تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص): طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829628328




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعتياد دانشجويان ريشه در باورهاي غلط درباره مصرف برخي قرص ها دارد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اعتياد دانشجويان ريشه در باورهاي غلط درباره مصرف برخي قرص ها دارد
رئيس مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي استان گفت: متاسفانه باورهاي غلط دانشجويان در باره مصرف برخي از قرص ها باعث بروز اعتياد در بين اين قشر شده است.


به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سرهنگ " غلامرضا شهرياري" با موضوع باورهاي غلط در مورد مواد اعتياد آور اظهار داشت: امروز اعتياد نه يك آسيب بلكه يك تهديد براي امنيت اجتماعي است و كارشناسان آن را در رديف سه بحران هسته اي، جمعيت و زيست محيطي قرار داده اند. وي باورهاي غلط در مورد مواد اعتياد آور را يكي عوامل و ريشه هاي اعتياد عنوان كرد و اظهار داشت: خيلي از كساني كه در دام اعتياد گرفتار شده اند در ابتدا فكر مي كردند كه با يك بار مصرف مواد معتاد نمي شوند يا اينكه مواد مخدر تسكين دهنده درد است يا اينكه اگر معتاد شدند با مصرف داروهاي ترك اعتياد از دست آن رها خواهند شد. اين مقام مسئول با بيان اينكه تبليغات دروغين در مورد آثار مثبت برخي فرص ها مانند ريتالين باعث گرايش قشر دانشجو به سمت اين نوع مواد و در نتيجه اعتياد آنها شده گفت: متاسفانه چون مصرف كنندگان در ابتدا اثر اوليه آن را مي بينند به مصرف خود ادامه مي دهند كه در نتيجه باعث وابستگي جسمي و روحي آنها به اين قرص ها شده و دچار هيولاي اعتياد مي شوند. شهرياري، افزايش هوش و حافظه، ايجاد نشاط در جسم، تسكين درد، بيدار ماندن در شب امتحان و لاغر شدن و تناسب اندام را به عنوان برخي از باورهاي غلطي عنوان كرد و گفت: معتادان در ابتدا فريب اين باورها را خورده و به موادي همچون شيشه و قرص هاي محرك روي مي آورند. وي به برخي نشانه هاي ظاهري افراد معتاد اشاره كرد و اظهار داشت: افراد معتاد موهاي ژوليده، چشم هاي پف كرده دارند و حرف زدن آنها حالت طبيعي ندارد، آنها خوابشان و غذاخوردنشان بي نظم است، علاقه اي به نظافت خود ندارند، رفتارهايشان مشكوك است ، دوستانشان را مخفي مي كنند، ثبات فكري و آرامش روحي ندارند به طوري كه اگر مواد مصرف كرده باشند سرخوش و خندانند و در غير اين صورت رفتارشان پرخاشگرانه است، نكته ديگر اينكه اين افراد از آزمايش دادن فرار مي كنند، با خانواده همراه نمي شوند و از حضور در ميهماني ها گريزانند. اين مقام انتظامي در پاسخ به اين سوال كه اگرخانواده ها با اعتياد فرزندانشان مواجه شدند چه اقدامي بايد صورت دهند گفت: بهترين كاري كه والدين مي توانند انجام دهند مراجعه به يك مركز مشاوره و دريافت راهنمايي از كارشناسان است و نبايد خودسرانه و بدون كارشناسي عمل كنند چون ممكن است باعث بروز لطمات جبران ناپذيري براي فرزند و يا خانواده شود. سرهنگ شهرياري خاطر نشان كرد: در همين زمينه پليس يك مركز مشاوره تخصصي دارد كه با استفاده از كارشناسان توانمند در اين حوزه به ارائه خدمات رايگان به شهروندان مي پردازد كه خانواده ها مي توانند به منظور بهره مندي از اين خدمات به معاونت اجتماعي استان واقع در ميدان امام (ره) اصفهان مراجعه و يا با شماره تلفن 2183030 تماس حاصل نمايند. رئيس مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي خلاء عاطفي و كمبود محبت را مشكل مشترك بين اكثر كساني كه معتاد شده اند عنوان كرد و اظهار داشت: بهترين راه پيشگيري از معتاد شدن فرزندان اين است كه والدين به آنها توجه و محبت بيشتري نمايند و مانند يك دوست هميشه همراه آنان باشند و به نيازها و خواسته هايشان رسيدگي كرده و رفتار هاي آنها را كنترل نمايند.



۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن