیری تند برخی از جریانهای اصولگرایی از یک طرف و تخریب و دروغ پراکنی برخی از رسانهها و شبکههای اجتماعی داخلی و خارجی از طرف دیگر تاثیر زیادی بر تخریب چهرة سیاسی نامزدهای اصولگرا داشته است. رهبر خاطر نشان کرد: افزایش تورم و رویکرد مردم نسبت به تغییر در این زمینه با تغییر نمایندگان مجلس توأم شد. در هر صورت نامزدهای اصولگرا بعد از پایان نتایج با اخذ مواضع عاقلانه و توأم با بصیرت از هرگونه اقدام تند و شکایت و اعتراض (بهرغم دریافت برخی از گزارشها) اجتناب کردند و به قول و فرمایش رهبر فرزانة انقلاب نجابت به خرج دادند. چرا که ایشان با هدف خدمت به مردم و نظام اسلامی در این میدان گام نهاده بودند.وی با بیان اینکه تمامی نامزدهای لیست اصولگرایان در تهران از افراد مؤثر، متخصص و برجستة نظام جمهوری اسلامی ایران تلقی میشوند، تاکید کرد: زمینة خدمت برای ایشان در همة عرصهها و مراکز وجود دارد و بیشک این انتخابات و نتایج حاصل از آن را یک پیروزی بزرگ برای نظام اسلامی و یک مصلحت الهی برای کشور و مردم شریف ایران اسلامی میدانند. وی در خصوص تشابه علل شکست اصولگرایان در مجلس ششم و دهم در تهران اظهار کرد: به نظر میرسد تنها تشابه تغییر رویکرد مردم به اجتناب افراد بود، البته در انتخابات دهم مجلس این تغییر رویکرد علل و عوامل مختلفی داشت که دو قطبیسازی جامعه (که در انتخابات دورة ششم نیز اتفاق افتاد)، نگاه مثبت غرب به ویژه آمریکا نسبت به انتخابات و موضوع رفع تحریمها در زمان انتخابات، وعدههای توخالی در خصوص برجام و وعدة پوچ لغو کلی تحریمها به مردم از جمله این علل ها هستند.
رهبر همچنین پخش وسیع شایعههای دروغین در شبکههای اجتماعی نسبت به نامزدهای اصولگرا در داخل و خارج به ویژه بهرهبرداری از شبکههای مهندسیشده تلگرام و ...، را از علل اصلی تغییر رویکرد مردم در انتخابات اخیر دانست.
این نماینده مجلس افزود: رویکرد سیاسی مردم تهران به انتخاب افراد به رغم اینکه عدهای از منتخبین فاقد روزمة کاری و سوابق تجربی و تخصصی هستند نشانگر این است که منتخبین به صورت لیستی و تشکیلاتی رأی آوردهاند و مردم برخی از این منتخبین را هنوز بعد از انتخابات هم نمیشناسند. وی مدیریت وسیع و قوی ستادهای مشترک اصلاحطلبان و اعتدال برای مدیریت انتخابات از ماههای قبل و حتی تا ساعات پایانی روز انتخابات جهت جذب آرای خاکستری مردم را نیز از دیگر علل پیروزی لیست امید در تهران دانست.
نماینده مجلس شورای اسلامی درباره دلیل رای آوردن اصولگرایان در سه دورة هفتم، هشتم و نهم؛ بیان کرد: یکی از دلایل میتواند خستگی مردم از جنجالها و حرکتهای تند سیاسی نمایندگان در مجلس ششم و عملکرد اعضای شورای شهر در دوره اول بود. رهبر افزود: علت پر سر و صدا بودن نمایندگان در دورة ششم به نقل از برخی از صاحبنظران همان طیف، توسعة سیاسی کشور بود و به همین دلیل نه تنها زنان آن دوره بلکه با نگاهی گذرا به عملکرد مجلس ششم و قضاوت افکار عمومی از عملکرد آن مجلس بیانگر این واقعیت است که ایشان به جای حل مشکلات اساسی جامعه و توجه به مسائل معیشتی، مبارزه با فقر و بیکاری و تورم و ... عمدة دقت و تلاش خود را صرف طرح مسائل سیاسی، جناحی و جنجالی و ایجاد تنش نمودند و فرصتهای خدمت به مردم را هدر دادند. (البته این بدان معنی نیست که مجلس ششم کار معیشتی انجام نداد) ولی سر و صدا و جنجال بیش از کار و خدمت بود. وی تشریح کرد: حتی پایان دوره مجلس ششم هم با جنجالآفرینی و سناریوی تحصن و طرح استعفای دستهجمعی همراه بود که نمونهای بود از عملکرد جناحی و سیاسی مجلس ششم که آن را نزد افکار عمومی و قضاوت مردم نامطلوب جلوه داد این مسئله دلیل عمدة تغییر رویکرد مردم در مجلس هفتم و هشتم و نهم بود و هم اینکه زنان مجلس ششم تیر از افراد مؤثر در این هیاهوهای سیاسی قلمداد میشدند. یادم هست که مجلس ششمیها شعار جامعة مدنی را سر داده بودند. عضو شورای مرکزی حزب موئتلفه در خصوص ریاست مجلس دهم از میان دو گزینه حداد عادل و لاریجانی؛ گفت: نحوه مدیریت آقایان حداد عادل و علی لاریجانی به مقتضای سیاسی و شرایط حاکم بر جامعه تعیف میشود و نمیتوانیم این دو نوع مدیریت را با هم مقایسه کرد. مدیریت هر یک از این دو بزرگ سیاسی را باید در ابعاد مختلف با توجه به شرایطی که در شرایط داخلی و بینالمللی و خطمشی سیاسی دولتی دانست و نمیتوانیم این دو نوع مدیریت را تکرار یا متضاد هم دانست. به هر حال جناب دکتر حداد عادل و جناب دکتر علی لاریجانی دو شخصیت سیاسی انقلابی با سوابق و تجربیات ارزندهای هستند که در ابعاد حقیقی و حقوقی بدیلی ندارند. رهبر با اشاره به برخی اظهاراتش در انتخابات سال 88 مبنی بر رای ۲۴ میلیونی احمدینژاد؛ اظهار کرد: در زمان انتخابات سال 88 با نظر به اینکه در ستاد احمدینژاد فعالیت انتخاباتی میکردم جهت سخنرانی به شهر یاسوج رفتم در آنجا با نظر به برنامهریزی قبلی خیل عظیمی از مردم در آن نشست تبلیغاتی در میدان بزرگ شهر حاضر بودند البته این تنها شهر یا تنها میتینگ انتخاباتی ایشان نبود که با استقبال عمومی مردم روبه رو شده بود و حقیقتاً در تمام سخنرانیها و سفرها با این صحنه روبه رو میشدیم در همان سفر بود که خبرنگاری با من تماس گرفت و پیشبینی من جهت اعلام نتایج انتخابات را جویا شد.
رهبر افزود: از یک طرف استقبال عمومی از دکتر احمدینژاد و از طرف دیگر من نیز فعال انتخاباتی ستاد ایشان بودم حتی اگر وضعیت را مطلوب نمیدیدم منطق حکم میکرد پیروز انتخابات را ایشان اعلام نمایم چه برسد به اینکه حضور پررنگ مردم در نشستها نیز از پیروزی ایشان حکایت می کرد. به هر ترتیب نظرم مبنی بر پیروزی ایشان را اعلام نمودم. خبرنگار سؤال کرد حضور مردم را پای صندوقهای رأی چگونه ارزیابی میکنید و از آنجایی که آماری را نسبت به دورههای قبل تهیه نموده بودم آمار را به ایشان ارائه نمودم و سؤال آخر ایشان که به نظر شما احمدینژاد چه میزان رأی خواهد آورد بر اساس همین آمار درصدی را اعلام نمودم که با ضرب و جمع آمار شخص خبرنگار عددی را اعلام نمود که با نتیجة انتخابات نزدیکی زیادی داشت. وی در ادامه تصریح کرد: البته نگاهی اجمالی به 10 دوره انتخابات ریاست جمهوری تا آن زمان و تعداد واجدین شرایط و تعداد آرا کسب شده توسط منتخبین مردم گویای اعدا و ارقامی بود که مصاحبة من نه از جانب پیشگویی و پیشبینی و نه از جنبة سوءاستفادههایی که دروغپراکنان رسانههای خارجی و برخی از مغرضین و کجاندیشان داخلی بهرهبرداری سیاسی کردند. کاملاً روشن است با آمار و ارقام به شرح زیر هر محقق و جویای حقیقتی به واقعیت بیان شده خواهد رسید. 1. در دوره اول انتخابات ریاست جمهوری در سال 1358 واجدین شرایط حدود 20 میلیون ¬ که حدود 14 میلیون (86 درصد شرکت کردند) که رئیسجمهور وقت با 11 میلیون رأی 78 درصد انتخابات شدند. 2. در دورة دوم انتخابات ریاست جمهوری در سال 1360 ¬ از حدود 22 میلیون واجد شرایط رأی دادن 5/14 میلیون شرکت کردند که رئیسجمهور وقت با 13 میلیون با 90 درصد انتخاب شد. 3. در دورة دوم انتخابات ریاست جمهوری در سال 1360 ¬ از حدود 22 میلیون واجد شرایط رأی دادن 17 میلیون نفر شرکت کردند که رئیس جمهور وقت با 16 میلیون با 94 درصد انتخاب شد. 4. در دورة دوم انتخابات ریاست جمهوری در سال 1364 ¬ از حدود 14 میلیون شرکتکننده بیش از 12 میلیون ¬ 85 درصد کسب آرا 5. در دورة دوم انتخابات ریاست جمهوری در سال 1368 ¬ از 30 میلیون واجد شرایط حدود 16 میلیون ¬ حدود 60 درصد کسب آرا 6. در دورة انتخابات هفتمین ریاست جمهوری 1372 از 33 میلیون واجد شرایط حدود 17 میلیون رأیدهنده حدود 5/10 میلیون رأی با 63 درصد کسب آرا 7. در دورة انتخابات ریاست جمهوری سال 1376 از حدود 36 میلیون واجد شرایط 29 میلیون رأیدهنده 79 درصد کسب آرا 8. در دورة انتخابات ریاست جمهوری 1380 از 42 میلیون واجد شرایط 28 میلیون رأی صندوقها 21 میلیون رأی ¬ 66 درصد کسب آرا 9. در دورة انتخابات ریاست جمهوری در سال 1384 مرحلة اول از 46 میلیون واجد شرایط ¬ 29 میلیون رأی مردم ¬ 63 درصد واجدین شرایط مرحلة دوم از 28 میلیون رأی ¬ 17 میلیون رأی ¬ 63 درصد کسب آرا 10. در دورة انتخابات سال 1388 از 46 میلیون واجد شرایط بیش از 39 میلیون پای صندوقها آمدند معادل 85 درصد واجدین شرایط حاضر شدند احمدینژاد با کسب کمتر از 64 درصد آرا ¬ 500/24 میلیون رأی کسب آرا رهبر در پایان گفت: با نظر به شور و حال و نشاط انتخاباتی، 85 درصد واجدین در انتخابات 88 پای صندوقها آمدند و احمدینژاد تقریباً همان درصد انتخابات قبلی (دورة قبل) خود را به دست آورد.
۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]
صفحات پیشنهادی
فاطمه رهبر: شنیدن صداهای بلند به نام اصولگرایی از مجلس در نتیجه انتخابات تهران تاثیرگذار بود
فاطمه رهبر شنیدن صداهای بلند به نام اصولگرایی از مجلس در نتیجه انتخابات تهران تاثیرگذار بود سیاست > انتخابات - ایسنا نوشت یک نماینده اصولگرای مجلس عملکرد دولت قبل را در تغییر نگرش مردم در انتخابات تهران تاثیرگذار خواند و گفت شنیدن صداهای بلند به نام اصولگرایی از مارسال 2نامه به رییس جمهور برای ورودبه چالش انتخابات اصفهان/پدرمینوخالقی برای شورای نگهبان کارمیکرده
ارسال 2نامه به رییس جمهور برای ورودبه چالش انتخابات اصفهان پدرمینوخالقی برای شورای نگهبان کارمیکرده سیاست > انتخابات - ایلنا نوشت رییس شورای هماهنگی جبهه اصلاحات استان اصفهان از تنظیم و ارسال دو نامه به شخص رییس جمهوری برای ورود به چالش انتخاباتی در اصفهان خبر دادواکنش رهبران جهان به انفجارهای بروکسل
واکنش رهبران جهان به انفجارهای بروکسل به دنبال وقوع انفجارهای بروکسل طی امروز سهشنبه مقامات جهان به نوعی به این اتفاق واکنش نشان دادند خبرگزاری ایسنا به دنبال وقوع انفجارهای بروکسل طی امروز سهشنبه مقامات جهان به نوعی به این اتفاق واکنش نشان دادند ولادیمیر پوتین رئیمحمد مهاجری: رقیب جدی روحانی در انتخابات 96 را نباید در میان اصولگرایان جستوجو کرد
محمد مهاجری رقیب جدی روحانی در انتخابات 96 را نباید در میان اصولگرایان جستوجو کرد سیاست > احزاب و شخصیتها - یک روزنامه نگار اصولگرا پیش بینی میکند که حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 نه در بین اصلاح طلبان و نه در بین اصولگرایان رقیب جدی نخواهد داشت بهواکنش تهران به حکم بازداشت آمریکا برای 7 ایرانی به اتهام حمله سایبری
واکنش تهران به حکم بازداشت آمریکا برای 7 ایرانی به اتهام حمله سایبری جمهوری اسلامی ایران هیچگاه اقدامات مخاطره آمیز در فضای سایبری را در دستور کار نداشته و از این قبیل اقدامات حمایت نمی کند سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به صدور کیفرخواست وزارت دادگستری آمریکا علیه هفت شهروند ایراهمایش اصولگرایان راهیافته به مجلس دهم بعد از مرحله دوم انتخابات برگزار میشود
همایش اصولگرایان راهیافته به مجلس دهم بعد از مرحله دوم انتخابات برگزار میشود دبیر کمیته موقت 7 نفره سیاستگذاری فراکسیون اصولگرایان از برگزاری همایش اصولگرایان راهیافته به مجلس دهم بعد از مرحله دوم انتخابات خبر داد و گفت که کمیته متبوعش بعد از پایان تعطیلات عید نوروز جلسه خواهاسپانیا از حکم لاهه علیه رهبر سابق صرب های بوسنی استقبال کرد
اسپانیا از حکم لاهه علیه رهبر سابق صرب های بوسنی استقبال کرد مادرید- ایرنا- دولت اسپانیا روز جمعه با استقبال از حکم دادگاه جنایی بین المللی علیه رادوان کاراجیچ رهبر سابق صربهای بوسنی محکومیت این جنایتکار جنگی را مناسب و نشان دهنده پاسخ قاطع جامعه به وی قلمداد کرد به گزارش ایرنترقی: عملکرد منفی دولت قبل بر شرایط اصولگرایان در انتخابات تاثیر گذاشت
ترقی عملکرد منفی دولت قبل بر شرایط اصولگرایان در انتخابات تاثیر گذاشت سیاست > احزاب و شخصیتها - معاون امور بین الملل حزب موتلفه اسلامی معتقد است عدم اتفاق نظر اصلاح طلبان و اعتدالیون در مورد یک نفر برای ریاست مجلس دهم احتمال رای آوری لاریجانی برای نشستن بر کرسی ریاخودزنی اصولگرایان و اثرگذاری تاکیدات رهبری جریان اصلاحطلب
جمعه ۱۳ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۸ ۱۵ حجتالاسلاموالمسلمین غلامرضا مصباحیمقدم از جمله اصولگرایانی است که سابقه نمایندگی مردم تهران در ادوار هفتم هشتم و نهم مجلس را داشته و در انتخابات دوره دهم مجلس نیز در لیست ائتلاف اصولگرایان از حوزه انتخابیه تهران قرار داشت اما با رأیآوری فهرست 30نتیجه انتخابات در تهران فاجعه نیست/ ائتلاف اصولگرایان در آینده هم ادامه دارد
نتیجه انتخابات در تهران فاجعه نیست ائتلاف اصولگرایان در آینده هم ادامه دارد دبیر کل حزب موتلفه گفت نتیجه انتخابات 7 اسفند را برای اصولگرایان فاجعه نمیدانم همانطور که برای اصلاح طلبان هم نمیتوان این نتیجه را یک پیروزی مطلق دانست محمدنبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در گفت-
سیاسی
پربازدیدترینها