تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833671798




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اصولگرايان مجلس بدون حداد چه خواهند كرد؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



اصولگرايان مجلس بدون حداد چه خواهند كرد؟
روز نو : تا همين اواخر اصولگراها جريان يكه تاز كشور بودند. در انتخابات رياست‌جمهوري تاثير مي‌گذاشت و در مجلس قوانين و مقررات را آن‌گونه كه باب ميل‌شان بود، پيش‌مي‌برد.ولي از خرداد 92 مردم تصميم‌گرفتند به اين روند پايان داده و كشور و سرنوشت خود را از دست اين طيف خارج كنند. بعد از به رياست رسيدن حسن روحاني در ايران، تنها مجلس در اختيار بخشي از اين جريان قرار داشت و همچنان دست‌اندازهاي فراواني را مقابل دولت ايجاد مي‌كردند. اين مسير ادامه داشت تا 7 اسفند 94 كه ملت ايران گام دوم را برداشته و با اميد به تغيير به پاي صندوق راي رفتند و شگفتي ديگري را رقم زدند.
 پايان اصولگرايي
جريان محافظه‌كار كه ديگر رنگ و بويي از آن اصولگرايي سنتي و اصيل نداشت، در اين انتخابات رهبران اصلي خود را ناكام كرد. چهره‌هايي مانند حداد‌عادل،
زاكاني،بذرپاش،آقاتهراني و ساير رهبران فكري و ايدئولوژيك محافظه‌كاران در دوره جديد مجلس ديگر در بهارستان نيستند.نبود اين افراد كه شاكله فراكسيون اصولگرايان را در مجلس‌ايران تشكيل داده‌بودند، اين فراكسيون ريشه دار را با خطرانحلال روبه‌رو كرده‌است و بايد پايان آن را نزديك دانست.
 دليل‌اصلي پايان عمرفراكسيون‌
البته اولين پايه هاي نابودي اين فراكسيون از زماني برقرار شد كه سران آن مانند حداد راه خود را از اصولگرايان ميانه‌رو و سنتي مانند علي‌لاريجاني جدا كرد و براي بقا در عالم سياسي به دامان جريان راديكال حاكم در بهارستان پناه برد. نگاه قهري برخي اعضاي جريان راديكال ايران و نمايندگان آنها در مجلس به برخي چهره‌هايي كه مانند آنها فكر نمي‌كردند و خواهان بازگشت قدرت به دست افرادي مانند احمدي‌نژاد بودند،عاملي شد تا برخي از مهره‌هايي كه تا قبل از رياست‌جمهوري حسن روحاني با اين فراكسيون همفكر بودند نيز از آنها دل بكنند و بحران فراكسيون‌ اصولگرايان را بيشتر كنند.
  لاغر شدن جريان راست
حال امروز بدون شك اين سردرگمي جريان موسوم به محافظه‌كار جناح راست كه در انتخابات 7 اسفند ضربه بزرگي خوردند، زمينه‌هاي محو شدن آنها را به طور كلي در مجلس فراهم كرده است و در آينده نه چندان دور نيز اين طيف با انشقاق مواجه‌خواهد شد و همان‌طور كه نامي نو مانند فراكسيون رهروان وارد معادلات آنها شد، تقسيم‌بندي‌هاي تازه‌اي نيز به ميدان بيايند كه اين حلقه اصولگرايان را كوچك‌تر و كوچك‌تر كنند.
  تغيير ماهيت،راه‌حلي براي محافظه‌كاران
 به طور حتم ديگر واژه‌اي به نام فراكسيون‌اصولگرايان در عالم سياسي ايران معنا و كاربرد نخواهد داشت چرا كه بدنه‌اجتماعي و به ويژه جامعه مدني نگاه مناسبي به اين تفكر ندارند و آنها اگر بخواهند به راه خود ادامه دهند مجبور هستند با چهره‌اي جديد و در قالبي متفاوت وارد عرصه بازي‌هاي سياسي ايران شوند.البته بايد توجه كرد كه هيچ‌جناحي در ايران حذف شدني نيست و تنهادرصد اعتماد مردم نسبت به آنها تغيير خواهد كرد و اين تنها ملت ايران هستند كه توانايي دارند جريان‌ها و افراد را با راي خود از مناسبات كشور حذف كنند.
   اميد واهي به بازگشت حداد
با توجه به حذف حداد‌عادل به عنوان رئيس‌فراكسيون اصولگرايان و به نوعي رهبر آنها در مجلس و براي اطلاع‌از آينده‌ اين جريان به سراغ برخي چهره‌هاي سياسي رفتيم كه تفكرشان به محافظه‌كاران نزديك است.در همين راستا محمد‌حسن‌قديري ابيانه، از نامزدهاي اصولگرايي كه خود نتوانست به مجلس راه پيدا كند در پاسخ به سوال«قانون» كه آينده فراكسيون اصولگرايان با توجه به نبود حداد‌عادل چه مي‌شود در ابتدا اعلام كرد هنوز مشخص نيست ولي در ادامه با تغيير موضع خود در قبال پرسش ما گفت:از كجا معلوم آقاي حداد وارد مجلس نشود!وي در ادامه به تكرار ادعاي برخي جريان‌ها كه مدعي شده‌بودند چندتن از منتخبان تهران، تخلف انتخاباتي دارند و احتمال حذف آنها و ورود حداد به مجلس وجود دارد، بدون توجه به توضيحات حقوقي در رابطه با رد ادعاي جابه‌جايي در منتخبان تهران،گفت:احتمال دارد اين خانم و آقا كه در تهران راي آوردند و مشكلات انتخاباتي دارند،حذف شده و آقاي حداد‌عادل وارد مجلس شود و به كار خود ادامه دهد!
  هنوز زود است
در ادامه به سراغ‌حميدرضا ترقي از اعضاي شوراي‌مركزي حزب موتلفه رفتيم.وي نيز در پاسخ به سوال ما با كمي تامل گفت:هنوز چون مجلس كامل نشده‌است نمي‌توان تصميم‌گرفت ولي افراد زيادي حضور دارند كه جاي آقاي حداد را بگيرند. اين فعال اصولگرا در پاسخ به اين سوال كه آيا نيازي دارد يك فردي كه از لحاظ سياسي چهره‌است به رياست اين فراكسيون انتخاب شود يا خير، تشريح كرد: فراكسيون‌ها در مجلس يك روند انتخابي دارند و اين اعضاي فراكسيون‌هستند كه تصميم‌مي‌گيرند چه كسي در آنجا به رياست برسد، مگر آقاي كاظم‌جلالي كه رئيس‌فراكسيون رهروان شدند، چهره‌ سياسي بودند!؟
    نابودي فراكسيون‌اصولگرايان 
فاطمه رهبر، نماينده بازمانده از مجلس دهم نيز يكي ديگر از اصولگراياني بود كه براي اطلاع از آينده فراكسيون‌ مربوطه و عاقبت محافظه‌كاران مجلس از او سوال كرديم.وي در اين باره توضيح‌داد: فراكسيون‌ها اتاق‌ فكر و انديشه هستند وجايگاه وساختار دائمي در مجلس ندارند كه اگر طيفي از نمايندگان در ساختار يك مجلس حضور نداشته باشند آن فراكسيون خالي بماند يا به كار خود ادامه دهد.وي ادامه داد: با توجه به سلايق و سياست‌هايي كه نمايندگان در هر دوره اتخاذ مي‌كنند، اقدام به تشكيل فراكسيون‌هاي سياسي يا تخصصي مي‌كنند و در مجلس نهم نيز دو فراكسيون اصلي مانند اصولگرايان يا رهروان وجود داشت ولي در مجلس دهم به طور حتم اين دو فراكسيون به اين شكل وجود خارجي نخواهند داشت.فاطمه‌رهبر افزود: بايد ديد كه حزب‌هاي حاكم بر بهارستان در جايگاه خود چه تصميمي مي‌گيرند و چه نامي  يا نام‌هايي را براي خود انتخاب مي‌كنند.
 شجوني با مردم تهران آشتي نكرده است!
جعفرشجوني از چهره‌هاي نزديك به جامعه‌روحانيت كه از انتخاب مردم تهران در 7 اسفند عصباني بود نيز در پاسخ به سوال ما گفت:حداد به تنهايي يك ملت بود! و خسارت بزرگي نصيب مجلس ما شده‌است ولي اينكه در آينده در مجلس چه اتفاقي خواهد افتاد بايد صبر كرد و ديد از شهرستان‌‌ها چه كساني وارد بهارستان خواهند شد.وي در ادامه با توهين مجدد به مردم ايران گفت:برخي از افراد كه با هدف قربت‌الي‌ا... راي  دادند، مردم پاك‌نهادي بودند و مردمي كه با قربت‌الي بي‌بي ‌سي راي دادند، عده‌اي بي‌وطن و بي‌شخصيت هستند!اين روحاني ‌نزديك به اصولگرايان افزود:چهره‌هاي با تجربه از نيروهاي بي‌تجربه و تازه‌وارد براي در دست گرفتن امور بهتر‌هستند وبايد منتظر ماند و ديد در آينده چه وضعيتي پيش مي‌آيد و يك انسان پخته را در رأس امور قرار داد.
 كنترل‌ اصولگرايان در دست‌نزديكان احمدي‌نژاد
در اين مدت كه اصولگرايان شكست بزرگي خوردند، جريان‌هاي حامي احمدي‌نژاد اقدام به سرزنش محافظه‌كاران كرده و اين حذف بزرگ را نتيجه دوري از رئيس‌دولت‌هاي نهم‌و دهم اعلام كردند! با اين توجه و براي اطلاع‌ ازنظري متفاوت نسبت به اصولگرايان، به سراغ عبدالرضا داوري رفتيم. وي نيز مانند قديري‌ابيانه معتقد بود كه احتمال ورود حداد‌عادل به مجلس وجود دارد!اين فعال سياسي و رسانه‌اي مدعي شد كه شوراي نگهبان محمد‌رضا نجفي از منتخبان تهران را به دليل تخلفات انتخاباتي حذف كرده‌است.وي افزود: اگر حداد نيز به مجلس نرود محمدرضا میرتاج‌الدینی(معاون‌پارلماني احمدي‌نژاد)وجواد كريمي‌قدوسي(اعضاي جريان پايداري)ظرفيت جريان انقلابي(اصولگرايان) را دارند.داوري افزود:شكل‌بندي گروه‌هاي سياسي در مجلس دهم از دو قطبي اصولگرا و اصلاح‌طلب تبعيت نمي‌كند و فراكسيون ها حول مواضع‌ جريان‌هاي داخل مجلس نسبت به دولت صورت مي‌گيرد و بهارستان به دو فراكسيون منتقددولت و همراه دولت تقسيم مي‌شوند.




تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن