تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835139318




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه گوگل به با ارزش ترین کمپانی شد+تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: چگونه گوگل به با ارزش ترین کمپانی شد+تصاویر
در سال ۲۰۱۰ هم زمان با کاهش ارزش شدید سهام گوگل در بازار بورس آمریکا، اینگونه تحلیل می‌کردند که گوگل، غول جست‌و‌جوی اینترنتی و بازاریابی آنلاین با شکست تمام رقبا دوران افول خود را شروع کرده است.
گروه خواندنی های نامه نیوز -

در میانه‌های سال ۲۰۱۰ گوگل با یکی از مهم‌ترین بحران‌های خود رو‌به‌رو شد. بحرانی که کاهش بی‌سابقه‌ی سهام این شرکت را در پی داشت. در نهایت تصمیم به ایجاد یک هلدینگ با نام Alphabet توانست این شرکت را از شر مشکلات موجود رها کند. با ما همراه باشید تا با سیر تحول گوگل تا آلفابت آشنا شوید.
در سال ۲۰۱۰ هم زمان با کاهش ارزش شدید سهام گوگل در بازار بورس آمریکا، اینگونه تحلیل می‌کردند که گوگل، غول جست‌و‌جوی اینترنتی و بازاریابی آنلاین با شکست تمام رقبا دوران افول خود را شروع کرده است. گوگل در بخش‌هایی از بازار وارد شده بود که آینده‌ای روشن را برای این شرکت ترسیم می‌کرد. سیستم عامل موبایل و رویای تصرف تمام گوشی‌های موبایل، اسکن تمام کتاب‌های موجود و داشتن نقشه‌ای با قابلیت نمایش تمام خیابان‌های دنیا گوشه‌ای از فعالیت‌های آن روزهای گوگل به حساب می‌آیند. با این حال تصمیماتی که در بالاترین سطح سازمانی گرفته می‌شدند، تا اجرایی شدن و رسیدن به مرحله‌ی عملیاتی مسیر زیادی را طی می‌کردند که این عامل غول دنیای وب را در معرض خطر قرار می‌داد.   از زمان تاسیس گوگل موسسین این شرکت، لری پیج و سرگی برین تمامی تصمیمات اصلی و استراتژیک گوگل را همراه با مدیر اجرایی شرکت، اریک اشمیت می‌گرفتند. در ابتدای کار این سه نفر تصمیمات خیلی مهمی گرفتند و سریعا نسبت به روند‌های آینده بازار واکنش نشان می‌دادند. اما با افزایش اندازه گوگل و تنوع کسب‌و‌کاری‌های این شرکت، تصمیم‌گیری در این شرکت به یکی از معضلات آن تبدیل شد. این مشکل باعث شد که گوگل در نحوه‌ی تصمیم‌گیری و حضور در بازار رقابتی به بازنگری سیستم خود فکر کند که نتیجه‌ی آن تاسیس هلدینگ الفابت بود. روند اصلاحی گوگل نتیجه داد و امسال به عنوان پرارزش‌ترین برند دنیا جلوتر از اپل معرفی شد. نکته‌ای که در این میان باید به آن توجه کرد لزوم بازنگری در نحوه‌ی تصمیم‌گیری و رهبری با بزرگ شدن سازمان است. پاتریک پیچت، مدیر ارشد مالی گوگل تا قبل از سال ۲۰۰۸ بود. بعد از سال ۲۰۰۸ پاتریک تصمیم به ترک گوگل برای بدست آوردن تجربیات جدید می‌گیرد. وی در مصاحبه‌ای اعلام می‌کند: وجود سه نفر در جلسات تصمیم‌گیری گوگل ضروری به شمار می‌رفت. این اقدام به سدی در برابر سرعت و کیفیت تصمیم‌گیری گوگل تبدیل شده بود. بیشتر اوقات مدیر ارشد محصول همراه با مدیران دیگر ساعت‌ها به بحث و تبادل نظر می‌پرداختند ولی این جلسات به دلیل حضور نداشتن اشمیت، پیج یا برین عملا به هیچ راهکار عملیاتی نمی‌رسید. بنابراین این اتفاق ضربه‌ای بزرگ به سرعت تصمیمات در داخل گوگل می‌گذاشت.
لری پیج، سرگی بین و اریک اشمیت
در سال ۲۰۰۸ و همزمان با پخش شایعاتی در مورد خرید یاهو توسط مایکروسافت، در جلسه‌ای از مدیران شرکت در مورد تاثیر این اقدام بر گوگل و چشم‌انداز بازار سوال می‌شود. در کمال ناباوری برین جواب می‌دهد که وی وقت خواندن اخبار را نداشته و اشمیت نظر خود را به نظر کلی شرکت واگذار می‌کند. این در حالی است که مدیران ارشد هر شرکتی باید از روند‌ها و اخبار محیط رقابتی خود اطلاع داشته باشند. همین اتفاق نشان می‌دهد که در آن زمان تا چه حد تصمیم‌گیری در گوگل بحرانی بوده است. حرکت به سمت بهبود اوضاع در میانه‌های سال ۲۰۱۱ اوضاع گوگل بهبود پیدا کرد و آشفتگی در فرآیند تصمیم‌گیری برای همه مشخص شد. در همین راستا نیز لری پیج به عنوان مدیر عامل گوگل، برین به عنوان یکی از موسسین و اشمیت به عنوان یکی از مدیران شرکت معرفی شدند. بنابراین جایگاه هر فرد در فرآیند تصمیم‌گیری معین شد؛ پیج مسئولیت تصمیم‌گیری‌های استراتژیک سازمان، بین مسئولیت توسعه‌ی محصولات جدید و اشمیت نیز بیشتر مسئولیت‌های مشاوره‌ای و خارج از سازمانی را به عهده گرفتند. اشمیت در مقاله‌ای یادآوری می‌کند: با بزرگ شدن گوگل بحران مدیریت در این شرکت خود را نشان داد. ما فرصت‌های زیادی را به دلیل پیچیده بودن فرآیند تصمیم‌گیری از دست دادیم. به همین دلیل ساعت‌ها با لری و سرگی مباحثه کردیم و در نهایت نتیجه‌ی آن تفکیک مسئولیت‌ها شد. آلفابت متولد می‌شود برای لری پیج تغییر ساختار مدیریت اولین قدم به سمت تغییر‌های عظیم‌تر در سطح سازمان بود. سبد محصولات گوگل تنوع زیادی داشت و پیج همواره به دنبال پروژه‌های جدید و نوآوارانه می‌گشت. لری پیج در مصاحبه‌ای اعلام می‌کند: در مدت زمانی که مدیر عامل گوگل بودم همواره هزارن ایده‌ی جدید را در ذهن خود پرورش می‌دادم. با این وجود هیچ وقت فرصت رسیدگی به ایده‌های خود را نداشتم چرا که باید به کارهای عملیاتی و تصمیم‌گیری‌های روزمره مدیریتی مشغول می‌شدم.
هلدینگ آلفابت
دومین مشکل در مسیر توسعه‌ی گوگل راهکار‌های متنوعی را پیش روی موسسین آن قرار داد. قدرت دادن به سانداری پیچای و دیگر مدیران عملیاتی گوگل برای درگیری بیشتر آن‌ها با کارهای عملیاتی یکی از این راهکار‌ها بود که آزادی بیشتر مدیر‌های رده‌ بالای سازمان را به همراه داشت. اما گوگل تصمیم گرفت در روز دهم اوت سال ۲۰۱۵ دنیای فناوری را حیرت‌زده کند. تولد هلدینگ آلفابت که گوگل را زیرمجموعه‌ی خود دارد، کار را برای موسسین آن راحت‌تر کرد. بنابراین با نگاهی مجزا به هر بخش از کسب‌و‌کار می‌توان به کارهای استراتژیک‌تر پرداخت. در نتیجه هر واحد کسب‌و‌کاری استقلال خود در امور کاری و سرعت بالای تصمیم‌گیری را بدست آورد. لری پیج در همین زمینه می‌نویسد: هدف ما در ایجاد این مدل از کسب‌و‌کار سرعت بخشیدن به حرکت هر واحد بود. بنابراین هر بخش از کسب‌و‌کار ما استقلال بالایی در تصمیم‌گیری و خلق ارزش برای مشتریان دارد و من، سرگی و اریک در خدمت هر واحد در صورت نیاز خواهیم بود. پاتریک پیچت بسیاری از کارهای مالی تاسیس الفابت را برعهده داشته است. وی توضیح می‌دهد: تاسیس آلفابت اقدامی مهم در راستای تغییرات بنیادی در ساختار رهبری گوگل به حساب می‌آید. پیج معتقد بود که گوگل مدیران کارآمد زیادی دارد که می‌توانند سکان مدیریتی آن را به عهده بگیرند. لری، اریک و سرگی خیلی خوب مشکلات را شناسایی و را‌حل برای آن‌ها پیدا می‌کنند. در این میان چیزی که تغییر نکرد جاه‌طلبی‌های این سه نفر بود.    
منبع mashable





۰۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن