واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مهر گزارش میدهد؛
نگینی در دل شهرستان پیشوا/امامزادهای که آوازهاش کشوری است
شناسهٔ خبر: 3582835 - جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۶
استانها > تهران
پیشوا- امروز امامزاده جعفر(ع) بهعنوان نگینی در دل شهرستان پیشوا میدرخشد، امامزادهای که آوازهاش از منطقه فراتر رفته و بسیاری از بزرگان و فرهیختگان به این شخصیت بزرگ ارادت ویژهای دارند. خبرگزاری مهر، گروه استانها- محمدرضا حیدری: ایران میزبان هزاران امامزاده واجبالتعظیم است و بر اساس برخی آمارها، حدود هشت هزار امامزاده و منسوبین به اهلبیت عصمت و طهارت در جایجای ایران اسلامی مدفون هستند. در این میان استان تهران میزبان دهها امامزاده واجبالتعظیم است که بقاع متبرکه آنان در طول سال میزبان ارادتمندان به اهلبیت عصمت و طهارت بوده و بهعنوان یکقطب فرهنگی و مذهبی بهحساب میآید. امامزاده جعفر بن موسی الکاظم(ع) یکی از امامزادگان شاخص استان تهران است که در طول سال پذیرای هزاران ارادتمند به اهلبیت عصمت و طهارت بوده و میتواند در توسعه صنعت توریسم در استان تهران، ظرفیت کمنظیری بهحساب آید. امروز امامزاده جعفر(ع) بهعنوان نگینی در دل شهرستان پیشوا میدرخشد، امامزادهای که آوازهاش از منطقه فراتر رفته و بسیاری از بزرگان و فرهیختگان به این شخصیت بزرگ ارادت ویژهای دارند.
امامزاده جعفر(ع) پیشوا همواره بهعنوان مرکز و محور فعالیتهای سیاسی و فرهنگی و مذهبی در این شهرستان محسوب شده و حتی زمانی نام این منطقه به نام امامزاده جعفر در کشور شناخته میشده است. بسیاری از کارشناسان و مردم شهرستان پیشوا اعتقاد دارند که در صورت معرفی هر چه بهتر امامزاده جعفر(ع)، می توان گردشگری مذهبی را در منطقه رونق داد و علاوه بر اشتغالزایی، زمینه حضور مسافران و گردشگران را فراهم کرد. امامزاده جعفر(ع) میتواند قطب گردشگری در منطقه شود حسن احمدی یکی از شهروندان شهرستان پیشوا در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امامزاده جعفر(ع) شهرستان پیشوا دارای جاذبههای مذهبی فراوانی است که میتواند زمینهساز رونق گردشگری مذهبی در این شهرستان شود. وی افزود: امروز امامزاده جعفر(ع) شهرستان پیشوا به مکانی شناختهشده برای بسیاری از بزرگان و فرهیختگان تبدیلشده و باید تمامی مردم ایران با این آستان واجبالتعظیم بیشازپیش آشنا شوند. احمدی ادامه داد: مسئولان شهرستان پیشوا وظیفه خطیری را بر عهدهدارند و باید با برنامهریزی دقیق و اصولی زمینه معرفی این ظرفیت عظیم فرهنگی و مذهبی را فراهم کنند.
وی تأکید کرد: شهرستان پیشوا میتواند در زمینه توسعه و گسترش صنعت توریسم و جذب گردشگر موفق عمل کند و وجود امامزادگانی نظیر امامزاده جعفر(ع)، مسئولان و متولیان امر را برای رسیدن به اهداف خود کمک خواهد کرد. امامزاده جعفر(ع) بهعنوان امامزاده شاخص در استان تهران معرفی شد حجتالاسلام مهدی عطائی، معاون فرهنگی آستان مقدس امامزاده جعفر بن موسی الکاظم(ع) شهرستان پیشوا در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امامزاده جعفر(ع) شهرستان پیشوا بهعنوان امامزاده شاخص در استان تهران شناخته میشود، بهطوریکه طی سالهای اخیر و از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه، این امامزاده واجبالتعظیم بهعنوان امامزاده شاخص استان معرفی شد. وی افزود: تلاش شده است تا طی سالهای اخیر با برگزاری کنگرههای علمی و هنری، ابعاد شخصیتی امامزاده جعفر(ع) بیشازپیش به مردم شهرستان پیشوا و سایر مناطق کشور معرفی شود.
عطائی ادامه داد: آستان مقدس امامزاده جعفر(ع) در طول سال میزبان ارادتمندان به اهلبیت از نقاط مختلف است و در ایام نوروز نیز آمادگی پذیرایی از مسافران و زائران را دارد. امامزاده جعفر(ع) پیشوا مرکز فعالیتهای مذهبی و فرهنگی است عباس ملکوتی خواه فرماندار پیشوا نیز با اشاره به نقش امامزاده جعفر(ع) در فعالیتهای فرهنگی، مذهبی و سیاسی منطقه اظهار داشت: امامزاده جعفر بن موسی الکاظم(ع) بهعنوان مکان محوری برای مردم شهرستان پیشوا محسوب میشود. وی افزود: این آستان واجبالتعظیم همواره نقش محوری و اصلی را در تاریخ مبارزات مردم شهرستان پیشوا در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران داشته است که ۱۵ خرداد سال ۴۲ گواه این مدعاست. ملکوتی خواه ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران نیز آستان مقدس امامزاده جعفر بن موسی الکاظم(ع) بهعنوان مرکز و محور فعالیتهای فرهنگی، مذهبی، سیاسی و اجتماعی در شهرستان پیشوا بوده است.
وی با اشاره به جاذبههای مذهبی این آستان مقدس گفت: آستان مقدس امامزاده جعفر بن موسی الکاظم(ع) همواره پذیرای ارادتمندان به مکتب اهلبیت عصمت و طهارت در طول سال است. به هر ترتیب امامزاده جعفر بن موسی الکاظم(ع) شهرستان پیشوا میتواند یکی از مناطق هدف گردشگری در استان تهران باشد و گردشگران و مسافران نوروزی با حضور در این آستان واجبالتعظیم در ایام نوروز، دلوجان خود جلای دوباره ببخشند. گفتنی است امامزاده جعفر از فرزندان حضرت موسی بن جعفر(ع) است که در قریه خوار در اطراف مدینه منوره زندگی می کردند و جمعی از آن قریه تصمیم گرفتند به خدمت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در مرو مشرف شوند که امامزاده جعفر را به سرپرستی خودشان انتخاب کردند، زمانیکه به ایران آمدند، مأمون حضرت رضا (ع) را شهید کرده بود و مأموران مأمون، با این گروه در اطراف ساوه جنگیدند و عده ای از این جمع در آن درگیری شهید شدند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]