تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842184611




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابهام های عجیب در قرارداد ترکمانچای سرمربی پرسپولیس


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



ابهام های عجیب در قرارداد ترکمانچای سرمربی پرسپولیس
روز نو : موضوع قرارداد برانکو ایوانکوویچ با پرسپولیس موضوع پیچیده و مبهمی است که تاکنون چندان به آن پرداخته نشده است.
 
هر چند طی یک ماه اخیر بارها بحث تمدید قرارداد این مربی کروات با باشگاه پرسپولیس مطرح شده اما به نظر می‌رسد ادامه همکاری با این مربی به لحاظ مالی تقریبا غیر ممکن باشد.
 
 
* 250 هزار دلار را کی پرداخت کرد؟
برانکو با قراردادی 650 هزار دلاری برای 7 هفته پایانی فصل قبل و فصل جاری به پرسپولیس پیوست. البته قبل از حضور برانکو در ایران به خاطر مشکل مالیاتی و ممنوع الورود بودنش به کشور مالیات 10 سال قبل او که مربوط به زمان سرمربیگری‌اش در تیم ملی بود توسط حسین هدایتی و به نام باشگاه پرسپولیس پرداخت شد تا پروفسور مشکلی برای ورود به ایران نداشته باشد.
 
جدا از این مبلغ 150 میلیون تومانی، 250 هزار دلار هم در همان بدو همکاری به برانکو پرداخت شد اما نقاط مبهم زیادی در این پرداخت وجود دارد. مسئولان باشگاه چند ماه است درباره این موضوع ابهام دارند که این پول توسط چه کسی و چگونه پرداخت شده.
 
گفته می‌شود از این پول درصد قابل توجهی به واسطه یا واسطه‌هایی که نقش چندانی هم در این انتقال نداشته‌اند رسیده است. به هر حال پرداخت اولیه به برانکو هنوز برای مدیران باشگاه که از تیرماه در راس کار قرار گرفتند گنگ است و مشخص نیست چه کسانی در این میان منتفع شده‌اند.
 
 
* 50 هزار دلار برای صعود در  آسیا
گفته می‌شود قرارداد برانکو با باشگاه پرسپولیس همان ایراداتی را دارد که قرارداد باشگاه با مانوئل ژوزه داشت و در نسخ انگلیسی و فارسی کاملا متفاوت است و بندهای متفاوتی دارد.
 
جدا از این، ظاهرا قرارداد به نحوی تنظیم شده که کلا به سود ایوانکوویچ باشد و کاملا ترکمانچای است. یکی از بندهای عجیب در این قرارداد پاداش 50 هزار دلاری بابت صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان است.
 
برانکو در حالی تیم پرسپولیس را تحویل گرفت که این تیم با هدایت کادر قبلی با 9 امتیاز از 4 بازی لیگ قهرمانان فصل قبل تقریبا صعودش را به دور بعد مسجل کرده بود و او با یک امتیاز از دو بازی هم صعود می‌کرد اما مسئولان وقت باشگاه آپشنی در قرارداد برانکو گنجاندند که این مربی در صورت صعود به مرحله حذفی 50 هزار دلار بگیرد که این اتفاق با شکست مقابل لخویا در قطر و پیروزی مقابل بنیادکار در تهران حاصل شد.
 
 
* مالیات قرارداد به عهده باشگاه
باشگاه پرسپولیس می‌گوید تا اینجا و برای قرارداد فصل جدید چیزی حدود یک میلیارد تومان به برانکو پرداخت کرده و همین سه هفته پیش هم او دریافتی داشته است اما خود برانکو گفته چهار ماه است دریافتی نداشته و باشگاه نسبت به تعهداتی که داده عقب افتاده است.
 
جدا از این و در راستای همان یک طرفه بودن قرارداد به سود مربی، باشگاه موظف است مالیات قرارداد این مربی را هم پرداخت کند که این اتفاق هنوز رخ نداده است. از قضا مبلغ مالیات برانکو هم فوق‌العاده سنگین است و این هزینه 200، 300 میلیونی را هم باید به جمع هزینه‌هایی که برای او می‌شود اضافه کرد.
 
 
* یک میلیون دلار هزینه برانکو تا اینجا
برانکو مربی کم هزینه‌ای برای پرسپولیس نبوده است. او و دستیارانش هیچ‌گاه حاضر نشدند باشگاه برای آنها خانه‌ای رهن کند و در هتل زندگی می‌کنند.
 
با وجود اینکه آندره پانادیچ یکی از دستیاران برانکو دو سه ماهی است جدا شده و به کرواسی برگشته اما پروفسور و دو دستیارش در هتل المپیک زندگی می‌کنند. خود برانکو در یک سوییت جداگانه و ایگور و مارکو در دو اتاق دیگر.
 
حالا حساب کنید اجاره هر شب سوییت برانکو (که حداقل شبی400 هزار تومان است) به علاوه دستیارانش، هزینه غذا، کافی شاپ، خشکشویی، رفت و آمد، پروازهایی که فقط به صورت فرست کلاس انجام می‌شود و... چقدر خواهد شد.
 
باشگاه پرسپولیس می‌گوید تا اینجا چیزی حدود یک میلیون دلار برای برانکو هزینه کرده و به تبع این هزینه از او توقع گرفتن نتیجه و جام دارد.




تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن