واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مديرعامل محك:هنوز موفق به بستن قرارداد با بيمه تامين اجتماعي نشديم
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا، آراسب احمديان روز چهارشنبه در يك نشست خبري كه به مناسبت روز محك و نيكوكاري و همزمان با نخستين سالگرد آغاز فعاليت بيمارستان فوق تخصصي سرطان كودكان برگزار شد ضمن ضروري خواندن چتر حمايتي بيمهاي براي بيماران سخت درمان، نظير بيماران سرطاني گفت:
انتظار ما از بخش دولتي دريافت كمك مالي نيست بلكه عمل به تعهدات آنها است.
در اين نشست كه با حضور سه نفر از اعضاي هيات مديره و هيات امناي بيمارستان ويژه كودكان سرطاني (بيمارستان محك) در محل اين بيمارستان انجام شد احمديان برخي اقلام دارويي از پوشش بيمهاي را موجب تضعيف توان ارايه خدمات به بيماران دانست.
وي افزود: اگر اين روند ادامه يابد موسسههايي غير دولتي و خيريه نظير محك قادر به ادامه ارايه خدمات فعلي خود به بيماران نخواهد بود.
سعيده قدسي عضو هيات امنا و هيات مديره اين بيمارستان نيز ضمن انتقاد از روند خروج برخي اقلام دارويي از شمول بيمه اظهار داشت: بودجه بيمارستان معين و براي سال آينده ۱۰۰ميليارد ريال تعيين شده است ، اگر روند خروج داروها از شمول بيمه ادامه يابد ما را در ارايه خدمات درماني ناتوان مي كند.
سعيده قدسي ، موسس خيريه محك اخيرا از سوي بانك توسعه اسلامي به همراه رونا خالد اهل بنگلادش به عنوان زن برتر در فعاليت اجتماعي معرفي شده است و روز گذشته جايزه خود را در شهر جده دريافت كرد.
وي اظهار داشت: امروز به دليل توسعه فعاليت بيمارستان و افزايش بيماران ، نيازهاي ما بيشتر شده است و لازم است مقدار معيني پول براي تامين بودجه و نيز پس انداز براي توسعه بيمارستان به دست آوريم اگر روند گران شدن داروها و خروج از شمول بيمه ادامه يابد مشكلات عميقي ايجاد ميشود.
قدسي افزود: در تمام دنيا قبول مسئوليت اجتماعي براي صنايع و كارخانههاي بزرگ تبديل به يك فرهنگ و رعايت آن يك ضرورت شده است و نياز است در جامعه ما نيز اين فرهنگ تقويت و اجراي آن ترويج شود به اين ترتيب هر موسسه يا كارخانه بزرگ صنعتي موظف ميشود كمكهايي را به موسسات خيريه مورد قبول مردم ارايه دهد.
همچنين دكتر مرداويج آل بويه عضو هيات امنا و هيات مديره محك گفت: در هيچ جاي دنيا خدماتي به گستردگي و فراگيري خدمات ارايه شده در بيمارستان فوق تخصصي محك عرضه نميشود.
اين پزشك فوق تخصص اونكولوژي و متخصص بيماريهاي كودكان افزود: پزشكان فعال در اين بيمارستان خيريه همه به لحاظ علمي در سطح استانداردهاي جهاني قرار دارند و خانوادههاي بيماران نيز از خدمات حمايتي برخوردار ميشوند وي آمادگي بيمارستان محك براي ارايه خدمات درماني برابر با استانداردهاي جهاني به بيماران
ساير كشورها به ويژه كشورهاي مسلمان با هزينههاي بسيار پايين تر را اعلام كرد.
دكتر آل بويه بر اساس آمار قابل استناد و عرضه ، حدود ۷۰درصد از كودكان مبتلا به سرطان حاد خون كه در اين بيمارستان مورد مداوا قرار ميگيرند تا پنج سال پس از درمان زنده ميمانند و در جامعه پزشكي اين به معني زنده مانده و درمان شده تلقي ميشود.
فراگيرترين سرطان در ميان كودكان سرطان حاد خون است .
اين فوق تخصص انكولوژي ، نياز به راه اندازي آزمايشگاه ژنتيك را از ضروريات حتمي براي معاينه و معالجه كودكان مبتلا به سرطان عنوان كرد و افزود: داوطلبان ميتوانند هداياي خود را براي هزينه كرد در اين بخش پرداخت كنند و عملكرد موسسه در اين خصوص را بطور شفاف عرضه ميشود پي گيري نمايند.
مديرعامل موسسه حمايت از كودكان مبتلا به سرطان(محك) در ادامه اين نشست در ارايه عملكرد يك ساله مجتمع بيمارستاني رفاهي محك گفت: اكنون يازده هزار و ۵۰۰پرونده باز شده در اين بيمارستان وجود دارد.
آراسب احمديان افزود: از فروردين سال ۸۶كه آغاز فعاليت درماني اين بيمارستان بود (تاريخ بهره برداري رسمي از بيمارستان محك ۲۵خرداد سال ۸۶ است)تا كنون ۱۵هزار و ۸۱۶بار مراجعه به بيمارستان ثبت شده است.
بنابر اعلام وي تاكنون ۲۰۰كودك بيمار از پناهندگان افغان و عراقي نيز در اين بيمارستان تحت درمان قرار گرفته اند.
وي اعلام اينكه همه كودكان مبتلا به سرطان در سراسر كشور كه در بخش دولتي درمان ميشوند تحت پوشش موسسه محك قرار دارند افزود: كمكهاي موسسه محك به اين بيماران بصورت پرداخت بخشي از هزينههاي درماني است كه بر عهده بيمار ميباشد.
وي ادامه داد: در مجتمع بيمارستاني رفاهي محك علاوه بر تامين محل اسكان براي كودكان بيمار و همراهان آنها و نيز بيماراند نيازمند يا مراجعين از راههاي دور ، بطور ميانگين ۸۵درصد از هزينههاي درماني نيز پرداخت مي شود.
احمديان هزينه راه اندازي بيمارستان محك را در مجموع ۶۰ميليارد ريال عنوان و آن را شامل ۱۲۰اتاق اختصاصي و مجهز براي ۱۲۰بيمار و همراه، فعاليت بخشهاي تصوير برداريهاي پزشكي، راديوتراپي، شيمي درماني ، فيزيوتراپي، هيدروتراپي ، اتاق عمل و فضاهاي فعاليتهاي فرهنگي و اجتماعي ، ذكر كرد.
مديرعامل محك برگزاري ۶كنگره تخصصي، حضور در دو طرح پژوهشي شناسايي سرطان در داخل و خارج از كشور ، اخذ گواهينامه NGO Benchmarkingاز شركت بينالمللي بازرسي SGSكه نشان تاييد سطح تعهد يك سازمان غير دولتي در طراحي اهداف و پيادهسازي روشها است و نيز كسب مقام مشورتي كميسيون فرهنگي و اجتماعي سازمان ملل ( )ECOSOCرا مهمترين فعاليتهاي محك در سال گذشته اعلام كرد.
چهارشنبه 22 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 423]