تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 8 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862293025




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعتراف بزرگ فتح الله زاده بعد از 5 سال: گل نوری در دربی درست بود اما من هم فتوشاپ نکردم!


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


اعتراف بزرگ فتح الله زاده بعد از 5 سال: گل نوری در دربی درست بود اما من هم فتوشاپ نکردم! ورزش > لیگ برتر - علی فتح الله زاده سرانجام اعتراف کرد گل محمد نوری در دربی مهمی که استقلال بازی را یک بر صفر برد ، درست بوده است.گلی که باعث شد پرسپولیسی ها او را متهم به استفاده از فتوشاپ کنند.


علی فتح الله زاده در گفت و گویی با خبرآنلاین ؛ بعد از سالها پذیرفته است گل معروف محمد نوری در دربی سالم بوده است . گلی که او روز بعدش ، تصویری را در روزنامه اش منتشر کرد و مدعی شد تصمیم کمک داور اشتباه بوده است. تصویری که در آن محمد نوری در تله آفساید گیر می کرد. پرسپولیسی ها از همان روز فتح الله زاده را متهم کردند به تصویرسازی و فتوشاپ.
لقبی که سالهاست روی فتح الله زاده مانده است. او حالا بعد از مدت ها می گوید اصرارش بر درست بودن تصمیم داور در آن روز اشتباه بوده است. فتح الله زاده که حتی بعد از اعتراف کمک داور بازی به اشتباهش هم همچنان می گفت ، مرتضی کریمی احساسی بوده است ، حالا حرف های دیگری از آن روز می زند. او درباره اتهام دست کاری آن تصویر می گوید:« خود شما روزنامه نگارید و بهتر از همه می دانید که یک سردبیر قرار نیست فتوشاپ بلد باشد. خود شما هم قطعا این کار را نمی توانید بکنید .من هم هیچ وقت آن تصویر را دستکاری نکردم. یادم هست همان زمان ما با هم چالشی داشتیم و شما می گفتید گل درست بوده و داور اشتباه کرده و من هم می گفتم تصمیم آقای ترکی درست بوده است. حتی در تصویر تلویزیون اتاق من هم این گل را دیدیم. به نظرم چند روز بعدش من قبول کردم که تصمیم داور اشتباه بوده اما این بحث کری خوانی ها همیشه بوده اند دیگر. »
او درباره فتوشاپ هم می گوید:«حالا شما اسمش را می گذارید اعتراف ولی من فکر کنم همان وقت ها گفته باشم داور آن روز اشتباه کرده ، اما اگر نگفتم ، الان این را می گویم که قبول دارم داور بازی آن گل را نگرفت. ولی یادت که هست یک بار داور اروپایی آوردند و داور 2 پنالتی ما را در یک بازی نگرفت یا بارها استقلال قربانی اشتباهات داوری در دربی شد و ما هم جر نزدیم. بازی آن روز تمام شد و نباید همه چیز را به یک اشتباه ربط داد. ولی درباره اتهام فتوشاپ ، من و بچه های روزنامه ام این کار را نکردیم ، فقط فریم عکسی که ما منتشر کرده بودیم ، چند صدم ثانیه جلوتر بود. یعنی لحظه ارسال پاس نبود. وگرنه آنهایی که دست شان در کار است ، می دانند نمی توان با فتوشاپ ، آن همه دست و پا را جابجا کرد.»
43 43

کلید واژه ها: علی فتح الله زاده - دربی - باشگاه استقلال -




یکشنبه 16 اسفند 1394 - 16:13:28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن