تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830051208




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساختمان «بهزیستی» حال شهر را بد کرد/ سهم معلولان نصیب معتادان شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش مهر از پروژه ۲۳ ساله پلدختر؛
ساختمان «بهزیستی» حال شهر را بد کرد/ سهم معلولان نصیب معتادان شد

ساختمان بهزیستی پلدختر


شناسهٔ خبر: 3569767 - سه‌شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰
استانها > لرستان

پلدختر - احداث ساختمان بهزیستی بر روی خاک دستی و در منطقه مستعد زمین‌لغزش بدون توجه به مطالعات کارشناسی دسته‌گلی است که توسط مسئولان به آب‌داده شده تا این ساختمان تبدیل به پاتوق معتادان شود. خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - محسن مهرابی: پروژه ها، فعالیت‌های عمرانی و یا بهتر بگوییم، ساخت و سازها مانند هر کاری اگر علمی و کارشناسی نباشد، نه تنها باعث هدر رفت هزینه می شوند بلکه وقت و انرژی زیادی صرف آنها می شود. ساختمان بهزیستی پاتوق معتادان شد! یکی از این پروژه ها، ساختمان بهزیستی شهرستان پلدختر است که به‌طور کامل غیر کارشناسی و در زمینی با خاکی سست، فاقد استحکام، بدون توجه به مکانیک خاک بناشده و به دلیل رانش زمین پس از گذشت یک سال تخریب و به محل و پاتوق امن معتادان تبدیل‌شده است. این پروژه که در سال ۶۹ از سوی اداره کل مسکن و شهرسازی وقت آغاز شده بود در سال ۷۸ به بهره برداری رسید و به دلیل مشکلات یاد شده دو سال بعد تخلیه و تبدیل به محل امنی برای معتادان شد، موضوعی که مدیر کل وقت بهزیستی لرستان از آن اینگونه یاد می کند: مایه تاسف است ساختمانی که قرار بود برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی احداث شود حال خود تبدیل به جای افراد معتاد شده است! این مکان که باهدف جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و محلی برای رفاه معلولان احداث‌شده اکنون خود به مکان مناسبی برای گسترش ناهنجاری‌های اجتماعی تبدیل‌شده است.   

یکی از دانش آموزان دبستانی که در همسایگی ساختمان قدیم بهزیستی پلدختر قرارگرفته به خبرنگار مهر گفت: ما هرروز شاهد عبور و مرور افراد مشکوکی به ساختمان متروکه هستیم. حسن آبسری می‌گوید: دانش آموزان این دبستان کنجکاو شده‌اند تا بدانند این افراد چه کسانی هستند و چرا در این محل پرسه می‌زنند، بعضی‌ها می‌گویند آن‌ها معتادانی هستند که برای تزریق مواد مخدر به این مکان می‌آیند. دربه‌دری معلولان برای یافتن آدرس بهزیستی یکی از معلولان شهرستان پلدختر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ساختمان اجاره‌ای و فعلی اداره بهزیستی پلدختر فاقد مناسب‌سازی بوده و مکان بسته و محدودی بوده که رفت‌وآمد معلولان در این مکان بسیار سخت است. صادق عیدی نژاد افزود: معلولان به مکانی نیاز دارند که از هر لحاظ مناسب‌سازی شده باشد تا بتوانند به‌راحتی و سهولت در آنجا رفت‌وآمد کنند و برای انجام  کارهای خود با مشکلاتی مواجه نشوند و این در حالی است که علاوه بر این هرچند وقت یک‌بار مجبوریم دنبال آدرس جدید اداره بهزیستی بگردیم.

یکی از شهروندان پلدختری در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه ساختمان قدیم اداره بهزیستی که در اثر رانش زمین تخریب‌شده به پاتوق معتادان درآمده و امنیت را از ساکنان محل گرفته است ادامه داد: تقصیر و جرم مردم چیست که معتادان روی آرامش را از آن‌ها گرفته‌اند و این ساختمان جز دردسر و نارضایتی ارمغانی برای مردم نداشته است. معتادان آرامش مردم را گرفتند علی میرزایی ادامه داد: این ساختمان در همسایگی یکی از مدارس پسرانه شهر پلدختر واقع‌شده و تجمع و رفت‌وآمد معتادان در این مکان از دید فرهنگی و اجتماعی برای دانش آموزان این مدرسه بدآموزی داشته و صورت خوشی ندارد. یکی دیگر از ساکنان این محله در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ما از ترس تجمع افراد ناباب و ولگرد در این ساختمان مخروبه آرامش نداریم و مزاحمت‌های معتادان برای ساکنان محله صدای همه را درآورده و آسایش و آرامش را از ساکنان محله گرفته است.

محسن محمود وند در ادامه سخنان خود بابیان اینکه مسئولان مربوطه یا این ساختمان را به‌طور کامل تخریب کنند یا اگر قابل‌استفاده است آن را بازسازی کنند و ما را از شر معتادان متجاهر و تابلو نجات دهند گفت: ادامه زندگی با این شرایط موجود برای ما سخت و دشوار بوده و این در حالی است که هیچ مقام و مرجعی با آن‌ها کاری ندارد. شهردار پلدختر: بهزیستی اجازه تخریب ساختمان مخروبه را به ما بدهد  جهانگیر اکبری شهردار پلدختر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه اداره بهزیستی متولی جمع‌آوری معتادان و متکدیان است، عنوان کرد: ساختمان قدیم بهزیستی در مرکز شهر به پاتوقی برای معتادان تبدیل‌شده و این موضوع  چهره ناخوشایندی به شهر داده است. وی  بابیان اینکه ساختمان قدیم بهزیستی به محلی برای تزریق مواد مخدر معتادان تبدیل‌شده افزود: اداره بهزیستی این ساختمان را تعیین تکلیف کند به‌طوری‌که یا خود وارد عمل شود و آن را تخریب کند و یا حداقل اجازه تخریب آن را به شهرداری بدهد تا شهر از این وضعیت اسف‌بار خارج شود. شهردار پلدختر گفت: شهرداری در سطح شهر متکدیان زیادی را جمع‌آوری کرده ولی ساختمان اداره بهزیستی در حیطه کاری بهزیستی نیست و این امر به اداره متولی آن یعنی راه و شهرسازی مربوط می‌شود. ساختمانی که تنها یک سال دوام آورد برزو الیاس زاده رئیس اداره بهزیستی شهرستان پلدختر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: عملیات اجرایی پروژه ساختمان بهزیستی این شهرستان با اجرا و نظارت راه و شهرسازی سال ۶۹ در زمینی به مساحت چهار هزار مترمربع با زیر بنایی حدود ۸۰۰ متر آغاز شد.

وی افزود: این پروژه پس از گذشت ۹ سال در سال ۷۸ به بهره‌برداری رسید و در اختیار اداره بهزیستی شهرستان پلدختر قرار گرفت که پس از یک سال به دلیل بی‌توجهی به زیرساخت‌های کار و بافت خاک، ساختمان شروع به رانش و نشست کرد و سرانجام در سال ۸۲ تخلیه شد. رئیس اداره بهزیستی پلدختر تصریح کرد: شواهد موجود گویای این مطلب است که پروژه  قبل از شروع  و در ابتدای کار، مطالعات لازم در خصوص سنجش میزان مقاومت خاک منطقه، آزمایش‌های زمین‌شناسی و خاک‌شناسی در آن صورت نگرفته و بدیهی است با چنین وضعیتی نمی‌توان گفت پیش‌بینی‌های فنی در ساخت بنا انجام‌شده است. الیاس زاده گفت: این پروژه برای خدمات حمایتی بهزیستی ساخته شد و این در حالی است که متأسفانه به علت عدم ایمنی تخلیه و سال‌هاست که به حال خود رهاشده و به محل و پاتوقی برای معتادان تبدیل‌شده است. خانه‌به‌دوشی بهزیستی پلدختر وی افزود: با توجه به بازدید کارشناسان معاونت عمرانی استانداری لرستان و راه و شهرسازی استان در سال‌های گذشته و تشکیل شورای فنی استان، این ساختمان غیرقابل‌بازسازی است. رئیس اداره بهزیستی پلدختر با تأکید بر اینکه با توجه به نظر کارشناسان این ساختمان، فاقد استحکام لازم و غیرقابل بهره‌برداری بوده و باید تخریب شود گفت: در این راستا بهزیستی شهرستان و استان قبل از تخلیه ساختمان مکاتبات لازم را داشته و مجوزهای لازم مبنی بر غیرقابل بهره‌برداری بودن و حکم تخلیه ساختمان را از مراجع مربوطه دریافت کرده است.

الیاس زاده افزود: اداره بهزیستی شهرستان پلدختر از زمان تخلیه ساختمان تاکنون چندین بار به ساختمان‌های استیجاری نقل‌مکان کرده و هم‌اکنون در ساختمانی استیجاری که مستهلک و فرسوده است واقع‌شده و ماهیانه این اداره، مبلغ یک‌میلیون و ۴۵۰ هزار تومان به‌عنوان اجاره پرداخت می‌کند. وی تصریح کرد: برخوردار نبودن اداره بهزیستی پلدختر از یک ساختمان اختصاصی علاوه بر تحمیل هزینه‌های اقتصادی، منجر به مشکلات و معضلاتی از قبیل کمبود فضا، دسترسی نامطلوب به مددجویان، محیط کاری بسته و پرتراکمی برای کارکنان و مراجعات شده است. رئیس اداره بهزیستی پلدختر گفت: اداره بهزیستی شهرستان باوجود، تعیین تکلیف نشدن ساختمان قدیمی، اقدام به خرید زمینی به مساحت هزار و ۵۰۰ متر کرده و از طریق واحد عمرانی اداره کل بهزیستی استان و استانداری پیگیر اخذ مجوزهای لازم و اختصاص بودجه برای ساخت ساختمان اداره از مجاری مربوطه است. این ماجرای تاسف بار حکایت پروژه ۲۳ ساله ای است که علی رغم طولانی شدن تکمیل آن تنها یک سال مورد بهره برداری قرار گرفت تا با نشست خاک دستی زیر پروژه شاهد تخلیه ساختمان و در نهایت تبدیل ساختمان بهزیستی به پاتوق معتادان باشیم.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن