واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: رئیسجمهور سوئیس: سهم خود را در اجرای خوب برجام ایفا میکنیم
رئیس جمهوری سوئیس از ترسیم نقشه راه همکاری ایران و سوئیس خبر داد و گفت: ما سهم خودمان را در اجرای خوب برجام ایفا خواهیم کرد.
آفتاب : یوهان اشنایدر آمان روز شنبه در نشست خبری مشترک با حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی که در مجموعه فرهنگی-تاریخی سعدآباد برگزار شد، افزود: به آقای روحانی و همه کسانی که در رسیدن به این توافق سهیم بودند، تبریک می گویم.
وی ادامه داد: علاقه بخش اقتصاد سوئیس برای توسعه روابط با ایران روشن است، ما 40 هیات با خودمان آوردیم و شما به واسطه دعوت ما ده برابر یعنی 400 هیات به همراه خود به سوییس بیاورید.
رئیس جمهوری سوئیس اضافه کرد: ما بر این عقیده هستیم که باید این روابط هم ادامه و هم بهبود یابد. به همین مناسبت، در این دیدار، یک نقشه راه تعیین کردیم که شامل فعالیت و همکاری در حوزه های مختلف خواهد بود؛ بر این اساس باید گام به گام به جلو قدم برداریم و توافقنامه ها و پروژه های مشترک را اجرایی کنیم.
وی گفت: از دعوت شما و گفت و گوهای انجام شده سپاسگزارم، این نخستین باری است که یک رئیس جمهور سوئیس به ایران سفر می کند. سفر ما نشانه این است که رابطه دوستانه 140 ساله ای که در سال 2014 آن را جشن گرفتیم باید هم ادامه و هم بهبود یابد.
رئیس جمهور سوئیس افزود: به مناسبت این دیدار ما یک نقشه راهی تعیین کردیم که شامل فعالیت و همکاری در حوزه های مختلف خواهد بود، بر این اساس باید گام به گام به جلو قدم برداریم و توافقنامه ها و پروژه های مشترک را اجرایی کنیم.
اشنایدر آمان اضافه کرد: جزو موضوعات مورد بحث ما، امنیت حقوقی برای کارهای اقتصادی، وجود چارچوب مناسب و جذاب، مالکیت معنوی، پرهیز از کاغذ بازی و تسهیل در صدور ویزا بود، برای شرکت های اقتصادی که با کشورهای دیگر کار می کنند، مهم است که اینگونه مسایل حل شده باشد تا بتوانند در یک کشور سرمایه گذاری کنند و جذب شوند.
**حمایت از ایران برای عضویت در سازمان تجارت جهانی/پرواز مستقیم تهران-ژنو
رئیس جمهوری سوئیس با بیان اینکه ما به ایران قول دادیم برای عضویت ایران در سازمان تجارت جهانی کمک کنیم، گفت: امیدوارم که در راستای بهبود روابط اقتصادی با سوئیس به زودی پرواز مستقیم تهران ژنو برقرار شود و این می تواند علامت شاخص برای بهبود روابط اقتصادی دو کشور باشد.
به گزارش ایرنا، اشنایدر آمان توضیح داد: اگر کشوری بخواهد خدمات اقتصادی و صنعتی خود را به همراه دانش و فرآیندهایی که بر آن تسلط دارد، وارد کشور دیگر کند، نیاز به یک بستر نظام بانکی کارا است که به واسطه آن برای نقل و انتقال پول می توان فعالیت های دیگر اقتصادی را هم انجام داد، از این رو سوئیس علاقه مند به انجام این خدمات مالی و اقتصادی است.
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]