تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عريف بيش از استحقاق، چاپلوسى و كمتر از استحقاق، از ناتوانى در سخن و يا حسد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842751098




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آینده روشن فناوری اطلاعات با حضور پررنگ مردم در انتخابات در گفت و گو با فعالان این عرصه


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: آینده روشن فناوری اطلاعات با حضور پررنگ مردم در انتخابات در گفت و گو با فعالان این عرصه فناوری اطلاعات > ارتباطات - ایران نوشت: فعالان عرصه فناوری اطلاعات ایران از مردم خواستند تا با حضور پررنگ خود در انتخابات، نمایندگانی را وارد مجلس کنند که دغدغه فناورانه داشته باشند.

در آستانه برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی قرار داریم انتخاباتی که امسال یک تفاوت اساسی با نمونه‌های پیشین دارد و آن هم استفاده فراوان کاندیداها از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مختلف برای تبلیغات و اطلاع‌رسانی درباره برنامه هایشان است؛کاندیداهایی که حالا دیگر بخوبی از توانمندی حوزه‌ آی‌سی‌تی آگاهند و می‌دانند با اتکا به آن می‌توان در این کارزار انتخاباتی نتیجه بهتری گرفت. با توجه به حضور پررنگ فضای مجازی دراین دوره و آشناتر شدن کاندیداها با اهمیت آی‌سی‌تی، انتظار می‌رود نمایندگان در دور بعدی مجلس شورای اسلامی در کنار تلاش برای بهبود امور در بخش‌های مختلف به این حوزه اهمیت بیشتری بدهند تا روزهای بهتری برای این صنعت رقم بخورد.
تأثیر انتخابات بر حوزه‌ آی‌تی
مردم پیش از این نیز نشان داده‌اند که با شرکت در انتخابات و داشتن انتخابی درست می‌توان بر مشکلات بزرگی مانند تحریم‌ها غلبه کرد و حالا این سؤال پیش می‌آید که حضور گسترده مردم در انتخابات پیش رو، اساساً می‌تواند در توسعه بخش‌های مختلف ازجمله‌ آی‌تی نقش داشته باشد؟ با انتخاب صحیح مردم چه افقی را می‌توان برای حوزه ‌آی‌تی ترسیم کرد؟
«افشار فروتن لاریجانی» رئیس انجمن فروشندگان سیم‌کارت و موبایل، حضور گسترده مردم را در این انتخابات بسیار مهم می‌داند و اعتقاد دارد انتخاب نماینده هایی که برنامه‌های آنها در راستای سیاست‌های دولت است، قطعاً می‌تواند در اجرای برنامه‌های دولت تأثیر مثبتی داشته باشد. وی ادامه می‌دهد:هریک از نماینده‌ها برنامه مشخصی دارند و مردم هم با توجه به برنامه هایی که هر کاندیدا ارائه داده است باید بهترین‌ها را به عنوان نماینده خود انتخاب کنند چون اگر برنامه‌های نمایندگان دور بعدی مجلس، همراستا با برنامه‌های توسعه دولت باشد، زمینه رونق اقتصادی و ساماندهی بهتر امور ازجمله حوزه ‌آی‌تی و آی‌سی‌تی فراهم می‌شود. بنابراین مردم باید در انتخابات حضور یابند و از نمایندگانی نیز حمایت کنند که برنامه ریزی درستی در تکمیل برنامه‌های دولت دارند.
«شاهین طبری»رئیس کمیسیون نرم افزار سازمان نظام صنفی تهران(نصر) نیز با اشاره به اینکه دولت یازدهم و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، برنامه‌های استراتژیک بیشتری نسبت به دولت قبل دارند می‌گوید: کلا بدنه این مجموعه، به کلیت حوزه ‌آی‌تی و آی‌سی‌تی و برنامه‌های مختلف آن، بیشتر از قبل بها داده‌اند بنابراین بهتر است نماینده هایی وارد مجلس شوند که دولت را در راستای برنامه هایش تقویت کنند و تفکر مثبتی داشته باشند که این موضوع نیز جز با حضور آگاهانه و پرشور مردم محقق نمی‌شود.
لزوم حضور گسترده مردم در انتخابات، مورد تأکید همه فعالان حوزه ‌آی‌تی است و«صابر فیضی»کارشناس مخابرات و مدیرعامل سابق مخابرات ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست. وی، حضور مردم در این دوره از انتخابات را بسیار مهم می‌داند و می‌گوید: این موضوع می‌تواند تأثیر مثبتی بر حوزه‌آی تی و آی سی تی داشته باشد چرا که چند تن از کاندیداهای این دوره از مجلس شورای اسلامی در هر دو طیف، پیشتر در این بخش‌ها فعال بوده‌اند.
«علی توسلی»، نایب رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی استان تهران(نصر) نیز معتقد است مردم حتماً باید در انتخابات حضور یافته و البته انتخابی آگاهانه داشته باشند، چرا که تنها با انتخاب درست است که می‌توان به بهبود امور امیدوار بود. از نگاه وی، اگر طیف مثبت اندیش که قصد کمک به دولت را دارند وارد مجلس شورای اسلامی شوند بی‌شک می‌توانند در بسیاری امور با دولت همسو شوند و به همین دلیل هم تمام زمینه‌های کاری مرتبط با دولت ازجمله مسائل مربوط به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، راحت تر پیش می‌رود پس می‌توان امیدوار بود که اتفاق مثبتی در حوزه ‌آی‌سی‌تی بیفتد.
همراه بودن کاندیداها با دولت از نگاه یک فعال دیگر حوزه‌ آی‌تی موضوع بسیار مهمی است. «حجت‌الله مسعودی» عضو کمیسیون سخت افزار سازمان نصر می‌گوید: آنچه مسلم است اینکه نمی‌توان به مردم گفت تنها کسانی را انتخاب کنند که صددرصد با دولت همسو باشند ولی به اعتقاد من، همراه بودن با دولت موضوع بسیار مهمی است که باید به آن توجه داشت. اگر نمایندگان در تمام حوزه‌ها نه صرفاً آی تی، مقابل دولت قرار بگیرند نمی‌توانند کمک شایان توجهی به توسعه این حوزه بکنند. از نگاه وی،همراه بودن نمایندگان با دولت تأثیرات مثبتی دارد ازجمله اینکه دولت می‌تواند قوانین را به درستی اجرا کند یا اگر دولت پیشنهادی داد که نیاز به تصویب قانون داشت، این همراه بودن کمک می‌کند تا کارها سریع تر انجام شود. به هرحال مقابل دولت بودن نمایندگان، در تمام حوزه‌ها ترمزی برای پیشرفت و توسعه محسوب می‌شود.
سبک تبلیغات انتخاباتی عوض شد
همزمان با نزدیک شدن به روز انتخابات این سؤال در ذهن شکل می‌گیرد که در این دوره انتخابات، فضای مجازی چقدر در تبلیغات کاندیداها و ارتباط آنها با مخاطبان نقش داشته است؟
«فروتن لاریجانی» رئیس انجمن فروشندگان سیم‌کارت و موبایل در این باره می‌گوید: به جرأت می‌توان گفت که در این دوره، فضای مجازی بیشترین تأثیر را در انتخابات داشته است و اگر بگوییم که بیشترین تبلیغ کاندیداها در فضای مجازی بوده است، سخن گزافی نگفته ایم. به اعتقاد وی در شرایط کنونی، سبک تبلیغات انتخاباتی عوض شده است و حضور فیزیکی در بحث تبلیغات تأثیر چندانی ندارد. درواقع این تبلیغات در فضای مجازی و استفاده از این فضاست که می‌تواند به پیروزی کاندیداها کمک کند.
تغییر شیوه تبلیغاتی سنتی که پیش از این بسیار مورد توجه کاندیداها قرار داشت موضوعی است که مورد توجه «شاهین طبری» رئیس کمیسیون نرم افزار سازمان نصر قرار گرفته است و درباره نحوه تبلیغات انتخابات امسال می‌گوید: اوایل، عمده راه کاندیداها برای برقرار کردن ارتباط با مخاطبان خود، پوستر بود که این شیوه تبلیغاتی، نه تنها توفیق چندانی در نقد و تحلیل برنامه‌های آنها نداشت بلکه چهره شهر را نیز زشت می‌کرد.
وی با اشاره به نفوذ قابل توجه فضای مجازی و پیام رسان در جامعه، اعتقاد دارد امسال تعداد ستادهای انتخاباتی در سطح شهر بسیار کمتر از سال‌های گذشته شده است، طرفداران کاندیداهای مختلف بیشتر از پیام‌رسان‌ها بهره می‌گیرند و استفاده از فضای مجازی در حال ترویج است. طبری، کامنت‌های مخاطبان در بیان نقطه نظرات و انتقادها در ذیل تبلیغات انتخاباتی کاندیداها را نیز موضوعی جدید و البته مهم می‌داند و معتقد است این موضوع نشان از نقش بالای فضای مجازی در تبلیغات امسال دارد.
«صابر فیضی» نیز با اشاره به اینکه فضای مجازی در انتخابات کنونی نقش اساسی دارد می‌گوید: آنچه مسلم است اینکه همه کاندیداها از این موقعیت پیش آمده استفاده می‌کنند چون بخوبی دریافته‌اند که دسترسی به اطلاعات از طریق فضای مجازی، بسیار آسان تر و کم هزینه تر از تبلیغات محیطی است و این، فضای مجازی است که اکنون نقش اساسی را در این زمینه بازی می‌کند.
«علی توسلی» نیز اعتقاد دارد فضای مجازی، فعال ترین و مؤثرترین فضایی است که برای تبلیغات انتخابات دیده می‌شود. وی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورهای پیشرفته، نتیجه انتخابات را همین گفت و شنودها در فضای مجازی رقم می‌زند می‌گوید: حالا دیگر به نظر نمی‌رسد فضای خیابانی و تبلیغات محیطی چندان اثرگذار باشد.
این فعال حوزه فناوری با بیان اینکه پیش از این، ایران در کارزار انتخاباتی چندان به فضای مجازی اتکا نداشت می‌افزاید: در تلگرام، وب سایت‌ها و صفحات اینترنتی نسبت به خیابان مطالب بیشتر، مهم تر و اثرگذارتری دیده می‌شود که می‌تواند به پیشرفت مثبت تر مجلس کمک کند. به اعتقاد توسلی، کمتر بودن محدودیت اینترنت در انتخابات امسال و فراهم شدن فرصت برای استفاده از فضای مجازی، بسیاری از مردم بویژه طیف جوان را جذب کرده است هرچند شاید طیف سنتی همچنان به تبلیغات خیابانی توجه داشته باشند و به آن روی خوش نشان دهند. وی می‌افزاید: به‌دلیل نداشتن معیار و اسباب سنجش، نمی‌توان گفت از نظر اندازه و میزان تبلیغات، کدام یک بیشتر صورت گرفته ولی به جرأت می‌توان گفت که تبلیغات در فضای مجازی، مؤثرتر و فعال تر بوده است، چرا که همه افرادی که به نوعی می‌توانند در سرنوشت انتخابات اثرگذار باشند در فضای مجازی فعال هستند.
«حجت‌الله مسعودی» عضو کمیسیون سخت‌افزار سازمان نصر هم می‌گوید:امروزه استفاده از فضای مجازی بسیار گسترده شده است و با نگاهی به شهر می‌توان تأثیر فضای مجازی را احساس کرد. در تبلیغات امسال تعداد پلاکاردها، بیلبوردها، پوستر و... خیلی کم شده است که دلیل آن هم استفاده از اینترنت و فضای مجازی است.
آی‌تی، دیگر جزو منافع ملی کشور است
هریک از نمایندگان، شعارهای تبلیغاتی مشخصی دارند و می‌خواهند با برنامه‌ها و طبق توانمندی هایشان در توسعه و پیشرفت کشور تأثیرگذار باشند دراین میان، آشنایی نمایندگان دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با آی سی تی چقدر می‌تواند در توسعه این حوزه نقش داشته باشد؟
«فروتن لاریجانی» در این باره می‌گوید: انتخاب نمایندگانی که با حوزه ‌آی‌تی و آی سی تی آشنایی دارند، قطعاً موجب پیشرفت می‌شود چون این یک بحث تخصصی است و نمایندگان دارای تخصص هم می‌توانند در پیشبرد اهداف مؤثر بوده و تأثیرگذاری بیشتری داشته باشند.
«شاهین طبری» رئیس کمیسیون نرم افزار سازمان نصر، اما چندان اعتقادی به این موضوع ندارد که نمایندگان در هر حوزه ‌ازجمله ‌آی‌تی و آی‌سی‌تی، حتماً باید متخصص باشند و می‌افزاید: واقعیت امر این است که استفاده از ابزار آی‌تی و اینکه باید اولویت باشد، اصل حاکمیت شده است و همه به این موضوع واقف هستند. بحث آی‌تی، دیگر جزو منافع ملی کشور است و بها دادن به آن از سوی نمایندگانی که وارد مجلس می‌شوند، سبب اشتغالزایی و... می‌شود و ازسوی دیگر می‌تواند مسائل راهبردی را به همراه داشته باشد. وی ادامه می‌دهد: به عنوان یک فعال و علاقه‌مند به این حوزه، معتقدم اگر تفکر خوب مدیریتی وجود داشته باشد مطمئنا به این سمت پیش می‌رویم که به پیشرفت حوزه ‌آی‌تی و آی‌سی‌تی کمک شود.
«صابر فیضی» نیز در پاسخ به این سؤال اظهارمی دارد: با توجه به اینکه بحث روز دنیا حوزه ‌آی‌تی و آی‌سی‌تی است، باید گفت که ورود نمایندگان آشنا به این بخش‌ها تأثیرمثبتی در آینده کشور و این حوزه دارد، چرا که می‌توانند قوانین خوبی را در این زمینه تدوین کنند.
«علی توسلی» اما با اشاره به اینکه مسأله مجلس بیشتر سیاسی است و کمتر از این زاویه به آن نگاه می‌شود می‌گوید: در حال حاضر چنین شناختی در جامعه عمومی وجود ندارد و مردم چندان به ریز قضایا و چنین پارامترهایی توجه نمی‌کنند که به عنوان مثال به کسی رأی دهند که دغدغه ‌آی‌تی را دارد یا در این زمینه فعال است. از سوی دیگر انتخابات ما قطبی است و مردم، بیشتر به اعتبار سرلیست‌ها رأی می‌دهند ولی ممکن است این نگاه در جامعه ‌آی‌تی کشور وجود داشته باشد.
نایب رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نصر با این حال معتقد است اگر نمایندگان آشنا با این حوزه وارد مجلس دهم شوند اتفاق مثبت و مبارکی برای حوزه‌ آی‌سی‌تی و آی‌تی محسوب می‌شود و در صورتی که طیف عمومی که وارد مجلس می‌شوند مثبت اندیش و نواندیش تر باشند طبیعتاً به‌ آی‌تی نیز بیشتر پرداخته می‌شود و این موضوع برجسته تر خواهد بود.
«حجت‌الله مسعودی» عضو کمیسیون سخت افزار سازمان نصر نیز می‌گوید: نمایندگانی با تخصص رشته فناوری، قطعاً می‌توانند تأثیر مثبتی بر این حوزه بگذارند به شرط اینکه حامی برنامه‌های خوب دولت باشند. وی می‌افزاید: در دنیا اکنون فناوری مهم است و از خروجی‌های دانشگاه‌ها نیز می‌توان متوجه شد که پردرآمدترین افراد کسانی هستند که در حوزه نرم افزاری کار می‌کنند، چون این رشته کاربردی است بنابراین نمود بیشتری در زندگی ما دارد. از سوی دیگر پرداختن به بخش فناوری می‌تواند موجب اشتغالزایی شود پس اگر از گروه‌ آی‌تی، کسی وارد مجلس شود می‌تواند کار را سهل تر کند و اگر نماینده تخصص دیگری داشته باشد نیز چون جامعه درگیر فناوری است چاره‌ای جز فعالیت برای این رشته ندارد.
آنچه مسلم است اینکه نیاز امروز جامعه، فناوری است و باید نمایندگان همه طیف‌ها از آن حمایت کنند تا شاهد ایرانی باشیم که در حوزه ‌آی‌تی و آی‌سی‌تی، در منطقه پیشگام شود؛ حوزه‌ای که می‌توانند نقشی عمده در تولید ناخالص داخلی کشور، اشتغالزایی، وابستگی نداشتن به نفت و... ایفا کند.
5656    

کلید واژه ها: فناوری اطلاعات - وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات -




پنجشنبه 6 اسفند 1394 - 10:18:47





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن