واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: برگزاری همایش کارورزی در دانشگاه فرهنگیان خوزستان /از مقایسه تا تحول مدیر امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان خوزستان در همایش استانی ˝مقایسه کارورزی جدید و قدیم ˝ که درپردیس رسول اکرم(ص) اهواز برگزار شد؛ با برشمردن ویژگی های یک معلم دارای مهارت های حرفه ای گفت: وجود برنامه های فرهنگی در دانشگاه فرهنگیان پیوسته در جهت کسب شخصیت والای معلمی در اولویت فعالیت های فرهنگی فرار دارد.
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۷ اسفند ساعت 10:50
به گزارش خبرنگار پانا از خوزستان، دکتر محمد رضا پور مدیر امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان خوزستان در همایش استانی "مقایسه کارورزی جدید و قدیم " که در پردیس رسول اکرم(ص) برگزار شد ؛ با برشمردن ویژگی های یک معلم دارای مهارت های حرفه ای گفت: وجود برنامه های فرهنگی در دانشگاه فرهنگیان از جمله پنجره فرهنگی؛ پیوسته در جهت کسب شخصیت والای معلمی در اولویت فعالیت های فرهنگی تربیت معلم بوده و هست.
سرپرست پردیس رسول اکرم (ص) اهواز ؛ هدف دانشگاه فرهنگیان را تربیت معلم در تراز جمهوری اسلامی معرفی کرد و اظهار داشت : برنامه کارورزی دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان پایه در نظریه های عملی همچون ؛ رفتار گرایی و شناخت گرایی و ساختن گرایی دارد . وی ادامه داد : در برنامه جدید کارورزی که بر پایه نظریه شناخت گرایی و با تاکید بر اقدام پژوهی؛ کنش پژوهی و روایت پژوهی در حال انجام است مزیت های بسیاری نسبت به کارورزی قدیم که بر پایه نظریه رفتار گرایی با تاکید بر رفتار عینی وجود دارد . رضاپور عدم توجه به تفات های فردی در آموزش دانش آموزان در کارورزی قدیم را یکی از معایب آن دانست و گفت : تاکید بر فرآیند های عالی ذهن و توجه به معنی دار کردن اطلاعات و مرتبط کردن مطالب درسی در عین حال آمادگی معلم برای تدریس با استفاده از تجارب واقعی و به کاربستن دانش فراگرفته شده از مزایا کارورزی جدید شناخته می شود . جمشید کمایی معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان نیز در این همایش ؛ دانشگاه فرهنگیان را مرکز تربیت نیروی انسانی پرتوان و با انگیزه تعبیر کرد و عنوان داشت : آموزش و پرورش بی صبرانه در انتظار فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان است که به عنوان معلم در مدارس مشغول خدمت خواهند شد. وی گفت: فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان در سال های آینده باید در کسوت معلمی مجری سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با شند ؛ که به همین دلیل در موضوع کارورزی باید ارتباط تنگاتنگی بین کارورزی به عنوان یکی از برنامه های مهم دانشگاه فرهنگیان و اهداف سند تحول بنیادین وجود داشته باشد . معاون اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان در خصوص لزوم ایجاد ارتباط بین کارورزی و سند تحول بنیادین ادامه داد : مدرسه و معلم و روش های تدریس ؛ طرح درس در تراز سند تحول بنیادن آموزش و پرورش باید در جریان کارورزی وحضور دانشجویان در مدارس مورد بحث و بررسی قرار گیرد . کمایی با تاکید بر اینکه کارورزی باید با سند تحول بنیادین گره خوده باشد گفت: فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان که وارد عرصه آموزش و پرورش خواهند شد باید علاوه بر منویات تئوری سند تحول به اهمیت تجارب عملی سند تحول نیز دقت و توجه داشته باشد . این مسئول آموزش و پرورش استان خوزستان با بیان اینکه موضوع کارورزی مورد توجه مسئولان آموزش و پرورش استان خوزستان است ؛ اظهار داشت : تعریف یادگیری باید در سند تحول بنیادین که به عنوان سند فلسفه آموزش وپرورش است توسط دانشجویان به خوبی درک شود. حجت الاسلام و المسلمین علی عطایی نسب مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان خوزستان نیز در این همایش استانی اظهار داشت: کارورزی به عنوان بزرگترین پروژه دانشگاه فرهنگیان و مهمترین آزمون موفقیت دانشگاه فرهنگیان در اولویت توجه مسئولان است . حجت الاسلام و المسلمین علی عطایی نسب اضافه کرد : در آینده که فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان به عنوان معلمان در چرخه آموزش و پرورش وارد خواهند شد؛ عملکرد دانشجو معلمان مورد بررسی جامعه و متخصصان قرار خواهد گرفت که ان شاء الله با توجهی که به موضوع کارورزی شده است؛ بهترین ارزیابی را کسب خواهند کرد. شایان ذکر است: در این همایش که با حضور دانشجو معلمان؛ مسئولان و مدرسان کارورزی برگزار گردید ؛ بیش از 24 مقاله از سراسر کشور ارائه و داوری شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]