واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
"روبرتو کاوالی" به ایران آمد + تصویر
روز نو : شرکت روبرتو کاوالی ایتالیا اعلام کرد، بعد از لغو تحریم ها اولین فروشگاه خود را در ایران دایر کرده است.
به گزارش خرداد، به عقیده تحلیلگران ایران که کشوری غنی از نظر منابع طبیعی و جوان و تحصیلکرده از نظر جمعیت است، می تواند یک بازار بسیار پرسود احتمالی برای شرکت های تولید کننده محصولات لوکس باشد.
روبرتو کاوالی جزو اولین برندهای ایتالیایی است که بعد از لغو تحریم ها فروشگاهی برای عرضه اختصاصی محصولات خود در ایران دایر می کند.
این فروشگاه به مساحت 350 متر مربع پوشاک زنانه، مردانه و بچه گانه و انواع عینک های ساخت این شرکت را عرضه می کند.
رناتو سمراری، مدیرعامل شرکت کاوالی گفت: «ما فکر می کنیم ایران قرار است یک بازار بسیار جذاب برای محصولات لوکس شود.»
شعبه کاوالی در تهرانبا توجه به پابرجا بودن برخی تحریم های دولت آمریکا علیه ایران که موجب محدود شدن فعالیت های شرکت های آمریکایی می شود، شرکت های اروپایی و آسیایی با دست بازتری وارد بازار ایران شده اند.
شرکت پیکوادرو، تولید گننده محصولات چرمی نیز سال گذشته فروشگاهی را در تهران افتتاح کرد. شرکت دولچ اند گابانا هم در ماه ژانویه اقدام به افتتاح یک فروشگاه عرضه لباس های حجابی و مانتو کرده، اما از اظهارنظر در این باره که آیا قصد دارد کسب و کار خود در ایران را گسترش دهد یا نه خودداری نموده است.
روبرتو کاوالی، آوریل سال گذشته توسط یک صندوق سهام خصوصی تحت عنوان کلسیدرا خریداری شد.
موسس 75 ساله روبرتو کاوالی، همچنان 10 درصد سهام این شرکت را در اختیار دارد. وی مارس ماه گذشته، مدیریت بخش نوآوری شرکت را به یک طراح نروژی به نام پیتر دونداس واگذار کرد.روبرتو کاوالی کیست ؟
این طراح مد در 15 نوامبر 1940 میلادی متولد شد. او ایتالیایی تبار است و به دلیل رنگ ها و طرح های عجیب و غریب لباس هایش شناخته شده است. کاوالی از فلورانس ایتالیا است. او در حالی که تنها یک دانش آموز کوچک بود توجهش به نقوش گل بر روی پوشاک تولید کارخانجات بزرگ جوراب بافی ایتالیا جلب شد. او در دهه 70 میلادی روش چاپ تازه ای را بر روی چرم اختراع کرد و تکنیکش در پاریس و محافل هنری شناخته شد. او در سن 32 سالگی آثارش را برای نخستین بار در پاریس به نمایش گذاشت. او در سال 1980 میلادی ازدواج کرد. کاوالی دارای پنج فرزند است و دوبار ازدواج کرده است.سابقه حضور او در بازار خلیج فارس به سال 2014 میلادی باز می گردد و در جریان آن با یک شرکت بزرگ سرمایه گذاری در صنعت مد قرارداد مشترکی را امضا کرد. البته پیروان مذاهب و فرقه ها و آیین ها در مواردی از او گلایه و شکایت کرده اند. از جمله جامعه هندوها که به دلیل استفاده از تصاویری از الهه های هندو در طرح لباس های زنانه کاوالی از وی انتقاد کرد و او در نهایت مجبور به عذرخواهی رسمی شد و هم چنین پیروان طریقت اویسی شاه مقصودی که یکی از فرقه های صوفی به شمار می رود کاوالی را به استفاده از نمادهای مقدس آن طریقت در طراحی لباس های متهم کرده بود.ورود برندهای غربی پس از برندهای ترکیهپیش از این"خرداد"با انتشار گزارشی اشاره کرده بود که تنها سه روز پس از پایان تحریم ها برند پیشتاز ترکیه ای "دی اس دامات" که در عرصه تولید پوشاک نام شناخته شده ای محسوب می شود شعبه تازه خود را در تهران افتتاح کرد. "تودی زمان" در این باره نوشته بود:" "خرده فروشان و برندهای پوشاک ترک در میان اولین سرمایه گذاران خارجی بودند که در ایران فعال شدند. هفته گذشته تصمیمی تاریخی از سوی سازمان ملل، اتحادیه اروپا و امریکا مبنی بر لغو تحریم های وضع شده علیه برنامه هسته ای ایران گرفته شد. آن کشور 80 میلیون نفری که عمده جمعیتش جوان هستند امیدوار است که بتواند به بازارهای جهانی بازگردد. از همین رو، فعالان کسب و کار و صنعت در ترکیه اشتهای زیادی برای بهبود روابط با همتایان خود در کشور هسایه یعنی ایران دارند. خرده فروشان ترک به همین خاطر برای حضور در بازار ایران ابراز آمادگی کرده اند". این روزنامه اشاره کرده بود که "مودو" نیز برند دیگری است که به احتمال زیاد در سال جاری میلادی فعالیت های خود را در ایران اغاز می کند.پس از ورود برندهای ترکیه ای، افتتاح فروشگاه برند "کاوالی" در ایران می تواند زمینه ساز افزایش رقابت میان برندهای ایرانی و خارجی باشد. این موضوع می تواند به تقویت رقابت، بهبود کیفیت و افزایش گزینه های موجود پیش روی مشتریان ایرانی بیانجامد.
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]