تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه بگيريد تا تندرست باشيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831075461




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حال و آینده برجام و سیاست امریکا در قبال ایران


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



حال و آینده برجام و سیاست امریکا در قبال ایران
روز نو : نشریه "نشنال اینترست" در مقاله ای به قلم "دالیا داسا کایه" مدیر مرکز سیاستگذاری عمومی خاورمیانه و از پژوهشگران مرکز پژوهشی رند در مقاله تازه ای به چشم انداز برجام و سیاست امریکا در قبال ایران پرداخته است. 







به گزارش خرداد، این پژوهشگر سیاسی  با اشاره به پیامدهای برجام برای منطقه می نویسد:"کشورهای عربی و اسرائیل مخالف برجام بودند. با این حال، به نظر می رسد که این اجماع ایجاد شده است که دست کم ایران تا یک دهه آینده برنامه هسته ای اش تهدیدی علیه کشورهای همسایه نخواهد بود . من به این فهم در نشست اخیر موسسه رند رسیدم. هر دو طیف مخالفان و موافقان توافق هسته ای با ایران یک ارزیابی مشترک دارند و آن این که به احتمال زیاد ایران به تعهدات خود در سال های آینده پایبند خواهد ماند و درصدد بهبود وضعیت اقتصادی و سامان دادن اوضاع داخلی برخواهد آمد. واقعیت ان است که دو دیدگاه وجود دارد نخست دیدگاه بدبینانه تر که معتقد است انگیزه های پنهان ایران آن است که به تسلیحات هسته ای رد بلند مدت دست یابد و دیدگاه مثبت تر و خوش بینانه تر که باور دارد ایران قصد ساخت سلاح هسته ای را ندارد و برنامه اتمی اش را در راستای تضمین منافع ملی دنبال می کند. اما نتیجه هر دو تقریبا یکسان است: آنان معتقدند که تا پانزده سال اینده می توان با ایران تعامل داشت. اما پرسش اینجاست که در طول این مدت زمان در داخل ایران، منطقه و همین طور در سیاست امریکا در قبال ایران چه تحولاتی روی خواهند داد"؟ 


نویسنده این مطلب معتقد است که رویارویی ایران و همسایگانش در منطقه ادامه می یابد و می نویسد"در یمن و سوریه نوعی جنگ نیابتی بوجود آمده است. این موضوع با و یا بدون توافق هسته ای نیز ادامه می یابد. ایران اگر برنامه هسته ای هم نداشت کشورهای عربی همسایه از افزایش قدرتش هراس داشتند". 


نویسنده این مطلب معتقد است که محیط سیاست داخلی ایران پویاست و در این باره می نویسد:"یک رقابت واقعی برای چشم انداز اینده ایران و ارتقای جایگاه ان کشور در منطقه در جریان است. اکنون این رقابت بین اصلاح طلبان و محافظه کاران در جریان است. بیش از 60 درصد از جمعیت ایران زیر سی سال سن دارند. ایران سرمایه انسانی و فرصت های اقتصادی بسیاری برای جذب سرمایه گذاری های بزرگ دارد. البته مبهم است که آیا فساد زیاد در نظام اقتصادی ایران مانع عمده ای بر سر پیشرفت آن کشور باشد یا خیر". 


این تحلیلگر سیاسی در بخش سوم مقاله خود به موضع امریکا در قبال ایران می پردازد و می نویسد:"از سویی ایالات متحده با فشار روزافزون متحدان منطقه ای اش مواجه است که خواستار کمک های نظامی بیش تری به منظور مقابله با ایران هستند. در کوتاه مدت سیاست امریکا ادامه و تمرکز بر روی چگونگی اطمینان دادن به کشورهای منطقه خلیج فارس برای تقویت بازدارندگی در مقابل ایران خواهد بود. حضور پایگاه های نظامی امریکا  و نیروهایش در منطقه  پایه و اساس سیاست مهار امریکا در قبال ایران است و این موضوع با توافق هسته ای تغییر نمی کند. این دید غالب در امریکا است که دولت ایالات متحده باید به متحدان خود تعهد دهد که برای مهار ایران ابزارهای موثری دارد. بعید است که دیدگاه سیاستگذاران ارمیکایی در این باره تغییر اساسی داشته باشد. از سوی دیگر برخی در ایالات متحده بر این بروند که امریکا باید تمرکز بیش تری بر بهبود و عاید سازی روابط خود با ایران داشته باشد و باید از فرصت ایجاد شده استفاده نماید. آنان بر این باورند که حمایت امریکا از نیروهای اعتدالی در داخل ایران می تواند در راستای منافع امریکا باشد. در عمل اما سیاست امریکا به احتمال زیاد به تقویت بازدارندگی متحدانش در منطقه در مقابل ایران و هم چنین همکاری با ایران بر سر موضوعاتی چون مبارزه با مواد مخدر و یا تلاش برای ایجاد ثبات در افغانستان خواهد بود تا تعادل رفتاری حفظ شود. البته رفتار ایران تا حد زیادی تعیین می کند که این توازن به سوی کدام کفه ترازو میل خواهد کرد". 




تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن