تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802189957




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شما نمی توانید در اروپا امنیت داشته باشید اما بقیه جهان ناامن باشد


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: "شما نمی توانید در اروپا امنیت داشته باشید اما بقیه جهان ناامن باشد"


وزیر امور خارجه در مؤسسه مطالعاتی اگمونت گفت: شما نمی توانید در پاریس، بروکسل و سن باردینو امنیت داشته باشید در حالی که بقیه جهان در ناامنی و سرکوب به سر ببرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمدجواد ظریف در سخنانی در مؤسسه مطالعاتی اگمونت با حضور ریندرز وزیر امور خارجه بلژیک،  رئیس هیئت امنا و مدیران کل مؤسسه اگمونت و همچنین تعدادی از محققان بلژیکی و سایر کشورهای جهان، با اشاره به جنگ‌های مخرب در اروپا در دهه های گذشته گفت: اروپا قدر توافق هسته ای بین ایران و کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد و کشورهای اروپایی را می داند.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: چندین قطعنامه تحت فصل هفت علیه جمهوری اسلامی ایران برداشته و قطعنامه جدیدی بر اساس همکاری تصویب شد؛ این موضوع جدیدی در تاریخ شورای امنیت سازمان ملل بود.این یکی از موارد معدودی بود که دیپلماسی بر یک بحران فایق شد.

ظریف گفت: دلیل حل مسئله هسته ای تعریف جدیدی بود که همه از جمله وزیران امور خارجه 1+5 در سال 2013 از موضوع هسته ای ایران ارائه کردند و ما معتقدیم برنامه هسته‌ای حق ماست و بازرسی‌های بسیار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان داد که ما انحرافی نداشته ایم؛ در طرف دیگر کشورهایی بودند که فکر می‌کردند که ایران برنامه پنهانی دارد و خواهان غنی سازی صفر بود.

وی افزود: اگرچه غرب تحریم هایی علیه ایران انجام داد اما تعداد سانتریفیوژهای ایران به 20 هزار سانتریفیوژ افزایش یافت. بر اثر مذاکرات و توافق هسته‌ای، غرب توانست صلح‌آمیز بودن برنامه هسته ای ایران را راستایی‌آزمایی کند ودر مقابل، تحریم های ایران برطرف شد.

وزیر امور خارجه با اشاره به بحران‌های زیست محیطی، امنیتی و تروریستی که اروپا با آن مواجه است، گفت: نمی‌توان در صورتی که دیگران امنیت نداشته باشند، انتظار داشته باشید که شما امنیت داشته باشید. شما نمی توانید در پاریس، بروکسل و سن باردینو امنیت داشته باشید در حالی که بقیه جهان در ناامنی و سرکوب به سر ببرد.

ظریف افزود: اعتقاد دارم که اگر بتوانیم مسائلمان را در منطقه بازتعریف کنیم نه به واسطه حذف دیگران، بلکه با مشارکت همه، می‌توان به راه حل دست یافت.

وی گفت: خشونت و افراط گرایی را نمی توان به یک کشور محدود کرد. اگر امروزه خشونت و افراط گرایی در سوریه، عراق، لیبی و افغانستان هست، نمی توان گفت که این خشونت و افراط گرایی به این کشورها محدود است و به مناطق دیگر سرایت نمی کند؛ داعش و النصره را هم نمی توان به یک کشور محدود دانست.

وزیر امور خارجه افزود: در مورد خشونت و افراط گرایی نیز باید موضوع را تعریف مجدد کنیم و نه فقط به چشم انداز تهدید در جهان بلکه به فرصت ها در منطقه هم نگاه کنیم و باید بدانیم که این بحران‌ها تهدیدات و چالش های مشترک برای همه ما هستند، باید بحران ها را از یک چشم انداز جهانی نگاه کرد، به گونه ای که هر بحران در واقع بحرانی برای همه است.

وزیر خارجه در ادامه سخنرانی خود گفت: احتمالا روزانه مردم بیشتری در یمن نسبت به سوریه کشته می‌شوند؛ یک کشور منافع خود را نه در داشتن همسایگان دوست بلکه در حذف کردن آنها می‌داند.

ظریف افزود: اگر می‌خواهیم به مسئله داعش و تروریسم خشونت آمیز بپردازیم باید مسائل را بازتعریف کنیم. بیش از هر چیز دیگری ما بایدیک راه حل جهانی برای متوقف کردن دشمنی، تنفر و فرقه گرایی داشته باشیم. نمی‌توانیم تنها یک راه حل نظامی برای بحران ها داشته باشیم بلکه باید راه حل سیاسی و راه حل جامع جهانی داشته باشیم.

پس از پایان سخنرانی آقای ظریف، شماری از حاضران سوالاتی را مطرح کردند و وزیر امور خارجه به آنها پاسخ گفت.

ظریف در پاسخ به سؤالی در خصوص راه حل اختلافات در منطقه تاکید کرد: بند آخر قطعنامه 598 در صورتی که اجرایی می شد، با چنین شرایطی مواجه نبودیم. منطقه ما نیازمند همکاری بین کشورهای منطقه و گفتگو های منطقه ای است.

وی افزود: بودجه نظامی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس چندین برابر بودجه نظامی ایران است.

ظریف با اشاره به حادثه منا و شهادت صدها تن از حجاج ایرانی تصریح کرد: حتی اگر بپذیریم که این حادثه بر اثر غفلت عربستان رخ داده، تاکنون عربستان نه با خانواده های قربانیان ابراز همدردی، و نه عذرخواهی کرده است.


سه شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن