تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868138979




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كارت دعوت پايداري براي اصلاح‌طلبان!


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: كارت دعوت پايداري براي اصلاح‌طلبان!
آرمان از ارسال پیامک به تعدادی از اصلاح‌طلبان برای شرکت در همایش اصولگرایان گزارش می‌دهد:
به گزارش نامه‌نیوز، روز دوشنبه بود كه پيامكي با اين محتوا براي تعدادي از اصلاح‌طلبان ارسال شد: «با عرض سلام. از جنابعالي دعوت مي‌شود به همراه ديگر دوستان متدين خود سه شنبه 4 اسفند ساعت 3 بعد از ظهر در همايش بزرگ اصولگرايان شركت فرماييد. ميدان بهارستان مدرسه عالي شهيد مطهري جبهه پايداري استان تهران» اما ارسال اين پيامك براي طيف رقيب به چه معناست؟

چند گمانه براي يك دعوتنامه

جالب اينجاست اينان در حالي براي اصلاح‌طلبان دعوتنامه ارسال كردند كه اظهاراتشان با اين اقدام در تناقض است مثلا بهرام بيرانوند عضوجبهه پايداري با بيان اينكه فتنه‌گران مي‌خواهند اصولگرايان در رسانه‌هاي اصلاح‌طلب عليه يكديگر موضع‌گيري كنند، گفت: «همه گروه‌هاي اصولگرا بايد نسبت به توطئه‌ فتنه‌گران هوشيار باشند و در زمين رسانه‌هاي آنان بازي نكنند.» اين نصیحت نماينده بروجرد به همطيفانش شايد به معناي آن است كه آنها درصدد اين هستند رقيب خود را جذب كنند كه البته به دلايلي اين احتمال را بايد منتفي دانست چرا كه معمولا در نشست‌هاي سياسي گروهي اصولگرايان، موضوعاتي مطرح مي‌شود كه نبايد به طور كامل به اطلاع رقيب برسد بنابراين دعوت از طيف اصلاح‌طلب براي حضور در مراسم اصولگرايان با اين هدف كمي بعيد است. شايد هم در حالتي بدبينانه، اين دعوت پشت پرده يك برنامه‌ريزي در اتاق فكر باشد بدين معنا كه آنها از برخي اصلاح‌طلبان دعوت مي‌كنند تا در نشست حضور داشته باشند و سپس اطلاعاتي را از پشت تريبون اعلام كنند كه حقيقت نداشته باشد تا از اين طريق اردوگاه اصلاح‌طلبي را به چالش بكشانند هر چند اصلاح‌طلبان با توجه به آگاهي و اطلاعاتي كه دارند فريب اين اطلاعات اشتباه احتمالي را نخواهند خورد. در حالتي خوشبينانه كه البته بسيار دور از واقعيت جلوه مي‌كند، شايد پايداري به اين نتيجه رسيده باشد كه بايد به شعار اصلاح‌طلبان مبني بر همراهي نيروهاي داخل كشور با يكديگر رسيده باشد و بخواهد با اين دعوتنامه‌ها باب دوستي را بگشايد.

اصولگرا فقط پايداري نيست

البته اين دعوتنامه براي همايش اصولگرايان است و جبهه پايداري تنها عضو اين اردوگاه محسوب نمي‌شود چرا كه ظاهرا این همایش براي تمام اصولگرايان است بنابراين براي دعوت به اين همايش بايد اكثر مدعوان مطلع از دعوت‌شدگان باشند كه در اين صورت معماي چرايي دعوت از اصلاح‌طلبان پيچيده‌تر مي‌شود. مثلا «عضو ارشد موتلفه چندي پيش با اشاره به تحركات رسانه‌هاي اصلاح‌طلب اظهار داشت: از مدت‌ها قبل به ويژه از زماني كه ائتلاف اصولگرايان مطرح شده است برخي نشريات اصلاح‌طلب سعي در ايجاد تفرقه دارند و تيترهاي درشت مي‌زنند كه اصولگرايان با هم به ائتلاف نرسيده‌اند يا فلان چهره اصولگرا در جلسات نيامده است. اسدا... بادامچيان افزود: برخي رسانه‌هاي اصلاح‌طلب برخي مواقع خبرهاي غير واقعي منتشر مي‌كنند و گاه تحليل‌هايي مي‌كنند كه اصولگرايان به ائتلاف نمي‌رسند و اكنون كه ائتلاف اصولگرايان به نتيجه رسيده است برخي عصبانيت خود را در پايگاه‌هاي شخصي‌شان با عبارت و كلمات خاصي به كار مي‌برند.» بنابراين اينگونه اتهام‌زني به اصلاح‌طلبان با دعوت از آنها همخواني ندارد.

اصلا اصلاح‌طلبان ارزشي هستند؟

نكته قابل توجه در اين دعوتنامه آن بخش بود كه نوشته شده است: «به همراه ديگر دوستان متدين خود»؛ آيا اصولگرايان به ويژه طيف جبهه پايداري همواره بر طبل متدين نبودن اصلاح‌طلبان نمي‌كوبيدند پس چه شده است كه اكنون نه‌تنها ‌ميهمان را متدین مي‌داند بلكه مي‌خواهند اصلاح‌طلبان ديگر هم با اين ‌ميهمان همراه شوند. آيا اينان فراموش كردند كه هنوز زمان زيادي از روزهایی نگذشته است كه 12نماينده مجلس مدعي صدها جاسوس در رسانه‌هاي زنجيره‌اي اصلاح‌طلب شده بودند و مطهري در آن برهه خطاب به اين نمايندگان گفته بود «به طور كلي اين افراد ديدشان اينگونه است كه اصلاح‌طلب‌ها ضدانقلاب و كافر هستند و وقتي اين افراد چنين ديدي دارند حتما اينگونه هم قضاوت مي‌كنند. اين افراد اصلاح‌طلبان را دشمن مي‌دانند كه اين درست نيست زيرا ما اصلاح‌طلبان زيادي داريم كه بسيار بيشتر از بسياري از اصولگرايان، اصولگرا و متدين‌ هستند و اين نگاه، نگاه غلطي است.» جبهه پايداري در حالي تاكيد بر متدين بودن افراد حاضر در نشست اصولگرايان كرده است كه قاسم روانبخش از اعضاي جبهه پايداري در تلگرامش نوشته است: «شعار ما: با شجاعت، با درايت، عليه تبعيض، به سوي پيشرفت» و هيچ مولفه ديني در آن لحاظ نشده است.




منبع: روزنامه آرمان


۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن