واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کیروش دنبال مشتری است؟
ماجرای استعفادادن کارلوس کیروش از سرمربیگری تیم ملی کشورمان، همچنان بازتابهای مختلفی را درپی دارد.
روزنامه شرق: ماجرای استعفادادن کارلوس کیروش از سرمربیگری تیم ملی کشورمان، همچنان بازتابهای مختلفی را درپی دارد. سرمربی پرتغالی تیم ملی کشورمان روز شنبه استعفایش را در اقدامی عجیب و به تاریخ ١١ اردیبهشت ٩٥ تقدیم علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال، کرد تا ابراز نارضایتیاش از وضع موجود را نشان دهد. بااینحال، موردی که این موضوع را فعلا وارد فاز تازهتری کرده، این است که کیروش متن استعفایش را به رسانههای پرتغالی داده تا آنها این خبر را پوشش دهند؛ اقدامی که خودبهخود مباحث دیگری را رقم زده.
متن استعفانامه کیروش به رئیس فدراسیون فوتبال ایران توسط خبرگزاری «لوسا»ی پرتغال منتشر و در آن بهوضوح اشاره شده سرمربی تیمملی ایران از شرایطش ناراضی است: «با توجه به بدترشدن شرایط کاری موجود و عملنشدن به تعهدات، هدفمان یعنی صعود به جامجهانی ٢٠١٨ در معرض خطر است». براساس گزارش «لوسا»، کیروش درخواست کرده قراردادش با موافقت طرفین در تاریخ ٣٠ آوریل ٢٠١٦ (١١ اردیبهشت ٩٥) فسخ شود. در ادامه استعفانامه کیروش آمده است: «مسئولیت من بهعنوان سرمربی تیمملی ایران، فراتر از واقعیت تمریندادن تیم رفته است. البته ادامه کار برای من آسان است، ولی وجدانم مرا وادار به ترک این پست (سرمربیگری تیمملی ایران) و هشدار به مسئولان (فدراسیون فوتبال ایران) میکند. ضمن اینکه میبینم حضور من مانعی برای فدراسیون فوتبال ایران برای رسیدن به منابع مورد نیازش برای آمادهسازی بهینه تیم است؛ منابعی که ما برای ادامه پروژهمان بهعنوان یکی از شروط، توافق کرده بودیم».
موضوعی که حالا با انتشار متن این استعفانامه بیشتر به چشم میآید، تناقض در دیدگاه کیروش است؛ به عبارت سادهتر، سرمربی تیم ملی نارضایتی از شرایط موجود را عنوان کرده، ولی درعوض تاریخ استعفایش را روزی تعیین کرده که تکلیف رئیس فدراسیون فوتبال تعیین شود. همین موضوع باعث شده تا این بار اقدام کیروش بیشتر جنبه منفی داشته باشد. درواقع انتقادی که به سرمربی تیم ملی میشود این است که کارش بیش از اینکه اقدامی حرفهای باشد، عملی از روی قصدوغرض بوده که بیشتر جنبه انتخاباتی برای فدراسیون فوتبال و رئیس آن دارد. یکی از افرادی که بهشدت از کار کیروش و دادن استعفای تاریخدارش گله داشته، بهرام افشارزاده، مدیرعامل باشگاه استقلال، است که معتقد است او پایش را از گلیمش درازتر کرده. افشارزاده که با ایرنا حرف زده بود، دراینباره گفت: «به هیچ عنوان حرف کیروش را قبول ندارم. او اجازه ندارد چنین مسائلی مطرح کند و فقط باید در حد یک مربی حرف بزند نه بهعنوان سخنگوی فدراسیون یا سخنگوی ورزش کشور. کیروش باید حد خود را بداند و فقط در کار فنی تیمملی فوتبال دخالت کند». البته استعفای کیروش و طرح مشکلات پیشِرو موافقانی هم داشته که به حمایت از سرمربی تیمملی پرداختهاند. یکی از آنها محمود اسلامیان، نایبرئیس اول فدراسیون فوتبال، است که در گفتوگو با خبر ورزشی، اینطور گفت: کیروش یک مربی حرفهای است.
اگر او برود ما باید هزینه بدهیم. یعنی تا او برود و مربی جدید بیاید، تیم ملی ضربه میخورد. جدایی کیروش از فوتبال ایران ریسک است».دراینمیان، فرضیه تازهای هم به وجود آمده که به نظر میرسد کار را برای فدراسیون فوتبال ایران سخت کرده؛ به عبارت سادهتر، طرح استعفای کیروش در رسانههای معتبر پرتغالی ظاهرا یک هدف خاص را دنبال میکند: اینکه کیروش پیامی برای مشتریان خارجیاش بفرستد که آماده مذاکره است! از آنجا که بهوضوح در متن استعفانامه اشاره شده امکانات برایش در ایران فراهم نیست، این موضوع چراغسبزی به دیگر تیمهای دنیاست که پیشنهادشان برای به خدمتگرفتن سرمربی تیم ملی را مهیا کنند؛ موضوعی که البته تازگی ندارد و در این چندوقت بارها از سوی تیمهای باشگاهی و ملی مختلف بیان شده که قصد دارند با کیروش برای هدایت تیمشان وارد مذاکره شوند.
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]