تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر چیز دارای سیماست ، سیمای دین شما نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842157972




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نبض/ عقب ماندگی ۴۰ ساله در درمان سوختگی


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: نبض/ عقب ماندگی ۴۰ ساله در درمان سوختگی


رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به میزان بالای مرگ و میر ناشی از سوختگی در کشور گفت: آمار سالانه ۱۵۰ تا ۱۸۰ هزار نفری مرگ و میر ناشی از سوختگی در کشور به خوبی نشان دهنده سطح درمان پایین سوختگی در کشور است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، با نزدیک شدن به چهارشنبه پایانی سال بحث سوختگی نیز جدی تر شده است، دکتر محمد جواد فاطمی رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر ماهر معاون فنی و برنامه ریزی معاونت درمان وزارت بهداشت و مهندس قدیری معاون ایمنی و پیشگری سازمان آتش نشانی تهران این موضوع را در برنامه نبض بررسی کردند. دکتر محمد جواد فاطمی رئیس مرکز تحقیقات سوختگی ایران با اشاره به عمده ترین دلیل سوختگی در کشور گفت: سوختگی در ایران بیشتر به دلیل عدم استاندارد وسایل گرمایشی و همچنین استاندارد نبودن منازل اتفاق می‌افتد.


او با انتقاد از اوضاع نامطلوب مراکز درمان سوختگی در کشور خاطرنشان کرد: از لحاظ درمان و همچنین فضای فیزیکی بیمارستان‌ها هیچ استاندارد مطلوبی نداریم ضمن اینکه تنها در تهران با 15 میلیون جمعیت یک بیمارستان سوختگی وجود دارد که آن هم 40 سال پیش ساخته شده و با توجه به رشد جمعیت هیچگونه افزایش تخت و بخش بیمارستانی نداشتیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران  افزود: قرار بود تا پایان سال نود و چهار، 2400 تخت سوختگی داشته باشیم که در حال حاضر 886 تخت بیشتر نداریم و در ضمن تعداد تخت‌های استاندارد سوختگی در کل کشور کمتر از 5 عدد است که مسئولان بهداشت کشور به این مسئله به طور کامل واقف هستند.

وی تصریح کرد: برای بیمار سوختگی باید یک اتاق ایزوله و استاندارد یک تخته داشته باشیم که متاسفانه بعضا در اتاق‌های سوختگی 6 مریض به طور همزمان بستری هستند.

رئیس مرکز تحقیقات سوختگی ایران گفت: به طور متوسط روزانه 10 نفر در کشور بر اثر سوختگی جان خود را از دست می‌دهند و این در حالی است که تمامی این موارد قابل جلوگیری و پیشگیری است.

وی ادامه داد: در زمینه تجهیزات،‌ امکانات و درمان سوختگی 30 تا 40 سال از دنیا عقب هستیم که این واقعیت بسیار دردناکی است.

دکتر فاطمی افزود: بیمار سوختگی باید پس از درمان مراحل بازتوانی را نیز طی کند که این مسئله شامل بازتوانی روانی، فیزیکی و اجتماعی می‌شود که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

او ادامه داد: مثلا لباس سوختگی جزو واجبات درمان این بیماران است که بین یک میلیون تا 8 میلیون تومان هزینه دارد که این لباس‌ها نیز بیمه نیست و هر 6 ماه یکبار باید عوض شود.

دکتر فاطمی گفت: متاسفانه بسیاری از پمادهای سوختگی تحت پوشش بیمه نیست که اغلب بالای 100 هزار تومان هزینه دارد و باید هر ماه 5 یا 6 عدد از آن برای درمان بیماران مصرف شود.


  مهندس محمود قدیری، معاون ایمنی و پیشگری سازمان آتش نشانی تهران گفت: خسارت‌های برجا مانده از حوادث پایانی سال به سه گروه تقسیم می‌شوند. گروه نخست، خسارت‌های جانی است که شامل ناراحتی اعصاب، سوختگی موضعی و یا قطع عضو می‌شود و متاسفانه با وجود تاکیدات فراوان از سوی سازمان‌های مسوول، جوان‌ها به استفاده از مواد محترقه دست می‌زنند و این حوادث رخ می‌دهد، خسارت‌های جانی مهم‌ترین بخش از خسارت‌های چهارشنبه آخر سال است. قدیری بخش دوم را خسارت‌های مالی بیان کرد و گفت:  این دسته از خسارت‌ها  شامل آتش‌سوزی منازل، هزینه‌های درمانی، هزینه‌های آماده‌باش پرسنل نیروهای امدادی و انتظامی‌، هزینه اتلاف وقت شهروندان در راه‌بندان‌ها و هزینه اقتصادی که از زود تعطیل شدن مراکز اداری و اقتصادی ناشی می‌شود. او تصریح کرد: دسته سوم هم خسارت‌های نامحسوس است که شامل ایجاد رعب و وحشت عمومی‌، تشدید بیماری‌ها، تاثیرات سوء روانی بر مادران باردار می‌شود. از این‌رو می‌توان گفت که اگر تغییر در فرهنگ جشن و پایکوبی چهارشنبه آخر سال رخ ندهد باید شاهد رخ دادن حوادث این چنینی باشیم که هزینه‌های مادی و معنوی بسیاری را در پی خواهد داشت. وی با بیان اینکه موضوع ایمنی یک شهر موضوعی نیست که در پس موضوعات دیگر قرار گیرد و همه سازمان‌ها باید در آن سهیم باشند، اظهار کرد: آموزش رکن مهمی در فرهنگ ایمنی دارد. یکی از انتظارات ما این است که مسوولان آموزش و پرورش ساعتی از سرفصل‌های درسی دانش‌آموزان را به صورت حرفه‌ای به درس ایمنی اختصاص دهند. واحدهای دانشگاهی و نیز رشته‌های دانشگاهی ایمنی راه‌اندازی شود. در همین راستا سازمان آتش‌نشانی کتابچه آموزشی در دست انتشار دارد که حاوی نکات و اطلاعات بسیاری در زمینه ایمنی است که این خود نقطه آغازی برای شروع نهادینه کردن فرهنگ ایمنی در شهر است.

دکتر ماهر معاون فنی و برنامه ریزی معاونت درمان وزارت بهداشت دیگر مهمان برنامه با اشاره به پایین آمدن مرگ و میرناشی از سوختگی در کشور خاطرنشان کرد: بر خلاف آمارهای ارائه شده از سوی دکتر فاطمی میزان مرگ و میر ناشی از سوختگی در کشور کاهش یافته است و از عدد 10 در سال 1990 به 13 در سال 2016 میلادی رسیده است. او ادامه داد: در حال حاضر ما در رابطه با سوختگی با دو مشکل مهم روبرو هستیم، نخست ایجاد فرهنگ پیشگیری که باید در کشور نهادینه شود و دیگر کمبود امکانات مانند تخت های بیمارستانی مخصوص سوختگی که بسیار گران قیمت هستند.
دانلود  

لینک را کپی کنید


جمعه ۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن