تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خداوند ايمان را براى پاكى از شرك... و عدل و داد را براى آرامش دل‏ها واجب نمود. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860780432




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هوش مصنوعی چقدر می‌تواند باهوش شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
هوش مصنوعی چقدر می‌تواند باهوش شود؟




«دانکو نیکولیک» (Danko Nikolic) عمرش را صرف مطالعه‌ی هوش انسان کرده است. اما اخیرا او به تفکر درباره‌ی هوش مصنوعی هم پرداخته است.





مجله دیجی کالا - زهرا غلامی: «دانکو نیکولیک» (Danko Nikolic) عمرش را صرف مطالعه‌ی هوش انسان کرده است. اما اخیرا او به تفکر درباره‌ی هوش مصنوعی هم پرداخته است. هوش مصنوعی تا چه حد می‌تواند باهوش شود؟ آیا واقعا ما به سمت تکینگی تکنولوژی پیش می‌رویم؟ (Singularity یا تکینگی تکنولوژی به نقطه‌ای از پیشرفت در تکنولوژی گفته می‌شود که هوش مصنوعی از هوش انسان پیشی‌ می‌گیرد و درک آن برای انسان ممکن نیست، چه برسد به کنترل آن.)


هوش مصنوعی تا چه حد می‌تواند باهوش شود؟



ماه گذشته، این سوال‌ها موضوع یک مباحثه در برلین بودند. نیکولیک، یک دانشمند عصب‌شناس از موسسه‌ی پژوهش‌های مغزی مکس پلانک در فرانکفورت در مقابل پژوهشگران هوش مصنوعی ایستاد و با قاطعیت زیادی ادعا کرد که: «ما هیچ‌وقت ماشین‌هایی نخواهیم ساخت که از ما باهوش‌تر باشند.»

نیکولیک می‌گوید: «شما هرگز نمی‌توانید از هوش انسان پیشی بگیرید. شاید بتوانید به آن نزدیک شوید، اما نمی‌توانید از آن پیشی بگیرید.»

این گفته برای کسانی که فرضیه‌ی تکینگی را قبول دارند مثل اعلام جنگ می‌ماند. تکینگی زمانی در آینده‌ی نه چندان دور رخ می‌دهد که هوش ماشینی از هوش ما فراتر می‌رود و با شتاب زیادی خودش را اصلاح و بهتر می‌کند. «محمد سید»، مدیرعامل استارت‌آپ Heuro Labs در برلین می‌گوید: «ادعای نیکولاک بسیار قاطعانه است و شواهد محکمی برای دفاع از آن ندارد.» محمد سید برای بیمارستان‌ها هوش مصنوعی توسعه می‌دهد.

نیکولیک معتقد است که بسیاری از محققان هوش مصنوعی جنبه‌ی مهمی از هوش انسان را در نظر نگرفته‌اند. مغز تنها سخت‌افزاری نیست که انسان به وسیله‌ی آن یاد می‌گیرد. از نظر نیکولیک، بنیادی‌ترین ابزار برای یادگیری، دستورالعمل‌هایی هستند که در ژن‌های ما قرار دارند. این دستورالعمل‌ها پس از میلیاردها سال تکامل به دست ما رسیده‌اند. تکنیک‌های یادگیری ماشینی می‌توانند از الگوی رفتاری مغز تقلید کنند، اما آنها از عناصر عمیق‌تر و بنیادی‌تری که به یادگیری ما کمک می‌کنند، بی‌بهره هستند. نیکولیک می‌گوید تنها راه برای نزدیک شدن به  ساخت ذهنی که به خوبی ما یاد می‌گیرد این است که تکامل انسان تکرار شود.

اما شاید تکینگی در شکل‌های دیگری نمود پیدا کند. بسیاری از کسانی که در این مباحثه شرکت کردند، معتقدند تکینگی درواقع شتاب زیاد در پیشرفت انسان است. از نظر آنها تکینگی یعنی ذهن انسان و ذهن مصنوعی را کنار هم بگذاریم تا مشکلات واقعی و مهم جهان را حل کنیم.

یک نکته‌ی دیگر هم که مطرح می‌شود این است که اگر تکینگی به این معنی باشد که انسان و هوش مصنوعی در کنار یکدیگر کار کنند، پس هوش مصنوعی هم باید به اندازه‌ی ما انسان‌ها متنوع باشد. البته اینکه در این مباحثه تعداد شرکت‌کنندگان مرد و زن برابر بود، نشانه‌ی خوبی است.

در نهایت، پیش‌بینی اینکه یک نقطه‌ی عطف در هوش مصنوعی چه تبعاتی را به دنبال خواهد داشت کار سختی است. «مهمت اکتن» (Mehmet Akten)، یک هنرمند و دانشمند کامپیوتر می‌گوید: «علت انتخاب نام تکینگی این است که به نقطه‌ای می‌رسیم که نمی‌توانیم فراتر از آن را درک کنیم.» اکتن از دانشگاه لندن در زمینه‌ی هوش مصنوعی تحقیق می‌کند. او ادامه می‌دهد: «وقتی ماشین‌ها به سطح هوش انسان برسند، ما نمی‌توانیم تصور کنیم چه اتفاقی خواهد افتاد.»






تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن