تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگاه ميهمان داشتند، با او غذا مى‏خوردند و دست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867158191




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لاریجانی باخت یا برد؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: لاریجانی باخت یا برد؟
رای مردم تهران و شهرستان‌ها «نه» بزرگی بود به مخالفان لاریجانی در مجلس نهم. او در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی مورد شدید ترین هجمه‌های جبهه پایداری قرار گرفت
به گزارش نامه نیوز، یکی از سوالات مهم باقی مانده از انتخابات اسفند 94 این مسئله است که آیا علی لاریجانی ( رئیس مجلس‌های هشتم و نهم ) در این انتخابات یک بازنده بود یا برنده؟ برای پاسخ به این سوال باید از دو نگاه به رای و حضور علی لاریجانی در این انتخابات نگاه کرد.


در نگاه اول که مربوط به میزان رای لاریجانی در قم است باید بگوییم او یکی از بازندگان بزرگ انتخابات هفتم اسفند است. لاریجانی با 225 هزار و 556 رای یعنی هفتاد هزار رای کمتر نسبت به نفر اول، در جایگاه دوم ایستاد. این رای برای لاریجانی یک شکست محسوب می‌شود. دو نامزد مورد حمایت لاریجانی یعنی بنایی و شادنوش هم نتوانستند نظر مثبت مردم قم را به خود اختصاص دهند تا لاریجانی همراه با دو نیروی جبهه پایداری از شهر قم راهی مجلس دهم شود.


کمتر کسی از ناظران سیاسی انتظار داشت که لاریجانی با این وضعیت راهی مجلس شود. البته در این میان نباید از تخریب‌های صورت گرفته علیه رئیس مجلس در قم به راحتی گذشت. اعلام استقلال لاریجانی از جریان اصول‌گرایی باعث شد تا او زیر آماج شدیدترین حملات جریان پایداری قرار بگیرد. 


در نگاه دیگر اما لاریجانی برنده بزرگ انتخابات مجلس دهم است. رای مردم تهران و شهرستان‌ها «نه» بزرگی بود به مخالفان لاریجانی در مجلس نهم. علی لاریجانی در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی مورد شدید ترین هجمه‌های جبهه پایداری قرار گرفت. شاه بیت جلسات مجلس نهم در چهار سال گذشته درگیری لفظی نمایندگان جبهه پایداری مانند رسایی و کوچک زاده با رئیس مجلس بود. این افراد به طور معمول با هر تصمیم رئیس مجلس مخالف بودند و آن را برخلاف شان نمایندگی می‌دانستند.


به طور مثال مهدی کوچک زاده که در انتخابات اخیر (7 اسفند 1394) در تهران در رتبه 64 قرار گرفت در مورد مدیریت لاریجانی می‌گوید:« مصداق افراطی‌گری پا را از قانون آنسو گذاشتن است و از نظر من مصداق بارز افراطی‌گری مدیریت آقای لاریجانی در مجلس است. ایشان وقتی می‌خواهد یک اتفاقی بیفتد قوانین را زیر پا می‌گذارد »


در جریان تصویب برجام در مجلس نهم که به شدت مورد اعتراض دلواپسان توافق هسته‌ای صورت گرفت، حمید رسایی در سخنان تندی خطاب به رئیس مجلس و در اعتراض به تصویب برجام گفته بود:« آقای لاریجانی مگر شما مثل آیین نامه عمل کردید؟ شما صبح امروز آیین نامه را زیر پا گذاشتید، اجازه ندادید مخالف در مورد طرح اجرای برجام حرف بزند و پیشنهادات مطرح شود، شما امروز صبح در بررسی برجام آیین نامه را زیر پا گذاشتید، شما آیین نامه را لگدمال کردید، دیگر آیین نامه ای وجود ندارد.» رسایی در این لحظه کتابچه آیین نامه ای را که در دست داشت به سویی پرتاب کرد.


در جریان معرفی کاندیدای عضویت در هیات نظارت بر مطبوعات و صداو سیما در مجلس، زاکانی، لاریجانی را دیکتاتور خواند. مسئله‌ای که باعث شد رئیس مجلس در پاسخ به این اتهام بگوید:« رفتار شما دیکتاتوری است؛ من رئیس مجلس هستم چطور در جاهایی دیگر شماها نمی‌گوید دیکتاتوری! الان می‌گوید نظر رئیس مجلس دیکتاتوری است.»


همانطور که مشاهده می‌کنید لاریجانی در مجلس نهم روزهای سختی را سپری کرده است. انتخابات 7 اسفند باعث شد تا مخالفان سرسخت او به ویژه از شهر تهران از راه یابی به مجلس بازبمانند. در مجلس دهم دیگر خبری از « حداد عادل، زاکانی، رسایی، کوچک زاده، حسینیان، زارعی و دیگران» نیست و اگر لاریجانی بتواند به کرسی ریاست مجلس دهم تکیه بزند، روزهای آرام تری را نسبت به مجلس نهم خواهد داشت.


می‌توان گفت لاریجانی یکی از برندگان اصلی انتخابات اسفند ماه است. او به واسطه رقابتی که میان اصول‌گرایان و اصلاح طلبان در انتخابات درگرفت و بدون حضور در بطن رقابت شاهد کنار رفتن مهم ترین مخالفان خود بود. برای لاریجانی مجلس بدون رسایی و کوچک زاده، یک مجلس مطلوب و دلنشین است.




منبع: عصر ایران


۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن