تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس سه خصلت داشته باشد، دنيا و آخرتش سالم مى‏ماند: به خوبى فرمان دهد و خود به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803690870




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل متحد: ایران ستون ساختار جدید منطقه است


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل متحد: ایران ستون ساختار جدید منطقه است
سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل متحد: ایران ستون ساختار جدید منطقه است سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل متحد در یادداشتی نوشت: واشنگتن واکنشی کند و انفعالی نسبت به تغییرات هشدار دهنده منطقه داشته و لازم است در مذاکره احتمالی با ایران از امیال خود بکاهد.


به گزارش فرهنگ نیوز، «زلمای خلیل زاد» سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل متحد و عراق در یادداشت منتشره در نشریه «پولتیکو » در دوشنبه هفته جاری، بر نقش ایران در برقراری ثبات و امنیت در منطقه پرتلاطم خاورمیانه صحه گذاشت و ضمن اشاره به لزوم عمل‌گرایانه و واقع بینانه رفتار کردن واشنگتن در قبال ایران نوشت: به عنوان شخصی که بیش از هر دیپلمات دیگر آمریکایی در سال‌های گذشته با ایران مذاکره نموده‌ام، مخالف اشخاصی هستم که استدلال می‌کنند گفت‌و‌گو با این کشور به مثابه تسلیم شدن در برابر آن‌ها است. من شواهد کمی دیده‌ام که انزوا توانسته باشد رفتار ایران را در حال یا آینده به سوی جهتی مناسب تغییر دهد.
 
خلیل زاد نوشت: تحت شرایط مناسب که ضرورت دارد شامل رویکردی واقع بینانه و اقدامات سخت گیرانه برای آزمایش نیات ایران باشد، واشنگتن می‌تواند با آوردن ایران به عرصه‌هایی که خود و شرکایش فرصت یابند تا از اختلاف‌ها بکاهند بهره برده، به وضع قوانین و مقررات جهت رفع اختلاف پرداخته و مشکلات را حل و فصل نماید.
 
نویسنده با اشاره به تنش‌های برخی کشورهای عرب منطقه به ویژه عربستان سعودی با ایران نوشت: ستیز بین ایران و همسایگانش بر نگرانی‌های رو به ازدیاد حاکم بر خاورمیانه که پوشیده از انگیزش‌های قومیتی‌ شیعه و سنی و تمایل آن‌ها به طرح مجدد دعوی مشروعیت مرزها در منطقه است، می‌افزاید.
 
از دیدگاه سفیر پیشین آمریکا در عراق، واشنگتن  واکنشی کند و انفعالی به تغییرات هشدار دهنده منطقه داشته به‌طوری‌که تلاش کرده بحران‌های مختلف خاورمیانه را بدون تفکر اساسی‌تر درباره این‌که چگونه دیپلماسی آمریکا می‌تواند نظم پایدارتر در منطقه را تسریع کند، از سر بگذراند.
 
خلیل زاد در بخشی دیگر از این یادداشت آورده است: همه راه‌ها ما را به سمت ایران می‌آورد. خاورمیانه بدون یک توافق بین ایران، عربستان سعودی و ترکیه نه تنها بر رفع ستیزهای کنونی منطقه بلکه برای توافق بر ساختار پایداری که بتواند تنش‌های قومیتی را مهار کند، به ثبات نمی‌رسد. البته با این‌که نفوذ آمریکا در منطقه کاهش یافته است، اما این کشور تنها قدرت جهان است (ادعای نویسنده) که می‌تواند چنین تفاهمی را ترتیب دهد. درست همانطور که آمریکا در حوزه‌های منابع و انرژی سرمایه گذاری کرد و زمانی را صرف عادی سازی ژئوپلتیکی اروپا و شرق آسیا در جریان جنگ سرد نمود، ضرورت دارد که در خاورمیانه نیز تعهد اصولی را انجام دهیم.
 
در بخش دیگر این یادداشت آمده است: روش منفعل آمریکا در این زمینه را می‌توان به فقدان اجماع نظر در واشنگتن در زمینه چگونگی مدیریت روابط با ایران با ذکر این‌ که نیاز است این کشور در هرگونه ساختار جدید منطقه‌ای  بسان ستون حضور  داشته باشد، نسبت داد. با توجه به ناآرامی‌های امروز منطقه، بر این باورم که نیاز به تعقیب سیاست مبتنی بر تعامل واقع گرایانه که شامل گسترش گفت‌‌وگوها با این کشور که به بررسی سلطه جویی‌های آن در منطقه می‌پردازد، ایران را در ترتیبات جدیدی منطقه‌ای که البته مطابق با منافع آمریکا باشد، می‌آورد.
 
خلیل زاد در خاتمه این یادداشت با اشاره به سوابق رویکردهای آمریکا در دوره روسای جمهور گذشته‌اش ، تحولات جنگ تحمیلی، نبرد در افغانستان و لشگرکشی نظامی آمریکا به عراق و افغانستان، ماجرای 11سپتامبر و مواردی دیگر نوشت: تجربیاتی که از همکاری با ایران کسب کردم یادآور این است که ما نیاز داریم به فوریت اقدامی قاطع در برابر تهاجم ایران داشته و به طور مستمر نیز با این کشور همکاری دیپلماتیک برقرار نماییم. اگر آمریکا مواضع عمل‌گرایانه اتخاذ کند و حاضر به قبول محدودیت در امیال خود در میز مذاکره و چانه زنی باشد، آن‌گاه ایرانیان نیز در نقطه مقابل این واقعیت را درک خواهند کرد.
 


منبع: فارس


95/1/11 - 08:42 - 2016-3-30 08:42:06





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن