محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830222443
ترکیب جناحی نمایندگان استان بوشهر/ خداحافظی نمایندگان فعلی
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تحلیل آماری حوزههای انتخابیه استان بوشهر
ترکیب جناحی نمایندگان استان بوشهر/ خداحافظی نمایندگان فعلی
شناسهٔ خبر: 3568072 - دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۸
استانها > بوشهر
بوشهر- انتخابات خبرگان رهبری با انتخاب آیتالله حسینی بوشهری به عنوان نماینده مردم استان بوشهر به پایان رسید ولی در انتخابات مجلس دهم، نمایندگان کنونی استان مورد اقبال مردم قرار نگرفتند. خبرگزاری مهر ، گروه استانها - سعید رضایی: انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری بوشهر در روز هفتم اسفند برای تعیین یک نماینده استان در مجلس خبرگان و چهار نماینده استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. مردم استان بوشهر همواره در دورههای مختلف انتخابات حضوری گسترده و مشارکتی بالا داشتهاند و این دوره نیز شاهد حضور گسترده و پرشور مردم این استان در انتخابات بودیم. در انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز ۴۶۷ هزار و ۹۴۵ نفر شرکت کردند که ۴۰۷ رای صحیح بود که این موضوع بیانگر مشارکت حدود ۶۸ درصدی مردم استان بوشهر در این انتخابات است. فتحالله حقیقی رئیس ستاد انتخابات استان بوشهر اظهار داشت: ۶۹۱ هزار و ۴۰۶ نفر در استان بوشهر واجد شرایط رای دادن بودند که ۴۷۰ هزار و ۷۹۴ نفر در انتخابات شرکت کردند و این موضوع بیانگر حضور ۶۸ درصدی مردم این استان در انتخابات است.
رای ۸۰ درصدی به آیتالله حسینی بوشهری در انتخابات مجلس خبرگان رهبری در استان بوشهر دو نفر نامزد بودند که از مجموع آرای مأخوذه، آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری ۳۷۴ هزار و ۱۳۷ رأی یعنی ۸۰ درصد از آرای این انتخابات را کسب کرد. آیتالله غلامرضا فیاضی دیگر کاندیدای این انتخابات، ۳۳ هزار و ۱۴۹ رأی معادل هفت درصد از آرای ماخوذه را به خود اختصاص داد.
ترکیب جناحی نمایندگان استان بوشهر استان بوشهر دارای چهار کرسی در مجلس شورای اسلامی است، انتخابات استان نیز در چهار حوزه انتخابیه برگزار شد تا چهره چهار نماینده استان در مجلس مشخص شود. انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان بوشهر همواره دارای حساسیتهای بالایی بوده است و به عنوان یکی از مهمترین انتخابات محسوب میشود و امسال نیز شاهد این حساسیتها در همه حوزهها بودیم. در حوزههای انتخابیه چهارگانه استان بوشهر محمدباقر سعادت، عبدالحمید خدری، سکینه الماسی و سیدکمالالدین شهریاری به عنوان نمایندگان استان انتخاب شدند. هر چند در مجلس کنونی سه نماینده استان بوشهر اصولگرا و یک نماینده اصلاحطلب است؛ ولی در مجلس آینده، یک نماینده اصولگرا، دو نماینده معتدل و یک نماینده اصلاحطلب حضور خواهند داشت. سید کمالالدین شهریاری در حوزه دشتی و تنگستان تنها نماینده اصولگرای استان بوشهر در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی خواهد بود. سکینه الماسی و عبدالحمید خدری دو نماینده معتدل و محمدباقر سعادت هم نماینده اصلاحطلب استان بوشهر است.
کرسی دشتستان به سعادت رسید در حالی که ۱۲ نفر برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان دشتستان احراز صلاحیت شده بودند، با انصراف تعدادی از کاندیداها، در نهایت هشت نفر در این حوزه با هم به رقابت پرداختند. در شهرستان دشتستان ۱۶۷هزار و ۷۳۹ نفر واجد شرایط رای دادن بودند که رایگیری در این شهرستان در ۱۷۰ شعبه اخذ رای برگزار شد و ۱۱۲ هزار و ۷۴۸ نفر در انتخابات شرکت کردند که بیانگر مشارکت حدود ۶۷ درصدی مردم این شهرستان در انتخابات است. محمد باقر سعادت کاندیدای اصلاحطلب شهرستان دشتستان که در لیست اعتدال و توسعه نیز قرار گرفته بود، با کسب ۳۶ هزار و ۹۱۶ رای به عنوان نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی انتخاب شد. غلامرضا مختاری نیز کاندیدای مورد نظر اصولگرایان در این حوزه انتخابیه بود که با ۳۲ هزار و ۵۴ رای در جایگاه دوم قرار گرفت. محمدرضا دهقانفرد به عنوان کاندیدای مستقل در این انتخابات حضور داشت و با ۲۲ هزار رای سوم شد. اسمعیل ضیاء با شش هزار و ۴۹۴ رای، اسماء زارعی با سه هزار و ۲۹۴ رای، ملک مرادی با دو هزار و ۶۵۴ رای، فاطمه باصولی با دو هزار و ۲۳۸ رای و علیکرم علیپور با ۲۳۰ رای در دیگر کاندیداهای این حوزه انتخابیه بودند.
شهریاری بر کرسی دشتی و تنگستان نشست در حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان نیز ۹ نفر احراز صلاحیت شده بودند که در نهایت، انتخابات در این حوزه انتخابیه با حضور ۶ نفر از کاندیداها برگزار شد. این حوزه انتخابیه دارای ۱۰۰ هزار نفر واجد شرایط رای دادن بود که ۸۹ هزار و ۴۷۴ نفر در این انتخابات شرکت کردند و ۸۵ هزار و ۱۶ رای صحیح اخذ شد. مشارکت در این حوزه انتخابیه حدود ۹۰ درصد بود. در این حوزه انتخابیه سید کمالالدین شهریاری کاندیدای مورد حمایت اصولگرایان استان موفق شد با کسب ۵۴ هزار و ۳۰۸ رای به عنوان نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس انتخاب شود. محمد پاکدل نیز کاندیدای مورد حمایت اصلاحطلبان و حزب اعتدال و توسعه بود که با کسب ۲۷ هزار و ۵۵۹ رای دوم شد و عبدالحسین برزگری نیز با کسب هزار و ۶۸۴ رای در جایگاه سوم قرار گرفت. صمد سلامی با هزار و ۲ رای، حیدر منصوری با ۳۶۲ رای و یدالله شیخیانی به ۱۰۱ رای دیگر نامزدهای حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان بودند.
خدری نماینده بوشهر، گناوه و دیلم شد حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم که مربوط به سه شهرستان مهم استان است همواره دارای حساسیتهای بالایی بوده است و در این دوره نیز شاهد رقابت سنگینی بین کاندیداهای این حوزه انتخابیه بودیم و ۱۶ کاندیداها با هم رقابت کردند. حدود ۱۵۰ هزار نفر در حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم پای صندوقهای رای رفتند که در مجموع ۱۴۱ هزار و ۶۱ رای صحیح از صندوقهای این حوزه بیرون آمد. در این حوزه انتخابیه برخی اصلاحطلبان استان بوشهر از سید کریم موسوی حمایت کرده بودند و عبدالحمید خدری نیز در لیست اعتدال و توسعه قرار گرفته بود. در این حوزه انتخابیه، عبدالحمید خدری کاندیدای معتدل با کسب ۴۱ هزار و ۹۲۲ رأی به عنوان نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی انتخاب شد. عبدالکریم جمیری نماینده کنونی مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس نیز که مورد حمایت اصولگرایان قرار داشت، با کسب ۳۴ هزار و ۴۶۰ رای رقابت نزدیکی با خدری داشت و در جایگاه دوم قرار گرفت و پس از وی نیز سید کریم موسوی کاندیدای اصلاحطلبان با ۲۶ هزار و ۶۵۱ رای سوم شد. در این حوزه انتخابیه ضرغام حیدریه با ۷هزار و ۱۲۲ رأی، زینب اسمعیلی با ۶هزار و ۲۶۷ رأی، حمید شاهبندرزاده با ۵ هزار و ۴۴۴ رأی، اسماعیل کاظمی با ۴ هزار و ۱۲۹ رأی، حسین خضری با ۳ هزار و ۸۰۷ رأی، حمیده کللی خورموجی با ۳ هزار و ۵۳۵ رأی، غلامعلی قادریان با ۳ هزار و ۱۰۳ رأی، رامین غلامعلی شاهی با یکهزار و ۸۶ رأی، زهرا عرفان نام پدر حیدر با و ۷۷ رأی، علی زارعی با ۷۱۸ رأی، عیسی حبیبی با ۶۹۵ رأی، مهدی رنجه با ۵۸۱ رأی و سید ابراهیم مومنی با ۴۶۴ رأی در ردههای بعدی قرار گرفتند.
انتخاب یک خانم برای اولینبار به عنوان نماینده جنوب استان بوشهر در حوزه انتخابیه کنگان، دیر، جم، عسلویه ۱۴۷هزار و ۴۰۵ نفر واجد شرایط رای دادن بودند که ۱۶۹ شعبه رایگیری برپا شد که حدود ۱۱۷ هزار نفر در این حوزه انتخابیه پای صندوقهای رای رفتند و ۱۱۰ هزار و ۶۷۸ رای صحیح از صندوقها بیرون آمد. در این حوزه انتخابیه حسین بردستانی مورد حمایت اصلاحطلبان قرار گرفته بود و حزب اعتدال و توسعه نیز از سکینه الماسی حمایت کرد. حجتالاسلام موسی احمدی نماینده کنونی حوزه انتخابیه جنوب استان بوشهر به عنوان کاندیدای مورد حمایت اصولگرایان استان بوشهر رقابت سخت و نزدیکی را با الماسی بر سر کسب کرسی این حوزه انتخابیه داشت. در این حوزه انتخابیه سیکنه الماسی با کسب بیش از ۴۱ هزار رای نماینده جنوب استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی شد تا اولین خانمی باشد که به عنوان نماینده مردم این حوزه انتخابیه راهی مجلس میشود. همچنین حجتالاسلام موسی احمدی با کسب ۳۵ هزار و ۴۵۲ رای در جایگاه دوم قرار گرفت و حسین بردستانی با کسب ۲۶ هزار و ۶۸۹ رای سوم شد. عابدین عابدی زاده با دو هزار و ۹۳۲ رای، اکبر آسیایی زاده با یک هزار و ۲۲۳ رای، قاسم ابراهیمی با کسب یک هزار و ۵۷ رای، محمد مطلق با کسب یک هزار و سه رای و فرهاد اسدی با کسب ۵۱۸ رای در ردههای بعدی قرار گرفتند.
خبری از نمایندگان کنونی بوشهر در بین منتخبین نیست با انتخاب خدری، سعادت، الماسی و شهریاری به عنوان نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی، هیچیک از نمایندگان کنونی استان بوشهر در مجلس نتوانستند راهی به مجلس شورای اسلامی پیدا کنند. در حوزه انتخابیه دشتستان، حجتالاسلام سید مهدی موسوینژاد نماینده فعلی مجلس احراز صلاحیت نشد و نتوانست در این انتخابات حاضر شود. در حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان، حجتالاسلام سید مهدی پورفاطمی که در چهار دوره گذشته نماینده این حوزه در مجلس بود، احراز صلاحیت نشد تا پس از چهار دوره جای خود را به سیدکمالالدین شهریاری بدهد. سید کمالالدین شهریاری سابقه یک دوره نماینده این حوزه را در کارنامه خود دارد. در حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم نیز عبدالکریم جمیری نماینده کنونی مجلس رقابت سختی با عبدالحمید خدری داشت ولی در جایگاه دوم قرار گرفت. در این حوزه انتخابیه، محمد دادفر و شکرالله عطارزاده نمایندگان اسبق مجلس نیز ثبتنام کردند ولی صلاحیت آنها احراز نشد. در حوزه انتخابیه جنوب استان نیز حجتالاسلام موسی احمدی نماینده فعلی مجلس رقابت نزدیکی با سکینه الماسی داشت ولی با اختلاف کمی نسبت به وی در جایگاه دوم ایستاد و نتوانست برای دومین دوره در مجلس حضور یابد. استان بوشهر تعداد واجدین رأی دادن: ۶۹۱ هزار نفر درصد مشارکت: ۶۸ درصد تعداد رأی دهندگان: ۴۶۸ هزار نفر گروه پیروز: حزب اعتدال و توسعه ردیف حوزه انتخابیه نماینده منتخب تعداد آراء گرایش راه یافتگان به دور دوم ۱ بوشهر و گناوه و دیلم عبدالحمید خدری ۴۱ هزار و ۹۲۲ اعتدال ۲ دشتی و تنگستان سید کمال الدین شهریاری ۵۴ هزار و ۳۰۸ اصولگرا ۳ دشتستان محمد باقر سعادت ۳۶ هزار و ۹۱۶ اصلاح طلب ۴ کنگان و دیر و جم سکینه الماسی ۴۱ هزار و ۸۰۴ اعتدال
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
نمایندگان فعلی بدون توجه به ترکیب مجلس دهم به کار خود ادامه دهند
یکشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵ ۳۱ یک نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتخابات مجلس و تغییر چشمگیر ترکیب پارلمان گفت مردم به مدت چهار سال به نمایندگان ماموریت داده بودند که این ماموریت تا 7 خرداد 95 ادامه دارد عباس پاپیزاده در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی ایسنا عنوان کرد قطعااستان گلستان نمایندگان مجلس خود را شناخت
استان گلستان نمایندگان مجلس خود را شناخت با شمارش آرا در استان گلستان برخی کرسی های مجلس دهم صاحبان خود را شناختند به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج فرمانداری استان گلستان بر اساس آمار غیر رسمی اعلام کرد طاهری هزار جریبی امان زاده در حوزه انتخابیه گرگان و آق قلا پیشتازند شمارشنمایندگان استان های کرمان و ایلام در مجلس خبرگان رهبری انتخاب شدند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج در انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و در حوزه انتخابیه استان کرمان از مجموع 1310234 رای ماخوذه سید احمد خاتمی با کسب 701972 رای و محمد بهرامی خشکار با کسب 672608 رای و امان الله علیمرادی با کسب 559656 رای حائز اکثریت نسبی آرا شدند در استان ایاسامی نهایی نمایندگان مجلس دهم/ تغییر ۶۴درصدی ترکیب مجلس نهم تا این لحظه/ جدول اسامی و گرایش
تاکنون اسامی تعدادی از نمایندگان مجلس دهم مشخص شده است بررسی این اسامی نشان می دهد که تا لحظه انتشار این خبر ترکیب مجلس دهم نسبت به مجلس نهم ۶۴درصد تغییر کرده است به گزارش پایگاه خبری شاهین نا به نقل از تسنیم انتخابات مجلس شورای اسلامی از صبح روز جمعه در تهران و سراسر کشونمایندگان مردم استان قزوین مشخص شدند
رئیس ستاد انتخابات استان قزوین نمایندگان مردم استان قزوین مشخص شدند شناسهٔ خبر 3567858 - شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶ ۵۶ استانها > قزوین قزوین- رئیس ستاد انتخابات استان قزوین گفت چهار نماینده منتخب مردم برای حضور در مجلس شورای اسلامی و دو نماینده مجلس خبرگان رهبری با آراء مردم مشنمایندگان استانهای مرکزی و گلستان در مجلس خبرگان انتخاب شدند
ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه ای از نهایی شدن بررسی آرا نامزدهای مجلس خبرگان در حوزه انتخابیه استانهای مرکزی و گلستان خبر داد به گزارش خبرنگار مهر اطلاعیه شماره ۵۶ ستاد انتخابات کشور صادر شد بر اساس این اطلاعیه سید کاظم نورمفیدی با کسب ۵۱۴۵۷۲ رای و عبدالهادی مرتضوی شاهرودی بانتایج قطعی شمارش آرا/ نمایندگان مردم چند شهرستان استان فارس در مجلس دهم مشخص شدند/اسماعیلی و گودرزی در راه بها
نتایج قطعی شمارش آرا نمایندگان مردم چند شهرستان استان فارس در مجلس دهم مشخص شدند اسماعیلی و گودرزی در راه بهارستانمنتخبان مردم در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی چند شهرستان استان فارس مشخص شدند به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز داریوش اسماعیلی نماینده مردم شهرستانهای خرامه کنمایندگان 12 حوزه استان آذربایجانشرقی مشخص شدند
نمایندگان 12 حوزه استان آذربایجانشرقی مشخص شدند ستاد انتخابات استان آذربایجانشرقی نتایج به دست آمده از حوزههای انتخابیه استان در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را اعلام کرد ستاد انتخابات استان آذربایجان شرقی نتایج به دست آمده از حوزههای انتخابیه استان در دهمین دوره انمعرفی نمایندگان 9 دوره قبلی مجلس نمایندگان دوره دهم استان چه کسانی هستند؟
معرفی نمایندگان 9 دوره قبلی مجلسنمایندگان دوره دهم استان چه کسانی هستند مردم اردبیل در حالی خود را برای انتخاب نمایندگان دوره دهم مجلس آماده میکنند که در 9 دوره گذشته نمایندگانی از طیفها و گروهها و احزاب مختلف راهی مجلس شده و در جایگاه قانونگذاری از خطه سبلان حضور پیدا کردندگزارش فارس از نشست دو کاندیدای مجلس در مسجد قدس اردبیل فیضی: مجمع نمایندگان استانهای کمتر توسعه یافته شکل بگ
گزارش فارس از نشست دو کاندیدای مجلس در مسجد قدس اردبیلفیضی مجمع نمایندگان استانهای کمتر توسعه یافته شکل بگیرد بیوته باید کارخانههای ورشکسته را احیا کنیمکاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت باید در مجلس دهم مجمع نمایندگان استانهای کمتر توسعه یافته شکل بگیرد به گزارش خ-
گوناگون
پربازدیدترینها