تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831337715




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

السفیر : عربستان ، اسیر بیمار آلزایمری


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



السفیر : عربستان ، اسیر بیمار آلزایمری
روز نو : روزنامه السفیر چاپ لبنان در گزارشی به قلم محمد بلوط، درباره بیماری سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان نوشت: عربستان، اسیر بیماری آلزایمر پادشاه این کشور است که درمانی هم ندارد. بیماری پادشاه عربستان که از سال دو هزار و هشت شروع شد، یکی از بزرگترین اسرار این کشور به شمار می‌رود. پادشاهان پیشین این کشور نیز بیمار بودند با این تفاوت که بیماری هایشان جسمی بود نه «مغزی».
بلوط با اشاره به بیماری ملک فهد پادشاه اسبق عربستان نوشته است: ملک فهد در سال هزار و نهصد و نود و شش سکته کرد و همین مسئله باعث شد اداره امور کشور را پسرش، عبدالعزیز ، در دست بگیرد و او تا زمان مرگ پدرش در سال دو هزار و پنج، حاکم در سایه عربستان بود. اما پادشاه کنونی عربستان، آلزایمر، دارد و هیئت بیعت این کشور (هیئت بیعت سی و چهار عضو دارد که شامل فرزندان ملک عبدالعزیز و نوه های اوست)، آنگونه که حق دارد برای دخالت پادشاه دخالت کند، نمی‌تواند برای برکناری سلمان بن عبدالعزیز  وارد عمل شود؛ زیرا سیزده فرزنده زنده عبدالعزیز، ضعیف هستند و محمد بن سلمان نیز نفوذ بسیاری دارد. امیر سعود بن سیف النصر، درباره بیماری سلمان و سرنگونی خاندان حاکم هشدار داد. وی، قبل از اینکه در آوریل گذشته مجبور به سکوت شود، در بیانیه ای گفته بود به سبب ناتوانی سلمان در اداره امور کشور و بیماری های مختلفش، بهتر است، پادشاه عربستان تغییر کند



 نویسنده درباره شروع شایعات بیماری پادشاه کنونی عربستان نوشت: شایعات اولیه در این خصوص از داخل خاندان حاکم بیرون آمد. در آخرین تلاش اطرافیان ملک عبدالله که یکسال قبل از مرگ او و  برای مانع تراشی در راه بازگشت جناح السدیری به قدرت صورت گرفت، خبر بیماری آلزایمر سلمان شایع شد. چند ماه پیش نیز مجددا شایعه ای از دل این خاندان به بیرون راه پیدا کرد. امیر سعود بن سیف النصر، درباره بیماری سلمان و سرنگونی خاندان حاکم هشدار داد. وی، قبل از اینکه در آوریل گذشته مجبور به سکوت شود، در بیانیه ای گفته بود به سبب ناتوانی سلمان در اداره امور کشور و بیماری های مختلفش، بهتر است، پادشاه عربستان تغییر کند. 
اما سلمان قبل از حل و فصل درگیری بین «محمدین»، یعنی بن نایف ولیعهد و بن سلمان، پسرش، استعفا نخواهد کرد. از زمانی که شایعات درباره بیماری سلمان،‌شروع شده است، آمریکایی ها، خاندان حاکم و دستگاه امور دینی، یعنی مثلث تصمیم گیری در عربستان، تغییر یا وضع قواعد جدید برای تعامل با او را بررسی می‌کنند. از این رو باید گفت بیماری سلمان، باعث می‌شود در تصمیماتی  که وی از زمان به قدرت رسیدن اتخاذ کرده است، تردید شود و این سوال به وجود آید که آیا خودش این تصمیمات را گرفته است یا دیگران و خطرناک ترین تصمیم وی، که بدون توجه به شرایط و اوضاع اتخاذ شد، جنگ یمن بود. 
بلوط با اشاره به رفتارهای سلمان در دیدار با برخی سران کشورها از جمله باراک اوباما، نوشته است: برای سومین یا چهارمین بار از ماه ژوئن گذشته است که درباره سفر سلمان به مسکو صحبت می‌شود و باردیگر سعودی ها زمان این سفر را تغییر دادند. بنا بر اطلاعاتی که از دیوان پادشاهی عربستان به دست آمده است، شاید این دیوان مجبور شود، در آینده بازهم سفر پادشاه عربستان به مسکو و سایر کشورها را لغو کند؛ زیرا هر روز که می‌گذرد بیماری جسمی و ذهنی پادشاه عربستان تشدید می‌شود. 
با توجه به اطلاعاتی که از پرونده پزشکی پادشاه عربستان به دست آمده است، وی طی یکسال و نیم آینده قادر نخواهد بود، به تنهایی در زمینه های سیاسی تصمیم گیری کند. با تشدید بیماری آلزایمر پادشاه عربستان که به مراحل پیشرفته رسیده است، وی به زودی حتی نخواهد توانست در فضای اجتماعی اطراف خود حضور یابد. ام آر آی، انجام شده از ملک سلمان در سپتامبر دو هزار و نه نشان می‌دهد که وی به بیماری «دمانس عروقی» (بیماری نقص حافظه و قابلیت های شناختی که بر اثر از بین رفتن سلول های عصبی قسمت جلوی مغز به وجود می‌آید) مبتلا است که تا حد زیادی شبیه آلزایمر است. این دو بیماری در از دست دادن تدریجی حافظه کوتاه مدت و سپس بلند مدت و در نهایت افسردگی و جنون، مشترک هستند. اما علل و پیشرفت این دو بیماری متفاوت است. آلزایمر طی چهار یا پنج سال فرد مبتلا را از پای در می‌آورد اما دمانس عروقی طی شش یا هشت سال مغز را از بین می‌برد. آلزایمر به صورت کلی از نابودی تدریجی سلول های مغز به وجود می آید که این مسئله می‌تواند علت ژنتیکی داشته یا به سبب پیری زودتر سلول ها باشد اما علت دمانس عروقی، لخته شدن خود در رگ های مغز و اختلال در جریان خون است که به کاهش رسیدن اکسیژن لازم جهت تغذیه سلول ها منجر می‌شود. برای سومین یا چهارمین بار از ماه ژوئن گذشته است که درباره سفر سلمان به مسکو صحبت می‌شود و باردیگر سعودی ها زمان این سفر را تغییر دادند. بنا بر اطلاعاتی که از دیوان پادشاهی عربستان به دست آمده است، شاید این دیوان مجبور شود، در آینده بازهم سفر پادشاه عربستان به مسکو و سایر کشورها را لغو کند؛ زیرا هر روز که می‌گذرد بیماری جسمی و ذهنی پادشاه عربستان تشدید می‌شود



اطلاعات پزشکی حاکی از آن است، که پادشاه عربستان به سبب از بین رفتن قسمت جلوی مغز به دوگانگی شخصیتی مبتلا شده است و رفتارهای خشونت آمیز از خود نشان می‌‌دهد. 
نویسنده با اشاره به اشتباهاتی که در تکلم از پادشاه عربستان سر می‌زند، نوشته است: مرکز نطق، به قسمت جلو متصل است و اختلال در این قسمت به اختلال در تکلم و تکرار کلمات منجر می‌شود. علاوه بر این، تغییرات ناگهانی حالت چهره پادشاه عربستان، نشان دهنده اختلال در وظایف قسمت جلوی مغز به شمار می‌رود؛‌قسمتی که وظیفه کنترل احساسات، عواطف و حالت های چهره را بر عهده دارد. پزشکان به نزدیکان پادشاه عربستان توصیه کرده اند، از حضور در برنامه های مستقیم تلویزیونی، جشن ها و تعامل با مردم خودداری‌کند، زیرا به تنش عصبی و خستگی سلول های مغزی دچار می‌شود. اما آنچه پزشکان درباره بیماری پادشاه عربستان، مهم می‌دانند، به سیاست داخلی این کشور و درگیری های خاندان حاکم بر سر قدرت و انتخاب ملک سلمان، ششمین پسر پادشاه، به عنوان ولیعهد، مربوط می‌شود؛ زیرا پادشاه عربستان مانند سایر بیماران دمانس عروقی از فرآیند بازگشت به دوران کودکی رنج می‌برد. 
در این فرآیند، شخص بیمار به دنبال امنیتی می‌گردد که در دوران کودکی و در آغوش مادر خود داشته است در نتیجه این بیماری، فرد مبتلا جایگزین خود را در کوچکترین فرزند خود می‌بیند، که به دوران آرمانی و امن کودکی نزدیک است. انتخاب محمد بن سلمان، به عنوان ولیعهد، به سبب بیماری دمانس عروقی و روند بازگشت به کودکی است و چاره ای جز دور کردن پادشاه از محیط اطراف و حمایت از او در برابر تنش های خارجی وجود ندارد. 
در پایان آمده است: به احتمال زیاد، هر قدر بیماری پادشاه عربستان وخیم شود، درگیری های داخل خاندان حاکم بر عربستان نیز بیشتر خواهد شد. 




تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن