تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر چیز دارای سیماست ، سیمای دین شما نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819248121




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش مشاور رسانه‌ای احمدی نژاد به پیروزی اصلاح طلبان در تهران/ کسانی که قرابت سیاسی با احمدی نژاد را تکذیب می‌کردند، علت شکست را جای دیگری جستجو کنند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: واکنش مشاور رسانه‌ای احمدی نژاد به پیروزی اصلاح طلبان در تهران/ کسانی که قرابت سیاسی با احمدی نژاد را تکذیب می‌کردند، علت شکست را جای دیگری جستجو کنند
مشاور رسانه ای محمود احمدی نژاد می گوید تصور می کنم که نه فقط مردم ، بلکه جریان های عملگرا از هر دو طیف فکری نیز وجود دکتر احمدی نژاد را برای کشور بسیار ارزشمند می دانند.
به گزارش نامه نیوز، در شرایطی که انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به پایان رسیده است علی اکبر جوانفکر مشاور رسانه ای محمود احمدی نژاد به تحلیل دلایل رویگردانی مردم از اصولگرایان، ریاست مجلس دهم و شرایط کنونی فضای سیاسی کشور پرداخته است.

به اعتقاد جوانفکر سران گروههای مدعی اصولگرایی بارها بر این نکته تاکید کرده اند که هیچ قرابت سیاسی و فکری با دکتر احمدی نژاد ندارند ، بنابراین علت پیروزی یا شکست آنها را باید در جای دیگری جست و جو کرد.

مشاور رسانه ای محمود احمدی نژاد همچنین درباره ریاست مجلس دهم می گوید در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، رئیس قوه مقننه نداریم بلکه رئیس مجلس داریم که او نیز فقط نظم دهنده امور داخلی مجلس است و اینکه چه کسی در چنین موقعیتی قرار بگیرد ، از اهمیت زیادی در ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران برخوردار نیست. برون داد مجلس تصمیماتی است که برآیند اراده تمامی نمایندگان مردم است و رئیس مجلس نیز تابعی از خواست و نظر مجموعه نمایندگان است.

مشروح گفت و گوی نامه نیوز با علی اکبر جوانفکر را در ادامه مطالعه فرمایید:


***


اصولگرایان یک به یک سنگرهایی را که سالها در دست داشتند، همچون دولت و نیمی از شورای شهر تهران و مجلس را از دست دادند، دلیل این اتفاق و تغییر مشی و ذائقه سیاسی مردم را چه می دانید؟

این سووال را باید از کسانی بپرسید که معتقدید سنگرهایشان را از دست داده اند. بنده سخنگوی آنها نیستم.

برخی از جریانات اصولگرا اعلام کردند که کمبودهای دولت آقای احمدی نژاد مردم را نسبت به اصولگرایان نا امید کرده و دلیل روی گردانی مردم از اصولگرایان را ضعف دولت ایشان می دانند؟ نظر شما در این باره چیست؟

سران گروههای مدعی اصولگرایی بارها بر این نکته تاکید کرده اند که هیچ قرابت سیاسی و فکری با دکتر احمدی نژاد ندارند ، بنابراین علت پیروزی یا شکست آنها را باید در جای دیگری جست و جو کرد.

در مقابل عده ای نیز معتقدند، اصولگرایان در همه انتخابات های بدون آقای احمدی نژاد شکست خورده اند و این نشانه این است که طیف اصولگرا چهره ای که پتانسیل رای آوری و جلب نظر مردم را داشته باشد به غیر ایشان ندارند. و این امکان وجود دارد که اصولگرایان برای ورود دوباره به قدرت، حول محور آقای احمدی نژاد به وحدت برسند.

پر واضح است که در پرتو مدیریت عالمانه ، کارامد، موفق و عزت آفرین دکتر احمدی نژاد در دولت قبل، پیشرفت های بزرگ و همه جانبه ای برای ایران عزیز به ارمغان آمده است و خاطرات شیرین و غرور آفرینی از دوران ریاست جمهوری ایشان در دل و جان مردم باقی مانده است. رئیس جمهور سابق در دولت خود، هرگز با نگاه حزبی و گروهی به صحنه سیاسی و مدیریتی کشور توجه نداشته است اما عملکرد موفق دولت های نهم و دهم بازتاب روشنی از جهت گیرهای واقع گرایانه در مدیریت کشور بوده است. تصور می کنم که نه فقط مردم ، بلکه جریان های عملگرا از هر دو طیف فکری نیز وجود دکتر احمدی نژاد را برای کشور بسیار ارزشمند می دانند.

انتخابات سال 96 موعدی است که اصولگرایان دوباره باید توان خود و مقبولیت خود را نزد مردم به سنجش بگذارند، فکر می کنید راه موفقیت این طیف در آینده چه خواهد بود؟

تصمیم در باره حضور طیف مدعی اصولگرایی در انتخابات سال 96 به خود آنها مربوط است و بنده در این زمینه اظهار نظر نمی کنم اما می توانم بگویم که ملت ایران در مقاطع زمانی حساس مانند انتخابات ریاست جمهوری ، متناسب با شرایط کشور و انقلاب ، تصمیم هوشمندانه ای خواهند گرفت.

به نظر شما نقص لیست ائتلاف اصولگرایان که مانع از رای آوری آنها شد چه بود؟ آیا ترکیب نفرات انتخاب شده در این لیست، مطلوب بود و از همه ظرفیت های اصولگرایی بهره مند شده بود؟

بنده ترجیح می دهم پاسخ این سووال را به زمان دیگری موکول کنم اما توجه داشته باشید که تصمیم مردم در انتخابات، همواره تابعی از عملکرد جریانهای سیاسی است.

مجلس آینده را چگونه پیش بینی می کنید، آیا این مجلس همچنان با ریاست آقای لاریجانی ادامه می دهد یا اینکه عارف را در صدر خود خواهد دید؟

در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، رئیس قوه مقننه نداریم بلکه رئیس مجلس داریم که او نیز فقط نظم دهنده امور داخلی مجلس است و اینکه چه کسی در چنین موقعیتی قرار بگیرد ، از اهمیت زیادی در ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران برخوردار نیست. برون داد مجلس تصمیماتی است که برآیند اراده تمامی نمایندگان مردم است و رئیس مجلس نیز تابعی از خواست و نظر مجموعه نمایندگان است. امیدوارم تصمیمات مجلس دهم در جهت تحکیم استقلال و عزت ملی، خدمت بیشتر به مردم عزیز ایران و پیشرفت همه جانبه کشور باشد.





۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 173]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن