محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842331646
توفیق اصولگرایان در کسب آرای لرستانیها/نمایندگانی که ناکام ماندند
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مهر نتایج انتخابات را بررسی کرد؛
توفیق اصولگرایان در کسب آرای لرستانیها/نمایندگانی که ناکام ماندند
شناسهٔ خبر: 3568877 - دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۶
استانها > لرستان
خرمآباد - انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در لرستان برگزار شد و آنچه قابلتأمل است ناکامی ۵ نماینده مجلس نهم از راهیابی به مجلس دهم و کسب اکثریت آرا از سوی اصولگرایان بود. خبرگزاری مهر، گروه استانها - فاطمه حسینی: استان لرستان دارای هفت حوزه انتخابیه اصلی شامل خرمآباد و دوره چگنی، بروجرد و اشترینان، دورود و ازنا، دلفان و سلسله، کوهدشت و رومشکان، الیگودرز، پلدختر است. انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با سراسر کشور در استان لرستان نیز برگزار شد تا شاهد رقابت سنگین و نزدیک به هم بین کاندیداهای تائید صلاحیت شده این استان در روز هفتم اسفندماه امسال باشیم.
این رقابت بین کاندیداهای لرستان برای کسب ۹ کرسی در بهارستان بود بهطوریکه کاندیداهای حوزه انتخابیه خرمآباد و دوره چگنی برای تصاحب دو کرسی مجلس، کاندیداهای حوزه انتخابیه بروجرد و اشترینان برای تکیه زدن به دو کرسی بهارستان، کاندیداهای حوزه انتخابیه دورود و ازنا برای نشستن بر روی یک کرسی مجلس، کاندیداهای دلفان و سلسله برای تصاحب یک کرسی بهارستان، کاندیداهای حوزه انتخابیه کوهدشت و رومشکان برای یک کرسی بهارستان، کاندیداهای حوزههای انتخابیه الیگودرز و پلدختر نیز هرکدام برای تصاحب یک کرسی مجلس شورای اسلامی با یکدیگر به رقابت پرداختند. واجدین شرایط رای دادن در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان لرستان حدود یکمیلیون و ۴۰۹ هزار نفر بوده است که البته همچنان آمار نهایی و رسمی رای دهندگان از سوی ستاد انتخابات استان و همینطور میزان مشارکت اعلام نشده است. کسب بیشترین آرای مردم خرمآباد و دوره چگنی توسط اصولگراها و مستقلها نکته قابلتأمل درنتیجه نهایی انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه خرمآباد و دوره چگنی کسب بیشترین آرای مردم توسط اصولگرایان و مستقل ها بود تا کاندیداهای اصلاحطلب استان در این رقابت نفسگیر نتوانند سهم قابلتوجهی از آرای مردم را از آن خود کنند. مطابق نتایج نهایی کار انتخاب نمایندگان حوزه انتخابیه خرمآباد و دوره چگنی در استان لرستان به دور دوم موکول شد، در این حوزه انتخابیه تنها یک اصلاحطلب توانست خود را در بین چهار کاندیدای راه یافته به مرحله دوم جای دهد و آنهم محمد بیرانوند با جمع آرای ۵۲ هزار و ۸۸۳ رأی بود.
و اما در بین کاندیداهای حوزه انتخابیه خرمآباد که به دور دوم راه یافتند نام محمدرضا ملکشاهی راد به چشم میخورد، وی که کاندیدای ائتلاف اصولگرایان و نماینده مردم خرمآباد و دوره چگنی در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی بود توانست در مرحله نخست دهمین دوره انتخابات مجلس ۳۲ هزار و ۱۰۸ رأی را از آن خود کند. اعظم محمدی نیا و مرتضی محمود وند دو کاندیدای دیگر حوزه انتخابیه خرمآباد و دوره چگنی بودند که هرکدام به ترتیب با کسب ۳۱ هزار و ۸۵۲ رأی و ۳۰ هزار و ۱۴ رأی توانستند خود را در گردونه رقابت این حوزه انتخابیه حفظ کنند، این دو کاندیدای استان هرکدام با پرچم مستقلی در این دوره از انتخابات حاضر شدند. ایرج عبدی(نماینده فعلی مردم خرمآباد و دوره چگنی) در این دور از انتخابات نیز کاندیدا شد اما نتوانست آرای مردم را در این دوره کسب کند. ریزش شدید آرای علاءالدین بروجردی و راهیابی به مرحله دوم رقابت بنابراین گزارش، رقابت کاندیداها در حوزه انتخابیه بروجرد و اشترینان نیز به دور دوم کشیده شد، تا در این میان علاءالدین بروجردی، هادی مقدسی، عباس گودرزی و فاطمه مقصودی در این حوزه انتخابیه به دور دوم رقابت باهم بروند. اما ریزش آرای علاءالدین بروجردی در این حوزه انتخابیه یکی از نکات قابل بود، بروجردی در طول ۱۶ سال نمایندگی مردم بروجرد همواره بهصورت مستقیم و کسب حداکثر آرا راهی مجلس شده بود و هیچگاه سابقه نداشته که وی در رقابتهای انتخاباتی به دور دوم برود. بنابراین گزارش، علاءالدین بروجردی در مجلس نهم با ۴۱ هزار و ۱۵۳ رأی به همراه بهرام بیرانوند راهی مجلس شد، این در حالیست که در دور قبل انتخابات مجلس بیش از ۵۳ هزار رای را کسب کرده بود. ریزش ۱۲ هزار رأی بروجردی در مجلس نهم نسبت به مجلس هشتم و این بار نیز ریزش حدود ۱۱ هزار رأی نشانه خوبی برای وی و طرفدارانش نیست در حالیکه بروجردی در چهار دوره ششم، هفتم، هشتم و نهم بهصورت مستقیم از سوی مردم بروجرد و اشترینان راهی مجلس شورای اسلامیشده بود. ریزش آرای بروجردی در حالی رخ داد که وی در جریان رقابت انتخاباتی بارها در سخنرانیها، بیانیهها و فیلمهای منتشرشده از تخریب خودش از سوی اصلاحطلبان سخن گفته بود، تخریبهایی که حول محور متهم کردن این چهره ملی و بینالمللی به عدم پیگیری مطالبات بومی مردم بروجرد در حوزه زیرساختی اعم از احداث راهآهن، فرودگاه، توسعه صنعتی و ... برمیگشت.
در مجموع بروجردی در هفتم اسفندماه در رقابتی تنگاتنگ با هادی مقدسی دیگر نماینده حوزه انتخابیه بروجرد و اشترینان در دوره هشتم مجلس توانست ۳۰ هزار و ۴۶۶ رأی مردم را به خود اختصاص دهد و هادی مقدسی نیز ۲۹ هزار و ۱۰۸ رأی مردم بروجرد و اشترینان را به خود اختصاص داد. البته ناگفته نماند علاءالدین بروجردی و هادی مقدسی هر دو کاندیداهای طیف اصولگرایان بودند که توانستد خود را به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی برسانند. و اما دو کاندیدای دیگر حوزه انتخابیه بروجرد و اشترینان نیز عباس گودرزی با کسب ۲۷ هزار و ۵۲۷ رأی و فاطمه مقصودی با کسب ۲۶ هزار و ۸۱۵ رأی بودند که راهی دور دوم رقابت انتخاباتی شدند. بهرام بیرانوند(نماینده فعلی مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی) نیز که در این دوره از انتخابات کاندیدا شده بود نتوانست خود را در گردونه رقابت حفظ کند. پیروزی اصولگرایان در حوزه انتخابیه پلدختر و معمولان اما رقابت بین کاندیداهای اصولگرایان و اصلاحطلبان در حوزه انتخابیه پلدختر و معمولان به پیروزی اصولگرایان ختم شد تا در این میان سید حمید کاظمی بتواند از کاندیدای اصلاحطلبان در این حوزه انتخابیه جلو زده و یک کرسی مجلس شورای اسلامی را از آن خود کند. سید حمید کاظمی در این حوزه انتخابیه توانست بیشترین آرا مأخوذه را از آن خود کند بهطوریکه وی توانست از مجموع ۵۱ هزار و ۱۷۵ رأی، حائز ۱۸ هزار و ۹۵۰ رأی این حوزه انتخابیه شود. بنابراین گزارش، کاندیدای طیف اصلاحطلبان در حوزه انتخابیه پلدختر و معمولان مصطفی چراغی بود که نتوانست خود را در گردونه رقابت با کاندیدای اصولگرایان حفظ کند. اما آنچه حائز اهمیت است این بود که علی کائیدی نماینده فعلی مردم پلدختر و معمولان که در این دوره از انتخابات نیز کاندیدا شده بود نتوانست برای دومین دوره پیاپی منتخب مردم در این حوزه انتخابیه شود. شکست اصلاحطلبان در حوزه انتخابیه کوهدشت و رومشکان بنابراین گزارش، حوزه انتخابیه کوهدشت و رومشکان نیز صحنه رقابت سنگین کاندیداها بود، بهطوریکه این رقابت به بین طرفداران آنها نیز کشیده شد.
اما در این حوزه انتخابیه الهیار ملکشاهی(نماینده فعلی مردم کوهدشت و رومشکان) توانست رقیب اصلاحطلب خود یعنی محمد آزاد بخت را پشت سر بگذارد و پیروز این رقابت انتخاباتی شود. الهیار ملکشاهی توانست از مجموع ۱۲۹ هزار و ۲۲۲ رأی در حوزه انتخابیه کوهدشت و رومشکان، حائز اکثریت آرا یعنی۵۴ هزار و ۷۱۳ رأی شود. بنابراین گزارش، الهیار ملکشاهی درصحنه رقابت این دوره از انتخابات با پرچم مستقلی پا به میدان گذاشت و توانست نماینده منتخب مردم برای دومین دوره پیاپی شود و با این اوصاف تنها نماینده مردم لرستان که توانست مانند دوره نهم مجلس شورای اسلامی، راهی مجلس دهم شود الهیار ملکشاهی بود. برنده انتخابات دلفان و سلسله کاندیدای مستقلها بود در حوزه انتخابیه دلفان و سلسله نیز شاهد رقابت بین کاندیداهای طیف مستقل و اصولگراها بودیم تا درنهایت علی رستمیان کاندیدای مستقلها پیروز میدان انتخابات در این حوزه انتخابیه شود. علی رستمیان در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی توانست از مجموع ۱۱۹ هزار و ۶۰۳ رأی در حوزه انتخابیه دلفان و سلسله حائز اکثریت آراء یعنی ۴۸ هزار و ۴۴۰ رأی شود. بنابراین گزارش، کاندیدایی که از سوی برخی از اصولگرایان دلفان و سلسله موردحمایت قرارگرفته بود محمدامین رضوانی بود که نتوانست در این رقابت انتخاباتی راهی مجلس شورای اسلامی شود. همچنین حجتالله خدایی سوری (نماینده فعلی مردم دلفان و سلسله) در ابتدای ثبتنام کاندیداها برای دهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی انصراف خود را برای حضور در این رقابت اعلام کرده بود. راهیابی کاندیدای اصولگرایان به دور دوم انتخابات دورود وازنا رقابت کاندیداها در حوزه انتخابیه دورود وازنا نیز به دور دوم کشیده شد تا از این میان حسین گودرزی و مجید کیان پور برای کسب یک کرسی بهارستان دوباره در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی با یکدیگر به رقابت بپردازند.
شورای همگرایی اصولگرایان استان لرستان در حوزه انتخابیه دورود وازنا نام حسین گودرزی را در لیست خود قرار داده بودند که وی توانست با کسب ۲۰ هزار و ۹۹۴ رأی در گردونه رقابت انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی بماند. همچنین مجید کیان پور نیز بعد از حسین گودرزی با کسب ۲۰ هزار و ۵۷۴ رأی به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه دورود وازنا راه یافت. بنابراین گزارش، کل آرای مأخوذه در این حوزه انتخابیه ۱۲۱ هزار و ۷۳۵ رأی بوده است. عباس قائد رحمت(نماینده فعلی مردم دورود وازنا در مجلس شورای اسلامی) نیز از رقابت بین کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی جا ماند و نتوانست رأی مردم را به خود اختصاص دهد. اختلافنظر اصلاحطلبان در الیگودرز موجب پیروزی اصولگرایان شد در حوزه انتخابیه الیگودرز نیز این کاندیدای اصولگرایان بود که پیروز عرصه رقابت دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شد. محمد خدابخشی توانست با کسب اکثریت آرا نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی شود، وی از مجموع ۷۲ هزار و ۴۱۳ رأی در حوزه انتخابیه الیگودرز، حائز اکثریت آراء یعنی ۲۰ هزار و ۹۹۱ رأی شد. بنابراین گزارش، در حوزه انتخابیه الیگودرز اختلافنظر بین احزاب اصلاحطلب این شهرستان وجود داشت بهطوریکه شورای سیاستگذاری احزاب و تشکلهای اصلاحطلبان محمدتقی توکلی را بهعنوان کاندیدای موردحمایت خود اعلام کرده بودند و شورای هماهنگی سیاستگذاری اصلاحطلبان نیز داراب گنجی را در لیست خود قرار داده بودند. محمدتقی توکلی(نماینده فعلی مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی) نیز نتوانست آرا مردم را برای دومین دوره پیاپی مجلس شورای اسلامی کسب کند. جزئیات آرای منتخبان مجلس خبرگان در لرستان بنابراین گزارش، در استان لرستان سه نفر به عرصه رقابت پنجمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی راه یافتند که آیتالله هاشم نیازی، آیتالله احمد مبلغی و آیتالله سید محمد نقی شاهرخی سه کاندیدای لرستان برای حضور در عرصه انتخابات مجلس خبرگان بودند. در این میان آیتالله احمد مبلغی و آیتالله نیازی بهعنوان کاندیداهای منتخب مردم لرستان به مجلس خبرگان رهبری یافتند. آیتالله احمد مبلغی از مجموع ۸۸۴ هزار و ۱۴۴ رأی توانست ۴۰۰ هزار و ۷۳۲ رأی را کسب کند و آیتالله هاشم نیازی نیز در این دوره از انتخابات توانست ۳۸۲ هزار و ۵۲۳ رأی را از آن خود کند. بنابراین گزارش، جامعه روحانیت مبارز از آیتالله احمد مبلغی و آیتالله هاشم نیازی اعلام حمایت کرده بود. در این انتخابات نیز آیت الله سید محمد نقی شاهرخی که چندین دوره نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان بود از راهیابی به مجلس پنجم بازماند. استان لرستان تعداد واجدین رأی دادن: ۱ میلیون و ۴۰۹ هزار نفر درصد مشارکت: تعداد رأی دهندگان:
گروه پیروز: اصولگرا ردیف حوزه انتخابیه نماینده منتخب تعداد آراء گرایش راه یافتگان به دور دوم ۱ پلدختر و معمولان سید حمیدرضا کاظمی ۱۸ هزار و ۹۵۰ رای اصولگرا - ۲ کوهدشت و رومشکان الهیار ملکشاهی ۵۴ هزار و ۷۱۳ رای مستقل - ۳ دلفان و سلسله علی رستمیان ۴۸ هزار و ۴۴۰ رای اصولگرا - ۴ خرم آباد و دوره چگنی محمد بیرانوندی ۵۲ هزار و ۸۸۳ رای اصلاح طلب دور دوم محمدرضا ملکشاهی راد ۳۲ هزار و ۱۰۸ رای اصولگرا دور دوم اعظم محمدی نیا ۳۱ هزار و ۸۵۲ رای مستقل دور دوم مرتضی محمودوند ۳۰ هزار و ۱۴ رای مستقل دور دوم ۵ بروجرد و اشترینان علاء الدین بروجردی ۳۰ هزار و ۴۶۶ رای اصولگرا دور دوم هادی مقدسی ۲۹ هزار و ۱۰۸ رای اصولگرا دور دوم عباس گودرزی ۲۷ هزار و ۵۲۷ رای اصولگرا دور دوم فاطمه مقصودی ۲۶ هزار و ۸۱۵ رای مستقل دور دوم ۶ الیگودرز محمد خدابخشی ۲۰ هزار و ۹۹۱ رای اصولگرا - ۷ دورود و ازنا مجید کیان پور ۲۰ هزار و ۵۷۴ رای مستقل دور دوم حسین گودرزی ۲۰ هزار و ۹۹۴ رای اصولگرا دور دوم
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]
صفحات پیشنهادی
آرایش انتخاباتی استان / چپ و راست کهگیلویه سر ته کرباس اند / زارعی: من اصولگرا هستم / بیانیه رضاتوفیقی / منطقی
کبنانیوز خبرهای سیاسی رسانه های کهگیلویه و بویراحمد آرایش انتخاباتی استان کهگیلویه و بویراحمد تبلیغات با دختران و زنان بزک کرده در بویراحمد صبح زاگرس فقر واژه پر دامنه ای است که اغلب در مورد خاص و آن کمبود امکانات و لوازم رفاهی و مادّی به کار می رود امّا واقعیّت آن است که فاصولگرایان ۶۲ و اصلاحطلبان ۳۲ درصد مجلس دهم را کسب میکنند
اختصاصی مهر بر اساس نتایج یک نظرسنجی اصولگرایان ۶۲ و اصلاحطلبان ۳۲ درصد مجلس دهم را کسب میکنند شناسهٔ خبر 3563804 - سهشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۸ سیاست > مجلس بر اساس نتایج یک نظرسنجی جدید اصولگرایان حدود ۶۲ درصد و اصلاحطلبان ۳۲ درصد کرسیهای مجلس شورای اسلامی را در دوآرایش انتخاباتی کاندیداهای ائتلاف اصولگرایان کاندیداهای شاخص اصلاح طلبان و سایر نامزدهای مجلس دهم در سراسر کشو
گروه استان ها ــ خبرگزاری تسنیم از آرایش انتخاباتی کاندیداهای ائتلاف اصولگرایان شاخص اصلاح طلبان و سایر نامزدهای مجلس دهم شورای اسلامی در ۲۰۷ حوزه انتخابیه کشور گزارش می دهد به گزارش خبرگزاری تسنیم گروه استان ها دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هفتم اسفند ماه امسال برای احربه جدید شیخ سلمان برای کسب آرای کونکاکاف
به گزارش علت قرار است فردا جمعه در جریان کنگره فیفا ۲۰۹ اتحادیه عضو فدراسیون جهانی فوتبال در کنار انتخاب رئیس جدید این نهاد به اصلاحات پیشنهادی کمیته اصلاحات فیفا هم رأی بدهند یکی از این پیشنهادات این است که تعداد اعضای کمیته اجرایی فیفا از ۲۶ عضو به ۹ نفر کاهش پیدا کند وباهنر در پاسخ به فارس مطرح کرد ناکامی اصلاحطلبان در ائتلاف با کاندیداهای دولت/اتحاد اصولگرایان علیرغم تلاش ب
باهنر در پاسخ به فارس مطرح کردناکامی اصلاحطلبان در ائتلاف با کاندیداهای دولت اتحاد اصولگرایان علیرغم تلاش برخی "رفقا"عضو ارشد شورای همگرایی اصولگرایان در خصوص انشقاق و چندلیستی در اردوگاه اصلاحطلبان گفت علیرغم اینکه اصلاحطلبان فکر میکردند با کاندیداهای حامی دولتناکامی اصلاح طلبان در ائتلاف با کاندیداهای دولت/اتحاد اصولگرایان علی رغم تلاش برخی رفقا
به گزارش�خبرگزاری فارس از کاشان محمدرضا باهنر امشب در حاشیه حضور در همایش اصولگرایان کاشان و آران و بیدگل در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس در کاشان در مورد موضع گیری علی مطهری در برابر ائتلاف با اصلاح طلبان اظهار کرد مطهری از این جهت درست اظهارنظر کرده چراکه وی می گوید من اهل بدهآخرین نتایج شمارش آرای انتخابات مجلس در تهران/ اصولگرایان بازنده بزرگ
شفاآنلاین اجتماعی سیاسی آخرین نتایج شمارش آرا صندوق های تهران در انتخابات مجلس حاکی از آن است که لیست امید 30 کرسی مجلس تهران را از آن خود کرده و حداد عادل سی و یکم شده است به گزارش شفاآنلاین نتایج شمارش آرای انتخابات مجلس شورای اسلامی در تهران اعلامی از سوی وزارت کشور از مجدول/ نمایندگانی که ماندند، نمایندگانی که رفتند
با آغاز شمارش آرا در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۰۹ حوه انتخابیه به تدریج اسامی منتخبان مردم از سوی وزارت کشور اعلام می شود که مقایسه منتخبان با نمایندگان فعلی حکایت از تغییر چشم گیر ترکیب مجلس دهم دارد عصر بانک جداول زیر به تفکیک استان ها و تعداد حوزه های انتخابیهدوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا - قطر بانوان در 4 در 400 متر نقرهای شدند/ناکامی 5 ملی پوش در کسب مدال
دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا - قطربانوان در 4 در 400 متر نقرهای شدند ناکامی 5 ملی پوش در کسب مدالتیم 4 در 400 متر بانوان کشورمان در هفتمین دوره رقابتهای داخل سالن قهرمانی آسیا نایب قهرمان شد به گزارش خبرگزاری فارس در سومین و آخرین روز از هفتمین دوره مسابقات دوومیدانی داخلآمار اولیه از نتایج انتحابات مجلس شورای اسلامی در شهر تهران اعلام شد+آرای کسب شده
آمار اولیه از نتایج انتحابات مجلس شورای اسلامی در شهر تهران از مجموع یک میلیون و ۲۹۳هزار و ۸۱۷ رای ماخوذه اعلام شد به گزارش لنجان نا آمار اولیه از نتایج انتحابات مجلس شورای اسلامی در شهر تهران از مجموع یک میلیون و ۲۹۳هزار و ۸۱۷ رای ماخوذه به شرح زیر اعلام شد ۱- محمدرضا عارف با-
گوناگون
پربازدیدترینها