تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نادان كسى است كه نافرمانى خدا كند، اگر چه زيبا چهره و داراى موقعيتى بزرگ باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860841399




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سخنگوی دولت : پولی برای خرید هواپیماها پرداخت نشده است


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: سخنگوی دولت : پولی برای خرید هواپیماها پرداخت نشده است


سخنگوی دولت گفت: تمام هواپیماهای خریداری شده به صورت اجاره به شرط تملیک است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ‌محمدباقر نوبخت در جمع خبرنگاران افزود: در صورتی که جوان های ما بیکار باشند ، پولی بابت خرید هواپیما نخواهیم داد و قرارنیست منابع محدود ما که برای توسعه کشور در نظر گرفته شده است صرف خرید هواپیماها شود.
وی گفت: خرید ایرباس هم قرار بود به صورت اجاره به شرط تملیک باشد و هرگونه خرید اگر بر پایه فاینانس باشد باید به تایید شورای اقتصاد برسد و اگر لازم به تضمین باشد هیچ منبع خارجی را به صورت فاینانس نمی توانیم استفاده کنیم مگر با موافقت دولت.
نوبخت افزود: هواپیماهایی که قرار است در اختیار ناوگان هوایی قرار گیرد به صورت اجازه به شرط تملیک خریداری شده است و در پایان قرارداد ، در اختیار ما و در تملیک ما قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه در انتخابات این گونه صحبت ها گفته می شود ، افزود: شاید این حرف ها در فضای انتخاباتی قابل توجیه و قابل درک باشد چون برخی افراد حرف های دیگری نیز مانند قطع یارانه به نفع ثروتمندان بیان می کنند.
سخنگوی دولت گفت:‌ این ارقامی که بیان می شود برای خرید هواپیما در نظر گرفته شده است ، صحیح نیست و ما به جای خرید هواپیما و قرار دادن آنها در اختیار قشری خاص به دنبال ایجاد اشتغال برای جوانان خود هستیم.

* اعمال افزایش حقوق کارکنان به شرط تصویب بودجه

نوبخت در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان و کارکنان دولت در سال آینده گفت: در صورتی که نمایندگان رسیدگی بودجه را در اسفند ماه سال جاری شروع کنند و تا پایان اسفند یا تا پایان هفته سوم فروردین ماه بودجه به تصویب برسد افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشتسگان در هفته چهارم فروردین ماه اعمال خواهد شد.

* قراردادهای نفتی با توجه به منافع ملی تنظیم می شود

سخنگوی دولت درباره قراردادهای نفتی در میادین مشترک افزود: در صورت سرمایه گذاری روی میادین مشترک باید مصالح کشور در نظر گرفته شود و همچنین این قراردادها باید از جاذبه هایی هم برخوردار باشد.
وی ادامه داد:‌ ضرورت بازبینی در قراردادهای نفتی قابل توجیه و به نفع ماست و این قراردادها باید به صورتی باشد که هر دو طرف سهم خود را ببرند و واقع بینانه و در قالب قوانین فرادستی باشد.
نوبخت افزود : وزارت نفت از افرادی که صاحبنظر در حوزه های سیاسی قانونی و کارشناسی هستند خواسته است انتقاد و نظر خود را به وزارت نفت اعلام کنند تا
بازبینی شود.
وی درباره حضور افرادی خاص برای جلب نظر دولت در خصوص قراردادهای نفتی گفت:
به عنوان فردی که در تمام جلسه های اقتصادی دولت حضور دارم از حضور افرادی خاص که شما نام می برید ، بی خبرم.
نوبخت افزود: حضور هیات هایی در قالب قانون برای جلب نظر ایران در خصوص هر گونه سرمایه گذاری کاملا عادی است اما حضور فردی خاص آنطور که شما ذکر می کنید ، من بی خبرم.    44 هزار تن سیب و پرتقال برای نوروز ذخیره شده است   سخنگوی دولت گفت: با هدف جلوگیری از افزایش قیمت میوه در ایام نوروز هم اکنون 32 هزار تن پرتقال و 12 هزار تن سیب درختی برای عرضه به بازار خریداری و انبار شده است.
محمدباقر نوبخت در نشست هفتگی با خبرنگاران که در اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، افزود: همچنین 10 هزار تن پرتقال و 6 هزار تن سیب دیگر هم در دستورکار دولت برای ذخیره سازی است و امیدواریم یکی از تلخی های همیشگی نوروز که همانا افزایش قیمت میوه است این بار با اقدام مناسب دولت در کام مردم شیرین شود.
وی همچنین با اشاره به در پیش رو بودن انتخابات هفتم اسفند ابرازامیدواری کرد: مردم ایران بتوانند با انتخاب افراد شایسته برای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی شاهد تحقق آرمان های ایران اسلامی و توسعه و پیشرفت ملی در عرصه جهانی باشد.
سخنگوی دولت همچنین در پاسخ به سوالی در باره سفر الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان به ایران با اشاره به جایگاه ویژه جمهوری آذربایجان و روابط حسنه دو همسایه گفت: موضوعات مورد بحث در این سفر بسیار گسترده است.

نوبخت همچنین با اشاره به کاهش قیمت جهانی نفت افزود: بازار نفت از عرضه بیش از تقاضا اشباع شده و این عرضه بازار باید تقلیل یابد.
وی با اشاره به مذاکرات برخی کشورهای سازمان اوپک و توافق آنها برای ثابت نگه داشتن سقف تولید، تصریح کرد: اقدام این کشورها بدان معناست که نمی خواهند حق ایران را برای بازگشت به تولید قبل از تحریم ها به رسمیت بشناسند.
سخنگوی دولت تاکید کرد: کشورهای عضو اوپک باید تولید خود را تقلیل دهند تا ایران به تولید قبلی خود پیش از تحریم ها بازگردد و انتظار داریم با واقع بینی حق ایران را به رسمیت بشناسند.


سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن