تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترین کارها در نزد خدا نماز به وقت است ، آنگاه نیکی به پدر و مادر ، آنگاه جنگ در را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860707119




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شورای نگهبان امانتدار حکومت انقلابی است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: شورای نگهبان امانتدار حکومت انقلابی است
امام جمعه موقت تهران گفت: برخی فکر می‌کردند اگر تحریم‌ها برداشته شود، ایران گلستان می‌شود، کسانی که مسئله تحریم‌ها را خیلی بزرگ کردند و این تفکر اشتباه را در اذهان مردم جا انداختند، سخت در اشتباه هستند.
تسنیم: آیت الله سید احمد خاتمی در نشست تخصصی حیات طیبه با اشاره به اینکه این سال دارای این ویژگی است که آغاز و پایان آن مصادف با ولادت با سعادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) است، اظهار داشت: امیدواریم سال 95، به یمن وجود مبارک این بانوی بزرگوار، سالی خوب برای همه مسلمانان عالم و محبان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) باشد.
 
آیت الله خاتمی با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در اول سال 95 در حرم مطهر رضوی، که به صراحت فرمودند، تا آمریکا آدم نشود ما با او هیچ رابطه ای برقرار نمی‌کنیم، تصریح کرد: از منظر ایشان، آمریکائی‌ها هیچ گاه خواهان رابطه با کشور ما به عنوان دو دولت مستقل نبوده است بلکه خواهان سلطه بوده و همواره روحیه استکباری دارد.
 
وی افزود: آمریکائی‌ها می خواهند با زور خودشان را بر ما تحمیل کنند و این دنیا را مانند روستا و خودشان را کدخدای آن روستا می دانند. ما باید همواره با قدرت و با سلاح مقاومت شاخ آنها را بشکنیم.
 
آیت الله خاتمی به عنصر تقوا، صبر و مقاومت در برابر دشمنان اشاره و عنوان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری در این زمینه فرمایشات فراوانی دارند.ما می‌توانیم با سلاح صبر و ایمان نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب کنیم.
 
وی افزود: برخی فکر می‌کردند اگر تحریم‌ها برداشته شود، ایران گلستان می‌شود، کسانی که مسئله تحریم‌ها را خیلی بزرگ کردند و این تفکر اشتباه را در اذهان مردم جا انداختند که کشور ما از پا افتاده و با معظل بزرگی رو به رو بوده است، سخت در اشتباهند.ما از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون در تحریم بودیم منتهی این مسئله فراز و نشیب داشت.
 
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری افزود: تفکر یک حکومت اسلامی این است که هیچگاه به دشمن نباید اعتماد کرد زیرا آنان برای رسیدن به خواسته‌های شوم خودشان از هیچ فسادی فروگذار نیستند و حاضرند هر کاری انجام دهند.
 
وی با بیان اینکه یک حکومت دینی و انقلابی، معتقد است که حکومت غاصب صهیونیست هیچ مشروعیتی ندارد، اظهار داشت: کسانی که تفکر انقلابی دارند هیچگاه نگاه خوش بینانه به دشمن ندارند و همواره به خدا توکل می‌کنند. آنان، می‌دانند غرب و به ویژه آمریکا شمشیر کشیده‌اند و همواره آماده جنگند. زیرا نمی‌توانند در هیچ گوشه دنیا حکومت دینی را تحمل کنند.
 
آیت الله خاتمی افزود: این تفکر غیر اسلامی و نادرست است که ما نباید هیچ کمکی به حکومت‌های در حال جنگ داشته باشیم و در این حوزه ها دخالت کنیم. در جایی که ما یک امت واحد هستیم و کمک به هم نوع از دستورات و سفارشات دینی ماست.
 
وی با اشاره به اینکه سیستم دفاعی ما بازدارنده است، گفت: کشور ما سیستم دفاعی بسیار قوی دارد. اما جهت‌گیری ما تهاجم نیست ما قدرتمند نمی‌شویم که به سایر کشورها تجاوز کنیم. این استراتژی راهبردی ما است.
 
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، افزود: در 50 سال اخیر آمریکا به 25 کشور جهان به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم حمله نظامی کرده است. در کشورهای عراق و افغانستان مداخله کرده است. دلیل اینکه طی 37 سال به کشورمان حمله نکرده است، این است که با سیستم اطلاعاتی دقیقشان متوجه این مسئله شده‌اند که قدرت دفاعی قوی داریم.
 
وی افزود: ما ارباب‌پذیر و بله قربان‌گو نیستیم ما انقلاب کردیم که به دنیا بگوییم هیچ قدرت و کشوری نمی‌تواند بر ما سلطه کند. این حکومت در دست ما یک امانت است و شورای نگهبان امانتداران این حکومت هستند.
 
آیت الله خاتمی با اشاره به فرمایشات امام راحل(ره) که تمام مقصد ما مکتب ماست افزود: منش ما منش انقلابی است و نباید از یاد ببریم که یک حکومت انقلابی هستیم.





تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن