واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین:
مرکز رادیوتراپی در بیمارستان ولایت قزوین راه اندازی می شود
شناسهٔ خبر: 3559606 - چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۱
استانها > قزوین
قزوین- مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: به منظور تامین نیازهای درمانی بیماران خاص، مرکز رادیو تراپی استان در بیمارستان ولایت قزوین راه اندازی می شود. به گزارش خبرنگار مهر، جلسه بررسی مشکلات بیماران خاص با حضور نمایندگان دستگاههای درمانی، حمایتی و تشکل های مردمی ظهر چهارشنبه در استانداری قزوین برگزارشد. عبدالله کشاورز در این جلسه گفت: بیماران خاصی که برای دریافت خدمات و تسهیلات درمانی در استان ثبت نام کرده اند تحت پوشش تامین داروی مورد نیاز قرار گرفته اند. وی افزود: البته شاید همه کسانی که بیماری های خاص دارند و در استان هستند نامشان را ثبت نکرده اند و آمارهای موجود کمتر از تعداد بیماران واقعی باشد اما تلاش می کنیم به همه افراد شناسایی شده خدمات دارویی ارائه شود. مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین تصریح کرد: در حال حاضر ۴۴۵ نفر بیمار دیالیزی، ۱۱۷ بیمار تلاسمی، ۵۹ بیمار هموفیلی، ۵۸۲ بیمار ام اس و در مجموع ۵۶۹ بیمار خاص در استان تحت پوشش خدمات مستمر درمانی و دارویی قرار دارند.
کشاورز یادآورشد: برای بیماران خاص استان کمبود خاصی نداریم و بجز مواردی که در کشور نیز دارویی در مقطعی دچار کمبود می شود نگرانی خاصی نیست. وی گفت: یکی از کمبودها و نیازهای کنونی استان نبود مرکز رادبوتراپی است که قرار است در سال آینده نسبت به کلنگ زنی و احداث آن اقدام شود. کشاورزی اظهارداشت: این مرکز با ۲۵ میلیارد تومان اعتبار در محوطه بیمارستان ولایت قزوین راه اندازی خواهد شد که بخشی از هزینه آن را خیرین تامین خواهند کرد. افشار: مهارت آموزی تشکل های مردم نهاد ضروری است در ادامه حسین افشار مدیرکل بهزیستی استان قزوین با اشاره به مشکلات اینگونه بیماران و نقش تشکل های مردمی در کمک به آنها اظهارداشت: حضور تشکل های مردم نهاد کمک موثری برای دستگاه های اجرایی است اما برای تاثیرگذاری بیشتر باید بتوانیم این نهادها را تقویت کنیم. وی افزود: در شرایطی که برخی تشکل های مردم نهاد از تامین هزینه های خود عاجزند شاید نتوان توقع زیادی از آنها داشت و تا زمانی که نتوانیم کمک موثری در تقویت جایگاه آنها داشته باشیم کارها به سرانجام نمی رسد.
مدیرکل بهزیستی استان بیان کرد: برای اینکه تشکل های مردمی کارآمد شوند باید صلاحیت و تخصص لازم را هم داشته باشند و بتوانند اعتماد مردمی را جلب کنند. حجازی فر نماینده کانون کلیوی امام سجاد(ع) هم گفت: تاکنون از محل کمک های مردمی تامین دو دستگاه دیالیز برای بیمارستانهای رازی و تامین اجتماعی صورت گرفته و پیوند ۲۲ بیمار نیز به صورت رایگان انجام شده و در سال گذشته نیز ۲۲ پیوند انجام شد و ۳۰ بیمار هم در نوبت دریافت خدمات هستند. شهلا فاطمی مسئول انجمن بیماری های خاص شهرستان آبیک هم گفت: تامین سرنگ بیماران سرطانی، توزیع اقلام ضروری بیماران، صدور کارت اهداء عضو، کمک به بیماران نیازمند از کارهای انجام شده در این بخش است.
وی افزود: در مجموع ۱۷۳ بیمار سرطانی، هپاتیت، ام اس، کلیوی، صرع در شهرستان آبیک از خدمات درمانی انجمن استفاده می کنند و تاکنون ۹ نفر نیز بهبود یافته اند. در ادامه محسن قاسمی مدیرکل امور اجتماعی استانداری قزوین هم در خصوص هماهنگی دستگاههای اجرایی برای ارائه خدمات موثر به بیماران خاص مطالبی بیان کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]