تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر جوانى كه در سن كم ازدواج كند ، شيطان فرياد بر مى آورد كه : واى برمن ، واى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833590641




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آخرین وضع انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا؛ کلینتون از مرز هزار گذشت/ به شکست ترامپ دل نبندید


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آخرین وضع انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا؛ کلینتون از مرز هزار گذشت/ به شکست ترامپ دل نبندید
نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در دور نخست باید بتوانند رقیبان درون‌حزبی خود را شکست دهند. از یک ماه پیش انتخابات درون‌حزبی دو حزب بزرگ آمریکا، دموکرات و جمهوری خواه، از ایالت آیوا شروع شده است.
آفتاب : نامزدهای دموکرات و جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا برای اینکه بتوانند به دور نهایی این رقابت راه یابند و نامزد نهایی حزب خود باشند، کارزار سختی با دیگر رقیبان درون‌حزبی خود خواهند داشت.


در جدول زیر که همزمان با انتخابات درون‌حزبی آمریکا در ایالت‌های مختلف به‌روز می‌شود، می‌توانید آخرین وضع نامزدهای دموکرات و جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را مشاهده کنید.
آخرین به‌روز رسانی 19 اسفند 94نامزددلگیتآخرین نظرسنجیهیلاری کلینتون (دموکرات)وزیر امورخارجه سابق آمریکا113055 %برنی ساندرز (دموکرات)سناتور ایالت ورمونت49940 %دونالد ترامپ (جمهوری‌خواه)رئیس شرکت ترامپ38440 %تد کروز (جمهوری‌خواه)سناتور ایالت تگزاس30020 %مارکو روبیو (جمهوری‌خواه)سناتور ایالت فلوریدا15115 %جان کسیچ(جمهوری‌خواه)فرماندار ایالت اوهایو3711 %




در ستون نخست، اسامی این نامزدها و تعلق حزبی آن‌ها دیده می‌شود.


در ستون دوم، تعداد دلگیت‌های کسب‌شده (نمایندگان درون‌حزبی صاحب حق‌ رای برای انتخاب نامزد نهایی هر حزب) هر نامزد درج شده است. چگونگی تخصیص این دلگیت‌ها در هر ایالت و بسته به حزب مربوط متفاوت است. به هر حال، هر قدر، نامزدها، دلگیت‌های بیشتری کسب کنند، بیشتر به کسب عنوان نامزد نهایی حزب خود امیدوار می‌شوند. نامزد دموکرات‌ها نیاز دارد تا 1237 دلگیت و نامزد جمهوری‌خواه باید 2383 دلگیت کسب کند.


در ستون سوم نیز نتایج آخرین نظر سنجی‌ها ثبت شده است. این نظرسنجی‌ها بر اساس داده‌های رویترز و ایپسوس به روز می‌شوند.


پس از این جدول نیز، خلاصه‌ای از نتایج انتخابات درون حزبی هر ایالت توضیح داده شده است.


آخرین به‌روز رسانی 19 اسفند 94
نامزد دلگیت آخرین نظرسنجی
هیلاری کلینتون (دموکرات)
وزیر امورخارجه سابق آمریکا
1130 55 %
برنی ساندرز (دموکرات)
سناتور ایالت ورمونت
499 40 %
دونالد ترامپ (جمهوری‌خواه)
رئیس شرکت ترامپ
384 40 %
تد کروز (جمهوری‌خواه)
سناتور ایالت تگزاس
300 20 %
مارکو روبیو (جمهوری‌خواه)
سناتور ایالت فلوریدا
151 15 %
جان کسیچ(جمهوری‌خواه)
فرماندار ایالت اوهایو
37 11 %
آیوا؛ کلینتون و روبیو به کاخ سفید نزدیک شدند


با وجود آنکه هیلاری کلینتون تنها به فاصله چند دهم درصد، توانست از برنی ساندرز، نامزد دیگر دموکرات‌ها پیشی بگیرد، وقتی نتایج انتخابات درون حزبی سال 2008 را به یاد آوریم، کلینتون باید موفقیت بزرگی به دست آورده باشد. در سال 2008، در حالی که کلینتون، در نظرسنجی‌ها بالاتر از باراک اوباما قرار گرفته بود، در انتخابات درون حزبی آیوا، بازی را به رقیب خود باخت و هرگز نتوانست خود را بازیابد.


در جناح مقابل، شب گذشته را باید شبی سیاه برای ترامپ دانست. او که در تمامی چند ماه اخیر با فاصله‌ای بسیار زیاد در نظر سنجی‌ها پیشتاز جمهوری‌خواهان به حساب می‌آمد، قافیه را در آیوا به تد کروز باخت.


نیو همپشایر؛ ایالتی برای پیرمردها
همان طور که قابل پیش بینی بود، پیرمرد دموکرات ها در ایالتی که خیلی ها منتظرش بودند، پیروزی دندان شکنی بر هیلاری کلینتون به دست آورد. نیوهمپشایر در همسایگی ایالت ورمونت، جایی که خانه و کاشانه ساندرز است، قرار دارد. ساندرز به همین دلیل خود را برای پیروزی بزرگتر در ورمونت آماده می کند.


در جناح مقابل، ترامپ بالاخره به همان چیزی رسید که نظرسنجی ها از آن خبر می دهند. او توانست به راحتی دیگر رقبای درون حزبیش را در نیوهمپشایر شکست دهد.


نوادا و کارولینای جنوبی؛ بازی جمهموری‌خواهان برای کلینتون، امیدواری مطمئن ترامپ


راند سوم انتخابات درون‌حزبی ریاست‌جمهوری آمریکا با برگزاری انتخابات در ایالت‌های نوادا (برای دموکرات‌ها) و کارولینای جنوبی (برای جمهوری‌خواهان) پیگیری شد. در حالی که تمامی مناطق شمالی ایالت نوادا به سود ساندرز رای داده بودند، مناطق جنوبی این ایالت به ویژه شهر لاس وگاس که به طور سنتی متمایل به جمهوری‌خواهان به شمار می‌آید با رایی قابل توجه، کلینتون را از ساندرز پیش انداخت. در مقابل در اردوگاه جمهوری‌خواهان، ترامپ چنان پیروزی قابل توجهی به دست آورد که بعید است او را از رویای نامزدی نهایی جمهوری‌خواهان دور کند.


کارولینای جنوبی؛ پیروی کلینتون در سرزمین سیاه پوست‌ها


پیروزی وزیر امور خارجه سابق آمریکا در ایالتی که سیاه‌پوستان حضور موثری در آن دارند، چنان عظمتی داشت که اعتماد به نفس را به اردوگاه کیلینتون بازگردانده است. در هفته‌های اخیر، افزایش محبوبیت برنی ساندرز، رقیب هم‌حزبی کلینتون، باعث شده است تا نبود تردیدها درباره کسب پیروزی نهایی توسط کلینتون جدی‌تر شوند. کلینتون در کارولینای جنوبی بیش از 73 درصد آرا را از آن خود کرد.


11 ایالت رویایی؛ 7 ستاره برای کلینتون و ترامپ


11 ایالت آمریکا، در «سه‌شنبه رویایی» نامزد رویایی احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه را برای انتخابات نهایی ریاست جمهوری معرفی کردند. آلاباما، آلاسکا، آرکانزاس، جورجیا، ماساچوست، مینسوتا، تنسی، اوکلاهاما، ویرجینا، ورمونت و تگزاس، ایالت‌هایی بودند که روز گذشته، انتخابات درون حزبی جمهوری‌خواهان را برگزار کردند. در اردوگاه دموکرات‌ها، همین ایالت‌ها به استثنای آلاسکا، شاهد رقابت میان ساندرز و کلینتون بودند. همچنین ایالت کلورادو نیز یازدهمین ایالتی بود که انتخابات درون‌حزبی دموکرات‌ها در آن برگزار شد. ترامپ همچون هفته‌های گذشته توانست بر دیگر رقبایش پیشی گیرد. با وجود این، نزدیک شدن روبیو و به ویژه کروز در سه شنبه رویایی به وی، این احتمال را ایجاد کرده است که توفیق آنها ادامه یابد و در 35 ایالت دیگر، برای ترامپ خطرساز شوند. روبیو و کروز شب گذشته در چهار ایالت رتبه نخست را به دست آوردند. در جمع دموکرات‌ها، کلینتون توانست به پیروزی‌هایش ادامه دهد. با وجود این، رتبه نخست ساندرز در چهار ایالت از 11 ایالت، همچنان او را امیدوار نگهداشته است.


ساندرز وعده داده است فاصله کنونیش با کلینتون را در 35 ایالتی که انتخابات در آن ها در هفته های آینده برگزار می شود، جبران کند. با بیش از 300 دلگیتی که کلینتون به دست آورد، او از مرز 500 دلگیت عبور کرد.


4 ایالت؛ رقبا به تساوی آرا رضایت دادند


اگر تد کروز می‌خواهد، نامزد نهایی جمهوری‌خواهان باشد، هیچ چاره دیگری ندارد جز این که مارکو روبیو، نامزد دیگر جمهوری‌خواهان را راضی کند تا به سود او از رقابت‌ها کنار بکشد. روند انتخابات نشان می‌دهد که روبیو شانسی برای پیشی گرفتن از کروز و ترامپ ندارد. او در کانزاس تنها 6 دلگیت به دست آورد. اما در ایالت کنتاکی، جایی که کروز با 14 دلگیت، تنها دو واحد از ترامپ کمتر آورد، روبیو 6 دلگیت کسب کرد. اگر آرای روبیو به صندوق کروز ریخته می‌شد، او به جای شکست در این ایالت با 4 واحد برتری به پیروزی می‌رسید. همچنین کانزاس، لوئیزایانا و نبراسکا سه ایالتی بودند که شب گذشته دموکرات‌ها در آن به پای صندوق رای رفتند. ساندرز در کانزاس و نبراسکا به برتری رسید اما شکست او در لوئیزایانا چنان سنگین بود که پیروزی در دو ایالت دیگر نتوانست اوضاع وی را چندان بهبود دهد.


میشیگان؛ ترامپ مرد روزهای پیروزی است
میشیگان، آیداهو، میسی سیپی و هاوایی، چهار ایالتی بودند که شب گذشته، شاهد رقابت درون حزبی جمهوری‌خواهان بودند. در حالی که تصور اولیه این بود که ترامپ به دنبال انتقادهای گسترده هم‌حزبی‌هایش از او، این دور را با شکست تمام کند اما وی به جز ایالت آیداهو، در دیگر ایالت‌ها به پیروزی رسید. با وجود این، آرای ترامپ در این دور نیز نتوانست از مرز 45 درصد عبور کند.


 این حقیقت به خوبی نشان می‌دهد که اگر جان کسیچ و مارکو روبیو از ادامه انتخابات صرف نظر کنند، احتمالا بخت پیروزی ترامپ کمتر می‌شود. به نظر می‌رسد اکثر آرای کسیچ و روبیو، به صندوق تد کروز بریزد تا دونالد ترامپ. در اردوگاه دموکرات‌ها، دو ایالت میشیگان و میسی سیپی شاهد برگزاری انتخابات بودند. برنی ساندرز در میشیگان توانست پیروزی غیر منتظره‌ای به دست آورد اما شکست او در میسی سیپی آن اندازه عمیق بود که عملا تفاوتی در فاصله این دو نامزد دموکرات ایجاد نشد.
منبع: آنا




تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن