واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیر فرهنگی هنری تبلیغات اسلامی قم:
نیازمند کرسی قابل اتکا برای فقه هنر هستیم
مدیر مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی قم یکی از ابزارهای انتقال پیام در عصر حاضر استفاده از هنر دانست و گفت: نیازمند کرسی قابل اتکا برای فقه هنر هستیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، محمد حسنی ظهر امروز در همایش سالانه هنر متعالی در سالن اجتماعات دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه ظرفیت بالای دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در حوزه فرهنگ و هنر سبب شد تا شعبه مرکز فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه در این استان همزمان با آغاز سال آینده فعالیت خود را ادامه دهد، اظهار کرد: دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی پرچمدار هنر بوده و امسال در بخش ادبیات و هنر دینی فعالیتهای مطلوبی را انجام داده است. مدیر فرهنگی هنری تبلیغات اسلامی قم با اشاره به توسعه تعاملات با دفاتر شعب استانی که از جمله برنامههای این مرکز محسوب میشود، تاکید کرد: این امر با هدف هدایت و پشتیبانی در سال جدید به عنوان یکی از برنامههای این مرکز صورت میگیرد. وی، گسترش ابزار پیامرسانی در دنیای معاصر طلاب را عاملی برای تلاش در راستای افزایش سطح رسانهای عنوان کرد و افزود: با توجه به ضرورت بهرهمندی جامعه طلاب و روحانیت از ابزار اطلاعرسانی و پیام رسانی آنها نباید از این امر مهم غافل شوند. حسنی با تاکید بر اینکه امروزه انواع ابزار اطلاعرسانی از جمله زبان هنر، ادبیات، سینما، شعر و ادبیات سبب در اختیار گرفتن و برانگیخته شدن احساسات مردم شدند، یادآور شد: تجهیز جامعه روحانیت و طلاب به ابزار پیامرسانی در ابعاد مختلف بسیار ضروری است به طوری که آنها نیازمند این هستند که پیام خود را به جامعه منتقل کنند. مدیر مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی قم بیان کرد: لازم است طلاب از طریق تحلیل آخرین محصولات تولیدی کشورهای غربی پیامهای مختلف را به مردم جامعه انتقال دهند بنابراین در عصر امروز یکی از ابزارهای انتقال پیام در بهرهگیری از هنر است چراکه روحانیت برای موفقیت در این عرصه باید نسبت به رشتههای مختلف حوزه هنر اشراف کامل داشته باشد و ابزارهای تقویت عرصه هنر را بشناسد. وی گفت: نبود فقه هنر سبب شده تا هر فرد براساس تلقی خود نظراتی در ارتباط با هنر ارائه کند بنابراین علاوه بر اینکه در عرصه هنر نیازمند شناسایی مشکلات هنر دینی هستیم، نیاز به کرسی قابل اتکا در ارتباط با فقه هنر نیز داریم. حسنی اضافه کرد: امسال حوزه علمیه خراسان رضوی در حوزه ادبیات و هنر دینی فعالیتهای مطلوبی را انجام داده است.
در ادامه این همایش، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه حوزههای علمیه در طول تاریخ کانون تربیت عالمان ربانی بوده است، یادآور شد: روحانیون و عالمان شیعه بیش از هر صنف دیگر خود را موظف به زندگی طبق احکام اسلامی و حیات طیبه میدانند که این امر سبب شده تا آنها خود را در مقابل هر جامعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور مسئول بدانند. حجتالاسلام محمد مهدی مسعودی یکی از وظایف روحانیون در میان گروه های مختلف اجتماعی و اقشار مختلف مردم آگاهی بخشی بر اساس منابع دینی دانست و بیان کرد: اولویت فعالیت روحانیت را تربیت اخلاقی و معنوی جامعه است. وی اضافه کرد: حوزههای علمیه باید فرصتها و تهدیدهای حوزه دین را شناسایی و در این راستا اقدام کنند و عالمان هنرمند نیز از طریق بهرهگیری از هنر میتوانند به عرضه گوشهای از جلوههای تمدن اسلامی برای مکاتب الحادی و پوچ بپردازند.
94/11/29 - 15:53
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]