واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نماینده دانش آموزان دختر یزد در مجلس دانش آموزی هفتم: هدفم از ورود به مجلس دانش آموزی، برقراری عدالت آموزشی بود سارا ابطحی، دانش آموز ابرکوهی، نماینده هفتمین مجلس دانش آموزی كشور از استان یزد است. او در حاشیه انتخابات نمایندگان هشتمین دوره مجلس دانش آموزی، در گفت و گو با خبرگزاری پانا از اهداف حضورش در مجلس و نیز تأثیری كه این حضور بر جایگاه اجتماعی او گذاشته است، می گوید:
۱۳۹۴ جمعه ۳۰ بهمن ساعت 15:52
- در دوسالی كه در مجلس بودید، چه مسائل و مشكلاتی را مطرح كردید؟
بزرگترین هدف من از ورود به مجلس دانش آموزی برقراری عدالت آموزشی بود، البته عدالت اموزشی به معنای برابری آموزشی نیست. چرا كه هرگز نمی توان دانش آموزی را كه به عنوان مثال در منطقه یك تهران درس می خواند، با دانش آموزی كه در روستاهای استان های محروم درس می خواند مقایسه كرد. هدف من از بحث عدالت اموزشی تعیین حداقل امکانات اموزشی اعم از وسایل سرمایشی و گرمایشی بود تا دیگر شاهد اتفاقات ناگواری چون آتش سوزی نباشیم و خوشبختانه توانستم شعار خود را به انجام برسانم و سند هفتمین دوره مجلس ما بر اساس عدالت اموزشی بود.
دومین هدف من نیز إیجاد تقویت و روحیه خودباوری در دانش آموزان یزدی بود چراكه استان یزد به همت دانش آموزان خود 22 سال است كه رتبه اول كنكور سراسری را به دست آورده اما متاسفانه بر اساس آمار منتشر شده، دانش آموزان ما با وجود اینكه از توانمندترین دانش آموزان كشور هستند، اما به نسبت سایر استان ها نمی توانند توانایی های خود را به فعلیت برسانند كه تلاش كردم در این زمینه فعالیت های مؤثری انجام دهم.
- از پیشنهادات و ایده هایی كه به مجلس هفتم ارائه كردید، كدامیك إجرایی شد ؟
متاسفانه افتتاحیه مجلس هفتم با یك سال تأخیر برگزار شد و این باعث شد ما نمایندگان سایر استان ها را كمتر بشناسیم و این تعامل كم، بازدهی مجلس ما را پایین آورد. در افتتاحیه، نمایندگان نطق خود را در صحن علنی ایراد كردند و از مسائل و مشكلات موجود سخن گفتند، دكتر فانی وزیر محترم آموزش و پرورش دولت تدبیر و امید نیز این مسائل را یادداشت نمود. اما نمی توانم بگویم كدامیك دقیقا اجریی شده است.
-چه ابتكاراتی در مجلس هفتم توسط نمایندگان صورت گرفت؟
در مجلس دانش آموزی، یك آیین نامه داخلی وجود دارد كه این آیین نامه در 6 دوره قبل اجرا می شد. ابتكاری كه در دوره هفتم ایجاد شد، اصلاح آیین نامه مجلس بود و از دیگر ابتكارات نیز ایجاد چهار كارگروه در حوزه های ایران در أفق ١٤٠٤، تقویت جایگاه شوراها، تربیت بدنی و تحلیل كتب درسی بود كه من در كارگروه تحلیل كتب درسی فعالیت می كردم و البته این كارگروه ها هنوز هم به فعالیت خود ادامه می دهند.
- به نظر شما حضور در مجلس چه تأثیری بر جایگاه اجتماعی كنونی شما گذاشته است؟
مجلس دانش آموزی یك نهاد صنفی و مشورتی است كه دانش آموزن در این نهاد، تربیت سیاسی و اجتماعی می شوند و به واقع مجلس به این شعار خود جامه ی عمل پوشانده است. یعنی من كه امروز در مقابل شما هستم قطعا با الهۀ دوسال قبل تفاوت دارم.
-چه پیشنهادی برای كاندیدا هایی كه به مجلس راه می یابند دارید؟
اول از همه بدانند كه مجلس، عرصه ی خودنمایی های سیاسی نیست و بدانند كه به عنوان یك دانش آموز باید جایگاه خود را بدانند و نیز اینكه با دانش آموزان سایر استان ها تعامل داشته باشند. برگزاری جلسات مداوم با استاندار محترم، مدیر كل آموزش و پرورش و سایر مسئولین مربوطه، به شناخت مشکلات و ارائه راهکار برای استان منجر خواهد شد.
من به عنوان نماینده دور قبل برای نمایندگان مجلس هشتم آرزوی موفقیت دارم و در صورت تمایل، تجربیات خود را در اختیار آن ها قرار خواهم داد.
/خبرنگار: فاطمه جاوید/
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]