تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از حرام دورى كند، خداوند به جاى آن عبادتى كه او را شاد كند نصيبش مى‏گردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805073388




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هفتم اسفند رسالت تاريخي مردم ايران


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: هفتم اسفند رسالت تاريخي مردم ايران
در ارديبهشت‌ماه 1381 و در شرايطي كه رئيس‌جمهور وقت امريكا سرمست از پيروزي در افغانستان؛ ايران، عراق و كره‌شمالي را به عنوان محور شرارت قلمداد و به حمله نظامي تهديد كرده بود...
نویسنده : عباس حاجي‌نجاري 


در ارديبهشت‌ماه 1381 و در شرايطي كه رئيس‌جمهور وقت امريكا سرمست از پيروزي در افغانستان؛ ايران، عراق و كره‌شمالي را به عنوان محور شرارت قلمداد و به حمله نظامي تهديد كرده بود، 127نفر از نمايندگان مجلس ششم كه دل در گرو اصول و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي نداشتند، طي نامه‌اي به محضر رهبر انقلاب اسلامي با حساس خواندن شرايط سياسي منطقه و قلمداد نمودن امريكا به عنوان قدرت برتر كه هيچ مانعي در برابر خود نمي‌بيند، رهبري را به نوشيدن جام زهر تسليم در برابر فزون‌خواهي‌هاي نظام سلطه و البته افراطي‌‌گري‌هاي خود توصيه مي‌نمايند. اين  دعوت با فهرست بلندي از سياه‌نمايي‌‌هايي عليه نهادهاي انقلابي و به ويژه شوراي نگهبان همراه شد و تسليم در برابر لوايح دوگانه دولت اصلاحات كه اصل جمهوريت و اسلاميت نظام را نيز هدف گرفته بود، مطالبه مي‌نمايند.
جالب اين بود كه ترس و وحشت خود از قدرت‌هاي سلطه و بيگانگان را مي‌خواستند با امتيازگيري از رهبري و شوراي نگهبان و ديگر نهادهاي انقلابي، ارضا و به بهانه تهديدات دشمن، لوايح مذكور را بر نظام تحميل كنند.
مجلس ششم به دليل افراطي‌گري‌هاي عوامل احزاب منحله مشاركت و مجاهدين كه با سوار شدن بر امواج فتنه تير 78 توانسته بودند در مجلس نفوذ كنند، كارنامه تلخ و سياهي را در نظام اسلامي به يادگار گذاشت. اين طيف افراطي در ادامه تحركات خود با ارائه طرح سه‌فوريتي براي پذيرش پروتكل الحاقي با هدف متوقف ساختن فعاليت‌هاي صلح‌آميز هسته‌اي ايران، ‌عملاً  سرسپردگي خود را نشان داد و در عرصه مسائل داخلي با تصويب خارج از عرف طبيعي لوايح دوگانه دولت دوم اصلاحات عملاً زمينه‌ساز چالش‌هاي جدي در كشور و نهايتاً تحصن در مجلس در آستانه انتخابات مجلس هفتم شد.
پيش از طرح سه فوريتي مذكور احمد شيرزاد، نماينده مجلس ششم در نطق پيش از دستور با طرح مباحث شاذ، شرايط پيچيده و سختي را بر پرونده هسته‌اي حاكم و صحبت‌هاي او به گونه‌اي عليه نظام اسلامي و دستاوردهاي آن بود كه حتي كروبي، رئيس وقت مجلس اظهارات او را بدتر از حرف‌هاي راديو اسرائيل دانسته بود. به تبع اثربخشي حركت‌هاي اين طيف افراطي در مهار فعاليت‌هاي هسته‌اي در آن دوران و وادادگي در برابر دشمنان كار به جايي مي‌رسد كه جك استراو، وزير خارجه وقت انگليس و رئيس تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي در آن دوران، پس از توافق هسته‌اي سعدآباد و قفل زدن بر مراكز هسته‌اي ايران، مي‌گويد: ما ميوه جنگ عراق را در مذاكرات سعدآباد چيديم.
با گذشت 13 سال از آن دوران صف‌‌بندي‌هايي كه اين روزها در عرصه رقابت مجلس و خبرگان شكل گرفته و عوامل افراطي مجلس ششم و فتنه‌هاي تير 78 و خرداد 88 تمام توان خود را براي اثرگذاري بر انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم متمركز كرده‌اند، منشأ همان نگراني است كه مي‌‌تواند به شكل‌گيري مجالسي مرعوب بينجامد كه البته آثار زيانبار آن براي روند حركت انقلاب اسلامي در دوران معاصر بسيار بيشتر از مجلس ششم است.
در كنار تحركات داخلي آنچه كه به اين موضوع اهميت بيشتري مي‌دهد، هدف‌گذاري دستگاه‌هاي جاسوسي و تبليغي نظام سلطه در قالب شبكه بي‌بي‌سي، راديو فردا و صدها شبكه رايانه‌اي و موبايلي براي جهت‌دهي به آراي مردم است كه با تمام راهبردهاي گذشته آنها كه بر تحريم يا حمايت تلويحي متمركز بود متفاوت است،چراكه نظام سلطه دريافته است كه تغيير در ايران نه از بستر تهديدات امنيتي امكان‌پذير است و نه تهديدات نظامي و تحريم اقتصادي قادر است مردم ايران را وادار به تسليم و تمكين در برابر راهبرد غرب كند، لذا آنها با تمسك به انتخابات و آن هم با اتكا به نفوذ در برخي عوامل «مرعوب» يا احياناً وابسته بنا دارند، آخرين تير تركش خود را براي مهار انقلاب اسلامي تجربه كنند و آشكارا در حمايت از اين جريان به صحنه آمده‌اند.
به همين دليل مسئوليت مردم ايران و نيروهاي مؤمن به انقلاب در اين انتخابات بيش از پيش سنگين است چراكه با حضور خود در اين انتخابات بايد برآيند راهبردهاي 37 گذشته نظام سلطه عليه انقلاب اسلامي را خنثي كنند. به معناي ديگر حضور آنها در انتخابات تنها دادن رأي نيست، بلكه همانگونه كه مقام معظم رهبري در روز گذشته در جمع مردم نجف‌آباد بر آن تأكيد كردند، حضور در پاي صندوق رأي به معناي سينه سپر كردن و عرض اندام ملت ايران در مقابل دشمن بعد از انواع فشارها و تبليغات ظالمانه و خيانت‌آميز است.
 رهبر معظم انقلاب در همين ديدار نتيجه حضور گسترده مردم در انتخابات را موجب هيبت و عظمت مجدد انقلاب اسلامي در جهان دانسته و يادآور شدند: انتخابات علاوه بر نشان دادن قدرت،‌عزم و ايستادگي ملي، وفاداري، شجاعت و دليري يك ملت بزرگ را در كارزار مقابله با اهداف غرض‌آلود نشان خواهد داد.
البته اين انتخاب بايد با بصيرت و شناخت صحيح و انتخاب نمايندگاني مؤمن، معتقد و كارآمد همراه باشد چراكه در عين اينكه آثار آن به خود مردم بازگشته و در زندگي آنها تأثير مستقيم دارد، در عين حال اگر به درستي صورت گيرد، ياري خداوند را نيز به همراه خواهد داشت به همين دليل است كه مقام معظم رهبري در اين ديدار تأكيد مي‌نمايند كه مردم براي انتخاب نمايندگان مجلس شوراي اسلامي حتماً از تدين، تعهد، وفاداري به انقلاب، ايستادگي در راه انقلاب، مرعوب نشدن در مقابل دشمن نمايندگاني كه انتخاب مي‌كنند مطمئن باشند و سپس رأي دهند، ايشان پيش از اين در ديدار مردم قم در تاريخ 1394/10/19 ضمن تأكيد بر دقت در انتخاب نمايندگان و در شرايطي كه شناخت يكايك نمايندگان دشوار است، به اعتماد به ليست‌ها توصيه مي‌كنند و مي‌فرمايند: اگر پيشنهاددهندگان ليست‌ها، مؤمن و انقلابي هستند و خط امام را واقعاً قبول دارند، مي‌توان به ليست آنها درباره مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان اعتماد كرد، اما اگر به انقلاب، دين و استقلال چندان اهميتي نمي‌دهند و دلشان دنبال حرف‌هاي امريكا و ديگر بيگانگان است، قابل اعتماد نيستند.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن