تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845948248




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شما نمی توانید در اروپا امنیت داشته باشید اما بقیه جهان ناامن باشد


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: "شما نمی توانید در اروپا امنیت داشته باشید اما بقیه جهان ناامن باشد"


وزیر امور خارجه در مؤسسه مطالعاتی اگمونت گفت: شما نمی توانید در پاریس، بروکسل و سن باردینو امنیت داشته باشید در حالی که بقیه جهان در ناامنی و سرکوب به سر ببرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمدجواد ظریف در سخنانی در مؤسسه مطالعاتی اگمونت با حضور ریندرز وزیر امور خارجه بلژیک،  رئیس هیئت امنا و مدیران کل مؤسسه اگمونت و همچنین تعدادی از محققان بلژیکی و سایر کشورهای جهان، با اشاره به جنگ‌های مخرب در اروپا در دهه های گذشته گفت: اروپا قدر توافق هسته ای بین ایران و کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد و کشورهای اروپایی را می داند.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: چندین قطعنامه تحت فصل هفت علیه جمهوری اسلامی ایران برداشته و قطعنامه جدیدی بر اساس همکاری تصویب شد؛ این موضوع جدیدی در تاریخ شورای امنیت سازمان ملل بود.این یکی از موارد معدودی بود که دیپلماسی بر یک بحران فایق شد.

ظریف گفت: دلیل حل مسئله هسته ای تعریف جدیدی بود که همه از جمله وزیران امور خارجه 1+5 در سال 2013 از موضوع هسته ای ایران ارائه کردند و ما معتقدیم برنامه هسته‌ای حق ماست و بازرسی‌های بسیار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان داد که ما انحرافی نداشته ایم؛ در طرف دیگر کشورهایی بودند که فکر می‌کردند که ایران برنامه پنهانی دارد و خواهان غنی سازی صفر بود.

وی افزود: اگرچه غرب تحریم هایی علیه ایران انجام داد اما تعداد سانتریفیوژهای ایران به 20 هزار سانتریفیوژ افزایش یافت. بر اثر مذاکرات و توافق هسته‌ای، غرب توانست صلح‌آمیز بودن برنامه هسته ای ایران را راستایی‌آزمایی کند ودر مقابل، تحریم های ایران برطرف شد.

وزیر امور خارجه با اشاره به بحران‌های زیست محیطی، امنیتی و تروریستی که اروپا با آن مواجه است، گفت: نمی‌توان در صورتی که دیگران امنیت نداشته باشند، انتظار داشته باشید که شما امنیت داشته باشید. شما نمی توانید در پاریس، بروکسل و سن باردینو امنیت داشته باشید در حالی که بقیه جهان در ناامنی و سرکوب به سر ببرد.

ظریف افزود: اعتقاد دارم که اگر بتوانیم مسائلمان را در منطقه بازتعریف کنیم نه به واسطه حذف دیگران، بلکه با مشارکت همه، می‌توان به راه حل دست یافت.

وی گفت: خشونت و افراط گرایی را نمی توان به یک کشور محدود کرد. اگر امروزه خشونت و افراط گرایی در سوریه، عراق، لیبی و افغانستان هست، نمی توان گفت که این خشونت و افراط گرایی به این کشورها محدود است و به مناطق دیگر سرایت نمی کند؛ داعش و النصره را هم نمی توان به یک کشور محدود دانست.

وزیر امور خارجه افزود: در مورد خشونت و افراط گرایی نیز باید موضوع را تعریف مجدد کنیم و نه فقط به چشم انداز تهدید در جهان بلکه به فرصت ها در منطقه هم نگاه کنیم و باید بدانیم که این بحران‌ها تهدیدات و چالش های مشترک برای همه ما هستند، باید بحران ها را از یک چشم انداز جهانی نگاه کرد، به گونه ای که هر بحران در واقع بحرانی برای همه است.

وزیر خارجه در ادامه سخنرانی خود گفت: احتمالا روزانه مردم بیشتری در یمن نسبت به سوریه کشته می‌شوند؛ یک کشور منافع خود را نه در داشتن همسایگان دوست بلکه در حذف کردن آنها می‌داند.

ظریف افزود: اگر می‌خواهیم به مسئله داعش و تروریسم خشونت آمیز بپردازیم باید مسائل را بازتعریف کنیم. بیش از هر چیز دیگری ما بایدیک راه حل جهانی برای متوقف کردن دشمنی، تنفر و فرقه گرایی داشته باشیم. نمی‌توانیم تنها یک راه حل نظامی برای بحران ها داشته باشیم بلکه باید راه حل سیاسی و راه حل جامع جهانی داشته باشیم.

پس از پایان سخنرانی آقای ظریف، شماری از حاضران سوالاتی را مطرح کردند و وزیر امور خارجه به آنها پاسخ گفت.

ظریف در پاسخ به سؤالی در خصوص راه حل اختلافات در منطقه تاکید کرد: بند آخر قطعنامه 598 در صورتی که اجرایی می شد، با چنین شرایطی مواجه نبودیم. منطقه ما نیازمند همکاری بین کشورهای منطقه و گفتگو های منطقه ای است.

وی افزود: بودجه نظامی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس چندین برابر بودجه نظامی ایران است.

ظریف با اشاره به حادثه منا و شهادت صدها تن از حجاج ایرانی تصریح کرد: حتی اگر بپذیریم که این حادثه بر اثر غفلت عربستان رخ داده، تاکنون عربستان نه با خانواده های قربانیان ابراز همدردی، و نه عذرخواهی کرده است.


سه شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن