تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق (شنيدن) دعايش به تأخير مى اندازد و مى گويد: «صداي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855732707




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

داعش چگونه خود را تکثیر می‌کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
داعش چگونه خود را تکثیر می‌کند؟
داعش چگونه خود را تکثیر می‌کند؟ بیعت های محرمانه، هسته های مخفی و ائتلاف های پیچیده و مبهم گروه تروریستی تکفیری داعش ایجاب می کند در ساختار سازمانی و امتداد جغرافیایی این گروه تجدید نظر شود.


به گزارش فرهنگ نیوز،آیا داعش فقط به کسانی گفته می شود که لباس سیاه به تن کرده ، پرچم های سیاه در دست گرفته و به طور علنی در حال جنگ هستند؟ یا این که به موازات این عناصر، تشکل دیگری به صورت کاملا محرمانه حرکت خزنده خود را در میان گروه های دیگر و در مناطق تحت سیطره آنها شروع کرده و با وجود ادعای همکاری با این گروه ها، آنها را در جهت ماموریت های محرمانه خود و به نفع گروه مادر و اصلی (داعش) مورد سوء استفاده قرار می دهد.

حقائقی که تاکنون درباره این تشکل موازی و مناطق انتشار آن در نقشه جغرافیایی تحت سیطره گروه های مسلح تروریستی فاش شده و مخفی شدن این باند تروریستی موازی پشت برخی گروه ها و حفظ روابط محرمانه خود با گروه اصلی داعش سئوال های فراوانی را در خصوص جنگ جهانی اعلام شده علیه تروریسم در اراضی سوریه و سودبخش بودن این جنگ مطرح کرده است.

آیا این تشکل موازی نیز مشمول جنگ علیه تروریسم می شود و یا این که به بهانه هدف قرار نگرفتن مخالفان معتدل در معرض حمله ها قرار ندارد و آیا اطلاعاتی واقعی از این باند تروریستی موازی ، چگونگی ایجاد و مناطق حضور آن و روابطش وجود دارد؟

تیپ موسوم به «لواء التوبه الاسلامی» به سرکردگی شیخ عبداللطیف، جدیدترین موردی است که در ساختار محرمانه و موازی داعش کشف شده است.

این گروه به همراه داعش در نبرد اخیر شهرک خناصر در ریف حلب مشارکت داشت و نقش تسهیل کننده را در سیطره داعش بر برخی روستاها ایفا کرد که منجر به قطع تنها مسیر امداد رسانی ارتش سوریه به حلب در مقطعی از زمان شد.

مشارکت این گروه با داعش از باب همسویی در منافع و یا ائتلاف های جدید میدانی نبود، مساله عمیق تر از این ها و نشان دهنده بیعت محرمانه ای است که از ماه ها قبل دو طرف را به یکدیگر مرتبط کرد.

حرف از بیعت، از روی حدس و گمان نیست، بلکه حقیقتی است که اخیرا شیخ معتصم از سرکردگان گروه تروریستی تکفیری جبهه النصره به آن اعتراف کرد.

برای همین نیز حمله به خناصر را باید کار گروه داعش دانست نه طرف دیگری، چون لواء التوبه در بیعت داعش ذست و بخشی از این گروه به شمار می آید.

بنابراین مشارکت گروه های جند الاقصی و جیش العسره و جبهه النصره در حمله به خناصر عاری از صحت است.

لواء التوبه یکی از گروه های تروریستی فعال در ریف جنوبی حلب است که روستاهای جبل الحص را به عنوان پایگاه اصلی خود انتخاب کرده است.

شیخ عبداللطیف سرکرده این گروه به مدد روابط عشائری و قبیله ای موجود، ارتباطات گسترده ای با افراد متنفذ این منطقه دارد، این گروه از متحدان گروه احرار الشام بود، سپس به گروه فجر الشام به سرکردگی ابوعبدالله الشامی ملحق شد اما در ماه مه سال ۲۰۱۴، از این گروه جدا شد تا در ماه اوت همان سال با صلاح الدین چچنی سرکرده گروه موسوم به جیش المهاجرین و الانصار بیعت کند.

برکناری صلاح الدین چچنی از ریاست این گروه تروریستی در اواسط سال ۲۰۱۵ و همچنین عزل وی از سرکردگی گروه امارت قفقاز - که پس از عزل از گروه اول تاسیس کرده بود - و انتخاب عبدالعزیز چچنی به جای وی، به منزله پایان بیعت با این گروه بود.

از اواخر سال ۲۰۱۴ و همزمان با شروع درگیری ها بین گروه لواء التوبه با گروه موسوم به صقور الشام به سرکردگی ابوعیسی الشیخ (متحد احرار الشام)، که بر سر مالکیت برخی مقرها و سیلوها روی داد، تردیدهایی نسبت به ارتباط گروه لواء التوبه با داعش ایجاد کرد.

ابوعیسی آن روزها لواء التوبه را به بیعت محرمانه با داعش متهم کرد اما جبهه النصره و احرار الشام از گروه لواء التوبه و سرکرده آن حمایت کرده و گروه های مسلح را علیه صقور الشام شوراندند، آنها در یک بیانیه جمعی، اتهامات صقور الشام را باطل دانسته و از ابوعیسی خواستند به قضاوت دادگاه شرعی تن دهد.

امروز جبهه النصره و احرار الشام تاوان این موضع خود را می دهند و بعد از مشارکت لواء التوبه در نبرد خناصر، مجبور شده اند نیروهای خود را جهت محاصره مقرهای متعلق به این گروه در ریف جنوبی حلب گسیل دارند.

آنها می ترسند همکاری لواء التوبه با داعش، با هدف گشودن راه مقابل داعش برای ورود به قلمرو آنها در استان ادلب انجام گرفته باشد.

لواء التوبه همه نیروهای خود را در نبرد خناصر در اختیار نداشت چرا که گردان حمزه به سرکردگی ابوعماره الحص، یک ماه پیش از شروع نبرد، از لواء التوبه جدا شد و به گروه جند الاقصی پیوست، علت جدا شدن وی از لواء التوحید این بود که از بیعت سرکرده این گروه با داعش مطلع شده بود و نمی خواست در زیر پرچم داعش بجنگد.

السفیر خاطرنشان کرد: افشای ارتباطات و روابط محرمانه و غیر علنی داعش با بسیاری از گروه های تروریستی مسلح موجود در میدان و مناطق خارج از سیطره نظام سوریه کافی است تا به ساختار تشکل موازی داعش که این گروه تروریستی به دلایل مختلف سعی در مخفی نگه داشتن آن دارد، پی ببریم.

این روزنامه لبنانی افزود: لازم به ذکر است در اینجا فقط به گروه هایی اشاره می کنیم که روابطه محرمانه آنها با داعش توسط خود این گروه ها برملا شده است.

۱- باندهای خفته تروردر گروه احرار الشام: در بسیاری از عملیات های ترور سرکردگان گروه های تروریستی از جمله جبهه النصره معلوم شد که این ترورها توسط اعضای باند تروری که با داعش بیعت کرده اند انجام گرفته است.

به عنوان مثال ابوعبیده بنشی یک امیر شرعی گروه های تروریستی اعتراف کرد که داعش ماموریت ترور یعقوب العمر سرکرده جبهه النصره را به وی داده بود.

همچنین گروه موسوم به لواء العباس اعتراف کرد که دو نفر از عناصر این گروه در ماه جولای سال گذشته از سوی داعش ماموریت داشتند تا سرکرده جبهه النصره در کفر نبل واقع در ادلب را به قتل برسانند.

۲- لواء داوود به سرکردگی حسان عبود السرمینی که با حدود هزار عنصر مسلح در نبردهای ادلب حضور داشت، به مدت چند ماه بیعت محرمانه خود با داعش را مخفی نگه داشت تا این که در کمال شگفتی گروه های مسلح دیگر تصمیم گرفت از ادلب به استان الرقه کوچ کند.

۳- شورای نظامی دیرالزور وابسته به گروه تروریستی موسوم به «شورای فرماندهی ارتش آزاد».

برخی از افسران این گروه به صورت محرمانه با داعش بیعت کرده بودند و در اواسط سال ۲۰۱۴ زمینه ورود داعش به دیرالزور را تسهیل کردند.

۴- باند تروریستی جبهه النصره در البوکمال به سرکردگی ابویوسف مصری، با شروع اختلاف ها بین ابومحمد الجولانی و ابوبکر البغدادی ( سرکردگان اصلی جبهه النصره و داعش) در آوریل سال ۲۰۱۳، این گروه حاضر به پذیرش سرکردگی الجولانی نشد و ادعا کرد که تحت فرماندهی ایمن الظواهری سرکرده القاعده است.

با هجوم داعش به دیرالزور، این گروه فورا با آن اعلام بیعت کرد و این اقدام آنها منجر به فروپاشی کامل جبهه النصره در چند شهر دیگر شد.

۵- به اصطلاح لواء شهداء الیرموک در منطقه درعا که متهم به بیعت با داعش بود و به دنبال این اتهامات، سال گذشته درگیری های سختی بین این گروه با جبهه النصره و احرار الشام اتفاق افتاد که شهرت زیادی هم پیدا کرد.

۶- حرکه المثنی در درعا، سرکردگان این گروه تروریستی و در راس آنها ابوایوب المسالمه و برخی دیگر از موسسان آن متهم به بیعت محرمانه با داعش هستند.

۷- به اصطلاح کتیبه شهداء البیاضه به سرکردگی عبدالباسط الساروت در ریف شمالی حمص، بیانیه صادره از دادگاه شرعی بیعت این گروه با داعش را اثبات می کند.

۸- به اصطلاح لواء امجاد الاسلام در تلبیسه واقع در ریف شمالی حمص به سرکردگی رافد طه.

۹- بخش بزرگی از گروه تروریستی به اصطلاح جند الاقصی که در تاسیس جیش الفتح مشارکت داشت.

بسیاری از سرکردگان این گروه متهم به داشتن گرایش های داعشی هستند. اختلاف ها در این خصوص منجر به کناره گیری جند الاقصی از جیش الفتح شد و یک گروه هم از آن جدا شده و با جبهه النصره بیعت کردند.

۱۰ – به اصطلاح لواء العقاب الاسلامی به سرکردگی صدام خلیفه در منطقه قصر بن وردان در ریف حماه.

۱۱- انصار الشریعه در غوطه شرقی، جبهه النصره این گروه را متهم به بیعت با داعش کرده است.

۱۲- جماعت الانصار در اردوگاه یرموک متهم به بیعت محرمانه با داعش است.

 آیا لواء التوبه آخرین موردی است که تشکل موازی داعش در استان های مختلف را برملا می سازد؟ یا این که باید منتظر بیعت های محرمانه دیگری از این دست باشیم؟

 چطور می توان جدیت و فایده داشتن جنگ با داعش را باور کرد در حالی که این گروه بخشی از ساختار خود را در لابلای گروه های دیگر که بعضی ها آنها را معتدل می نامند، مخفی کرده است.

 این شیوه عملکرد داعش را باید نوعی نفوذ نامید که این گروه را موفق به نیروگیری از گروه های مسلح دیگر ساخته است یا این که داعش به دنبال پیاده کردن نقشه خود جهت مقابله با شرایط خاص و چالش زاست؟

 دنیا تا کی می خواهد چشم خود را بر واقعیت انتشار داعش و نوع روابط آن با گروه های مسلح تروریستی دیگر ببندد؟ آیا وقت آن نرسیده داعش را بشناسیم و اماکن حضور آن را به صورت دقیق مشخص کنیم؟
 

منبع: ایرنا


94/12/16 - 10:55 - 2016-3-6 10:55:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن