تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر شما باد رجوع به كتاب خدا (قرآن) ... كسى كه به آن عمل كند از همه پيشى مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867763993




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت شش بار از بانك مركزي استقراض كرد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: دولت شش بار از بانك مركزي استقراض كرد
جوان در گزارشی آورده است:
به گزارش نامه‌نیوز، معاون اسبق بانك مركزي گفت: هر ۱۶۰ روز يك‌بار از بانك مركزي استقراض شد! در ۹۵۰ روز گذشته، پايه پولي ۴۱ هزار ميليارد تومان افزايش يافته، روحاني چگونه ادعا مي‌كند از بانك مركزي استقراضي نداشته!

معاون اسبق بانك مركزي گفت: هر ۱۶۰ روز يك‌بار از بانك مركزي استقراض شد! در ۹۵۰ روز گذشته، پايه پولي ۴۱ هزار ميليارد تومان افزايش يافته، روحاني چگونه ادعا مي‌كند از بانك مركزي استقراضي نداشته!معاون اسبق بانك مركزي گفت: هر ۱۶۰ روز يك‌بار از بانك مركزي استقراض شد! در ۹۵۰ روز گذشته، پايه پولي ۴۱ هزار ميليارد تومان افزايش يافته، روحاني چگونه ادعا مي‌كند از بانك مركزي استقراضي نداشته!

مستخدمين حسيني در گفت وگو با نسيم افزود: درآمد فعلي دولت جوابگوي هزينه‌هايش نيست. قيمت نفت كاهش پيدا كرده اما متأسفانه هزينه‌هاي جاري دولت نه تنها كاهش پيدا نكرده بلكه افزايش هم يافته است!

وي در خصوص ميزان استقراض دولت يازدهم از بانك مركزي اظهار كرد: دولت يازدهم حتماً از بانك مركزي استقراض داشته، اما ميزان دقيق اين استقراض مشخص نيست و در گزارش اقتصادي بانك مركزي هم درج نشده است.

وي خاطرنشان كرد: دولت روحاني در سال‌هاي گذشته معمولاً در ماه‌هاي پاياني سال از بانك مركزي استقراض كرده تا هزينه‌هاي خود را جبران كند و آن را به عنوان تنخواه از بانك مركزي به حساب آورده است. (‌تنخواه وجهي است كه دولت از بانك مركزي دريافت مي‌كند و بعد از كسب درآمد جديد از محل آن درآمدها اين وجه را به بانك مركزي باز‌مي‌گرداند.‌)

مستخدمين حسيني تصريح كرد: دولت يازدهم مدل تنخواه را براي دريافت استقراض از بانك مركزي طراحي و از سال اول استقرار، وجوهي را به عنوان تنخواه از بانك مركزي دريافت كرده است. حتي در همان سال 92 موضوع برداشت دولت از بانك مركزي به مجلس هم كشيده شد و به دليل تخلف و اقدام فراقانوني دولت در اين زمينه نمايندگان مجلس به وزير اقتصاد كارت زرد دادند، ديوان محاسبات هم اين استقراض را در گزارش خود لحاظ كرده است.

وي افزود: بعد از اين برداشت دولت دوبار ديگر هم از بانك مركزي استقراض كرد كه يك‌بار در ماه‌هاي پاياني سال 93 اين كار را انجام داد و در حال حاضر به نظر مي‌رسد در سال 94 هم اين كار انجام شده باشد.

معاون اسبق بانك مركزي در توضيح چرايي برداشت‌هاي متعدد دولت روحاني از بانك مركزي گفت: درآمد فعلي دولت جوابگوي هزينه‌هايش نيست. قيمت نفت كاهش پيدا كرده اما هزينه‌هاي جاري دولت نه تنها كاهش پيدا نكرده بلكه افزايش هم يافته است. براي پوشش اين هزينه‌ها دولت به منابع بانك مركزي رجوع كرده است. مستخدمين حسيني با اشاره به برداشت‌هاي دولت از صندوق توسعه ملي نيز خاطرنشان كرد: دولت يازدهم سه بار هم از منابع صندوق توسعه ملي در بانك مركزي برداشت كرده است. يك‌بار 2/1 ميليارد دلار، يك‌بار 1/4 و بار ديگر هم صحبت از برداشت 12 ميليارد دلاري به ميان آمده است. اين هم يك نوع استقراض از بانك مركزي به شمار مي‌رود.

وي تصريح كرد: برداشت از منابع صندوق توسعه ملي فرقي با برداشت از منابع بانك مركزي از لحاظ ماهيت ندارد و همان تأثيرگذاري را بر اقتصاد كشور خواهد داشت. متأسفانه دولت در بودجه 95 و برنامه ششم از مجلس خواسته كه سهم صندوق از محل فروش نفت را هم كاهش دهد.

معاون اسبق بانك مركزي گفت: در سه بار استقراضي كه دولت از منابع بانك مركزي انجام داده يك‌بار بنا به ادعاي دولتمردان تسويه شده اما دو تنخواه ديگر تسويه نشده است.

مستخدمين حسيني درباره اظهارات روحاني مبني بر عدم استقراض دولت از بانك مركزي نيز به نسيم آنلاين عنوان كرد: اگر با ماهيت كلمات كار داشته باشيم يك بحث است، اما اگر با نفسِ عمل كار داشته باشيم بحث ديگري به ميان مي‌آيد. دولت يازدهم در مدت فعاليت خود تا به امروز براي جبران كسري منابع خود به كارهاي مختلفي مانند استقراض، چاپ اسكناس و دريافت تنخواه دست زده است.

وي گفت: دولت بايد بار هزينه‌هاي خود را كاهش دهد، يعني هزينه جاري خود را كم كند. افزايش هزينه‌هاي جاري از دولت قبل آغاز شده بود. دولت قبل 550 هزار نفر را استخدام كرد در حالي كه در آن زمان بحث بر چابك شدن دولت و كم شدن كارمندان دولت بود.

معاون اسبق بانك مركزي تصريح كرد: دولت روحاني همه داشته‌هاي دولت قبل را حفظ كرده و متأسفانه هزينه‌هاي جاري خود را هم افزايش داده است. همچنين هزينه‌هاي عمراني را هم تخصيص نمي‌دهد. درست است كه دولت كمبود منابع دارد ولي اقدامي در جهت جبران كمبود منابع نكرده است. مستخدمين حسيني با تأكيد بر اثر‌گذاري استقراض از بانك مركزي بر رشد پايه پولي نيز به نسيم آنلاين گفت: وقتي دولت از بانك مركزي استقراض كرده يا تنخواه مي‌گيرد پايه پولي را افزايش مي‌دهد. نقدينگي و پايه پولي در دولت يازدهم رشد كرده اما دليل اينكه تورم ايجاد نشده اين است كه منابع در بانك‌ها قفل شده است. اگر معوقات بانكي پرداخت شود بخش مسكن به حركت درآيد و اقتصاد به سمت خروج از ركود حركت كند كم‌كم شاهد افزايش تورم خواهيم بود.

وي گفت: در حال حاضر ميزان نقدينگي در گردش برابر با همان 450 هزار ميلياردتوماني است كه دولت فعلي از دولت قبل تحويل گرفته كه اين اتفاق نادري است. از هزار هزار نقدينگي موجود 500 هزار ميليارد در بانك‌ها قفل بوده و 500 هزار ميليارد در گردش است.

معاون اسبق بانك مركزي خاطرنشان كرد: وقتي پايه پولي 41 هزار ميليارد تومان افزايش يافته آقاي رئيس‌جمهور نمي‌تواند ادعا كند كه از بانك مركزي استقراضي نداشته است.



منبع: جوان آنلاین


۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۶:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن